Şimdi Ara

TTNET dışında yalın internet var mı? Varsa hemen kaçıyorum! 1mbps'a sabitlenmiş hattım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 aydır ttnetdeyim. Toplam 3-4 gün kullanabildim bu sürede interneti. 10'dan fazla arıza kaydı bıraktım sistemlerine, her gün yapıldı denmesine rağmen 1.5 ay internte erişemedim. Arızayı gidermeye gelen teknik ekip benim dairenin hat kablosunu çıkarmış, bina sahibi telefon kutusunu düzenlesin diye. Adamlar kafasına göre iş yapıyor. Daha sonra zaten düzgün olduğu da ortaya çıktı

108 tl fatura çıkarmışlar ilk ay için. Bu duruma kızgınlığım geçmeden öğrendim ki, interneti açarken hızımı da 1mbps'a sabitlemişler . Benim tarifem 8mbps sınırsız. Yani şu an hiçbir anlamı kalmadı sınırsız internetim. Binadaki herkes internete normal hızda bağlanırken, benim internetim ilk açıldığında 8mbps ile bağlanabiliyorken şimdi neden 1mbps a sabitlediler anlam veremiyorum. Müşteri hizmetlerine sorduğumda altyapı yetersizliğindendir dedi ama bana hiç mantıklı gelmedi, bi tek benim dairenin mi altyapısı yetersiz? Üstelik 1.5 ay önce yeterliyken!

Her yere şikayetimi iletiyorum ama çok soğudum bunlardan. Eğer yalın internet hizmeti alabileceğim başka bir servis sağlayıcı var ise hemen cezası vs. neyse ödeyip değiştireceğim. Adamlar keyfi iş yapıyorlar, verem olucam 2 ayda.

Yalın internet kullanabileceğim servis sağlayıcı var mıdır arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asafated -- 23 Mayıs 2012; 12:16:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.