Şimdi Ara

Tuzla Merkez için Altyapısız İnternet Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tuzla Postane mahallesine taşınıyorum ama taşınacağımız bina için müteahit zamanında internet altyapısı başvuru yapmamış ve şu an internet bağlatamıyoruz.

Türk Telekom müdürlüğüne başvuru yaptık ama bağlanması 1 yılı bulabilir dediler.

Tv izlemiyoruz, bütün işimiz internetle, bizi çok zor durumda bıraktı bu internet problemi. Çok fazla araştırdım ama cazip bir seçenek bulamadım.

Superbox 10mbit sınırsız için 200tl istiyor

Türk telekom 200gb kotalı 4.5g internet için 159tl istiyor

Vodafone sınırsız paket için (elite plus paket diye geçiyor sanırım) 2 ay yüksek miktarda internet tüketip 169tl den sınırsız internet teklifi gelsin diye dua edeceksiniz. Vodafone altyapısını kullandığını söyleyen rüzgarcell 179tl ye sınırsız 4.5g internet verdiğini söylüyor ancak pek güven vermiyor.

Vodafone red box ile ilgili çağrı merkezinin bilgisi yok, bayi ile görüşün dediler.

Belirttiğim bölge için hizmet veren uydu internet gibi bir alternatif var mıdır?

Operatörlerden hangisinin 4.5g performansı daha verimlidir?

Daha mantıklı bir alternatif var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asafated -- 26 Haziran 2020; 23:17:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de seninle benzer bir durumdayım. Tokat Erbaada yeni binaya taşınıyoruz binanın içinde fiber kablo var ama sokakta adsl altyapısı olduğu için binaya şuan internet vermiyor Türk Telekom. Altyapı yok görünüyor yani. Superbox hem çok pahalı hem bir sürü taahhüt istiyor ve cayarsan canını alırım diyor resmen. Kotalı tarifeler de ne bilim pek mantıklı gelmiyor. Neredeyse her ay 200gb üstüne geçerim zaten.
    Konuyu takipteyim umarım bir çözüm bulabiliriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burakelt B kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı yine biraz dikkat edip altyapı gelene kadar 200gb Türk Telekom altyapısız internet paketi. Bu paket hiçbir yerde görünmüyor, altyapı başvurusuna gittiğimizde yeni çıktı demişti görevli

Superbox alacaksan 2 yıl taahhütlü almak zorundasın diyor ki tamamen saçmalık, ayrıca bizim adrese de vermiyorlarmış, farklı adres gösterip alabilirsiniz dedi çağrı merkezi çalışanı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.