Turknet başvurumu TT iptal etti
Turknet sitesinden alabileceğim internet hızına baktım, 75mbps hız alabileceğimi gördüm. Tabi muhtemelen aynı kaynaktan sorgulanıyordur ancak başka birçok siteden daha aynı sorguyu yaptığımda hepsi aynı sonucu gösterdi. Başvurumu yaptım, otomatik ödeme talimatımı verdim, kimlik bilgilerimi sisteme yükledim vs.
Ertesi gün Türk Telekom yetkilisi beni arayarak oturduğum binada maksimum 25mbps hız alabileceğimi, bu nedenle başvurumu iptal edeceğini söyledi.
Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekiyor? Belirtilen hızı alma şansım yok mudur gerçekten?
Thonet & Vander 2+1 25w rms ses sistemi 399tl
Fiyat Türkiye'deki ve yurt dışındaki fiyatlara göre çok ucuz. Hatalı fiyat olduğunu düşünüyordum sipariş verirken, çünkü aynı satıcının 699 TL ilanı da bulunuyordu. Şimdi o ilanın fiyatı da 399tl olarak güncellenmiş. Benim siparişim de hemen kargoya verildi.
Trust, Mikado, Kamasonic hoparlörlere 500-600tl'ye kadar değer biçilen dönemde fırsat olabileceğini düşünüyorum.
İnternette epey araştırdım ancak pek bir inceleme bulamadım. Audiophile olduğunu söyleyen birisi incelemesinde çok dengeli ve kaliteli bir sesi olduğunu söylemiş. Fiyatının üzerinde bir kalitesi olduğunu söyleyenler var. Bu yorumları 80-100usd fiyatı için yapıyorlar bu arada. Markanın diğer ürünleri de epey pahalı. Logitech ürünlerindeki yapay ve uğultulu bası sevmeyenlerin beğenebileceği bir ürün olabileceği izlenimini kapıldım.
İnceleme linkini de buraya bırakayım:
Yakın zamanda trust cilax 2.1 almıştım pc için, 350tl gibi epey indirimli bir fiyata almış olmama rağmen malzeme kalitesini görünce biraz hayal kırıklığı olmuştu.
İhtiyacı olanlar için fırsat olabileceğini düşünüyorum.
SAMSUNG LC32G55TQWMXUF Odyssey G5 32CRVD/ 2K/ 144HZ/ 1MS/ FSYNC/ HDR10/ Gaming Monitör
Mediamarkt 2.449tl, internete özel fiyat
https://www.itopya.com/sandisk-500gb-ultra-nvme-m2-ssd-2400mb-okuma-1750mb-yazma//
Çok iyi fiyat. Fiyat / performans olarak en iyi seçeneklerden biri gibi duruyor.
Son 29 ürün ve son 3 saat diyor.
Black Friday indirimlerinden beri gördüğü en iyi fiyat sanırım.
Kağıt üzerinde çok iyi görünüyor.
Boy : 31.5"
Ekran : VA
Tepki Süresi : 1ms (MPRT)
Tazeleme Hızı : 165Hz
Çözünürlük : 2560 x 1440 (2K)
Çıkışlar : 2xHDMI, DP
Ürün Kodu: OPTIX MAG322CQR
Diğer Bağlantılar:
USB Type-C
USB Type-C DisplayPort
USB Type-C PowerDelivery (PD)
USB Type-C PowerDelivery (PD) 15W
Renk Derinliği:
10 (8 bit+FRC) bit
Renk Sayısı:
1.07 Milyar
Diğer:
Arka Aydınlatma
HDR Ready
Kavis Yarıçapı (1500R)
Kişiselleştirilebilir Arka Aydınlatma
MSI Mystic Light
Yansımasız (Anti-glare)
1 ms Tepki Süresi (MPRT)
https://www.hepsiburada.com/acer-swift-sf314-42-amd-ryzen-3-4300u-8gb-128gb-ssd-linux-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nx-hseey-006-p-HBV000014RSQD?magaza=Hepsiburada
Acer Swift 3 SF314-42 AMD Ryzen 3 4300U 8GB 128GB SSD Linux 14" FHD Taşınabilir Bilgisayar NX.HSEEY.006
Ram yükseltmesi yapılamaması en büyük dezavantajı sanırım. Bir de ssd kapasitesi çok düşük.
Onun dışında çok iyi.
Bu fiyat aralığında alternatifi yok sanırım
Monster Aryond A32 V1.1 Monitör 2.469TL
https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/monster-aryond-a32-v1-1-gaming-monitor_pdp_624211311
2.599tl
Visa kart kaydedilip ödeme yapıldığında %5 indirim yapıyor, 2.469tl'ye düşüyor fiyat.
World karta 75 puan kampanyası ile birleşiyor.
2k 32" 165hz 1ms
Bu fiyata rakipsiz gibi duruyor.
|
Acil 1000 tl altı sistem tavsiyesi
|
|
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 803
İkinci El Bölümü Mesajları: 341
Konularının görüntülenme sayısı: 44.879 (Bu ay: 161)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 66 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El