Şimdi Ara

Monster Aryond A32 V1.1 Monitör 2.469TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.848
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/monster-aryond-a32-v1-1-gaming-monitor_pdp_624211311

2.599tl

Visa kart kaydedilip ödeme yapıldığında %5 indirim yapıyor, 2.469tl'ye düşüyor fiyat.

World karta 75 puan kampanyası ile birleşiyor.

2k 32" 165hz 1ms

Bu fiyata rakipsiz gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün 2500tlye samsung odyssey g5 aldım. Onunla karşılaştırınca nasıldır acaba

• İlk monitörleri de güya 1ms idi, input lag testine girince 20ms çıkmıştı. Bunu da bir test etsinler bakalım. Tüm detaylarını bilmiyorsanız hemen alıp tongaya düşmeyin.

• Hocam konuyla alakası yok ama sizin nick sağlam bir grup vardı hatırlıyorum gençken dinlerdim onun ismi herhalde.
  • KilliKarpuz kullanıcısına yanıt

1440p ye 32" çok bence, ben de odyssey g5 e yönelecek gibiyim ama ghosting ve ışık sızması çok diyorlar araştırmaya devam Monster Aryond A32 V1.1 Monitör 2.469TL 

• Meandroslu kullanıcısına yanıt

aynen hocam, kaybolmuş masumiyet ve tout va bien albümleri vardı. 25 yıl olmuş :)

Bu arada çok fazla inceleme yok ürünle ilgili ama bir incelemede Samsung panel olduğunu söylüyordu sanki. Büyük monitör istediğim için ben sipariş verdim. Geldiğinde izlenimlerimi paylaşırım.

• odyssey g5 ve bunu kullananlar varsa bende kararsız kaldım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsung Odyssey G5 yerine Samsung C27HG70'e bakın. Model yılı eski ama G5'den daha iyi bir monitör. @KilliKarpuz @oYs3 @Ckurudal

https://forum.donanimhaber.com/samsung-c27hg70-lc27hg70qqmxuf-ana-konu-27-2k-144hz-1ms-hdr600--139672835

• bit: 10 vs 8
    • milyar renk: 1.07 vs 16.7
    • kontrast: 3000:1 vs 2500:1
    • quantum dot
    • daha iyi renk skalası ve gamutu
    • 2x USB 3.1 girişi / hızlı şarj
    • sola sağa yukarı aşağı ayar
    • display port 1.2 değil 1.4
    • ...

C27HG70 rakibi yeni nesilde Samsung Odyssey G7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhyNot? -- 18 Aralık 2020; 4:8:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WhyNot?

Samsung Odyssey G5 yerine Samsung C27HG70'e bakın. Model yılı eski ama G5'den daha iyi bir monitör. @KilliKarpuz @oYs3 @Ckurudal

https://forum.donanimhaber.com/samsung-c27hg70-lc27hg70qqmxuf-ana-konu-27-2k-144hz-1ms-hdr600--139672835

• bit: 10 vs 8
    • milyar renk: 1.07 vs 16.7
    • kontrast: 3000:1 vs 2500:1
    • quantum dot
    • daha iyi renk skalası ve gamutu
    • 2x USB 3.1 girişi / hızlı şarj
    • sola sağa yukarı aşağı ayar
    • display port 1.2 değil 1.4
    • ...

C27HG70 rakibi yeni nesilde Samsung Odyssey G7

Ayırdığım bütçenin hayli üzerinde hocam fiyatı. O sebeple değerlendiremedim malesef

• Monitör geldi, kurdum. Şimdilik iyi gibi ancak henüz bir oyun testi yapmadım

Hayırlı olsun umarım sorunsuzdur, ghosting ve ışık sızması ne durumda mümkün olunca bakıp yorumlar mısınız Monster Aryond A32 V1.1 Monitör 2.469TL 

• oYs3 O kullanıcısına yanıt
    Monster Aryond A32 V1.1 Monitör 2.469TL

• Işık sızması yok diyebilirim. Telefonda böyle görünüyor ancak gözümü hiç rahatsız etmedi.

Ghosting ise var gibi ama henüz oyunda denemedim. Rahatsız oldum ya da olmadım diyemem. Deneyeceğim

Sızma biraz fazla gibi ama fotoğraftan kaynaklı olabilir, ghosting bana kalırsa yok denecek kadar az, aldım bakalım beklemeye başlayalım, teşekkürler yardımlarınız için Monster Aryond A32 V1.1 Monitör 2.469TL Monster Aryond A32 V1.1 Monitör 2.469TL 

• quote:

Orijinalden alıntı: oYs3

Sızma biraz fazla gibi ama fotoğraftan kaynaklı olabilir, ghosting bana kalırsa yok denecek kadar az, aldım bakalım beklemeye başlayalım, teşekkürler yardımlarınız için   

Emin olun sızma fotodan kaynaklı. Benim gördüğüm ekranın bununla uzaktan yakından alakası yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.