Şimdi Ara

Vodafone Evde İnternet’e geçmenin tam zamanı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
4.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone Evde İnternet’e geçenler, Vodafone Yanımda üzerinden Her Şey Yanımda platformunda kullanabilecekleri dijital üyelik, dijital oyun ve süpermarket kategorilerinde 200 TL değerinde hediye çeki kazanıyor. Üstelik fiber hızındaki ev interneti ilk 3 ay %50 indirimli!
    Ayrıca, online kanallardan başvuru yapanlara özel de ilk 6 ay %50 indirimli!
    Siz de Hemen Vodafone Evde İnternet’e geçin, birçok kategoriden istediğiniz hediyeyi seçin.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone Evde İnternet: Tam Zamanı

Yüksek hızlı ve güvenilir internet bağlantısı arayışındaysan, Vodafone Evde İnternet tam sana göre olabilir. Kapsamlı fiber optik altyapısıyla Vodafone, kesintisiz ve hızlı bir internet deneyimi sunuyor.

Vodafone Evde İnternet Nasıl Alınır?

Vodafone Evde İnternet'e geçmek için şu adımları takip edebilirsin:

1. Vodafone'un resmi web sitesini ziyaret et veya en yakın Vodafone mağazasına git.
    2. Mevcut paketleri incele ve ihtiyaçlarına en uygun olanı seç.
    3. Adres bilgilerini gir ve hizmetin evine ulaşıp ulaşmadığını kontrol et.
    4. Gerekli belgeleri (kimlik kartı, ikametgah belgesi vb.) sağla.

Vodafone Evde İnternet Paketleri

Vodafone, her ihtiyaca uygun çeşitli Evde İnternet paketleri sunuyor. İnternet hızına ve ek özelliklere bağlı olarak farklı paket seçenekleri mevcuttur.

Vodafone Evde İnternet'in Avantajları

• Kesintisiz ve yüksek hızlı internet bağlantısı
    • Geniş fiber optik altyapısı
    • Uygun fiyatlı paket seçenekleri
    • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet
    • Ücretsiz modem veya router kurulumu

Vodafone Evde İnternet ile online oyunların, akış hizmetlerinin ve diğer internet tabanlı etkinliklerin keyfini çıkar. Hızlı ve güvenilir bağlantısıyla Vodafone, evde internet deneyimini en üst düzeye çıkarıyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Boşverin evde interneti, Limitsiz Redli (Silver, Elite Ekstra, Maksi) tarifelerini herkes için numara taşıma ve yeni hat alımına açın, bakın müşteriler nasıl doluşuyorlar Vodafone'a, siz o zaman görün.
  • Turknet'e geçin başınıza taahhüt denen belayı almayın. Hangi firma olursa olsun taahhüt vermeyin.
  • sakın böyle bir hata yapmayın

• 108 değerindeki kurulum hizmeti hediye
    • ₺480 cayma bedeli bizden
    • Kotasız ve taahhütsüz internet
    • Beğenmezseniz paranız iade
    • Ücretsiz modem

iyimiş

• Tamam da Vodafone neden hiçbir zaman evde internetin fiyatını paketin özelliklerini açıklamaz. Abone olunca sürpriz olsun diyemi!!!
  • Hediye çeki vercekler diye her ay en az 150 lira ödemek🤔
  • ADSL üzerinden 50mbit hız veren ilk firmasınız sanırım

• Martta taahhütün dolmasını ve kapattırmayı bekliyorum nasipse.

• Sözde verdiklerin çek

Çalışsa şaşırdım zaten
  • Bir firma dusunun binanizda fiber altyapisi var. Fiber altyapisi kapali biz size kablonet ya da telekom uzerinden internet verelim diyor. Kendi altyapisindan hizmet vermiyor.
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt

Bende de aynı

• Vodafone İnternet mi aman uzak durun
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    MMSJDJCJDNCJMDMWKDJCBİSBXN @Vodafone TR gör bunları.
  • ahmetdelihoca A kullanıcısına yanıt

Turknet mi ücretsiz modem veriyormuş ben sitede öyle bir ibare görmedim mevcut müşteriyim varsa ücretsiz modem bende talep ederim

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz modem vermiyor turknet, turktelekom veriyor modemi ve kiralık veriyor, seninde olmuyor, vmg3625 t50b ama satın alırsan turknetten senin olur
  • ben geçen kasım ayında türk telekomdan geçiş yaptım açıkçası çok korkuyordum, kötü internet hizmeti alırım sorun yaşarım diye.. Aman nazar değmesin şimdiye kadar çok iyi gidiyor. ilk 6 ay 44 tl + 10 tl modem ücreti, sonraki 18 ay ise modem dahil 108 tl... 35 mbps hız.. telekomdan geçerken 180 tl taahhüt farkını vodafone mahsup ediyor.. herhangi bir kopma arıza durumunda müşteri hizmetlerini arıyorum, hemen vodafone mobli hattıma 10 gb internet yükleniyor. Bu arada sorun da gideriliyor internetim bir şekilde kesintisiz sürüyor. Alt yapım vdsl..Paketi alırken blutv 1 yıllık üyelik hakkım da vardı, baktım vermediler, aradım o dönem blutv anlaşmalar bitmiş, bana 150 tl daha fatura indirimi verdiler, 2 gün sonra aradılar blutv ile anlaştık, indiriminiz devam ediyor, blutv şifrenizi verelim dediler... Vodafone yanımdayı kullanıyorum, vodafone pay i kullanıyorum kampanyalar ço avantajlı..

• Şirket hattı olarak Vodafone kullanıyorum. Baydım bunlardan. Kibrit almam.

Vodafone'a geçme sebebim Telekom Hariri ailesine ait olduğu ve kapsama alanı açısından kötü olduğu için Telekom'u komple elemem ve Turkcell'in de abuk subuk "hayır kurumlarına" sponsor olması idi. "Param sapığa veya ülkenin içinden geçen bir dizi hırsıza gideceğine İngiliz firmasına gitsin, daha iyi" dedim.

Bu aralar niye bilmiyorum, Ankara'da hiçbirimiz telefonumuz kesilmeden konuşamıyoruz. Şikayet için birkaç akşam müşteri hizmetlerini aradım. Benim hattımı şirkette kullanıcı görüyor. Canlı birine bağlanamıyorum. Diğer hattı giriyorum sisteme. Onu da kullanıcı görüyor. Diğer hat vefat eden babamın hattı ki, kendisi şirketin kurucusu, imza yetkilisi vs idi. "Lan" dedim, faturanın kesildiği bir hesap hattı var, aslen öyle bir hat yok. Onu girdim. Sistem suratıma kapıyor. Sonuçta ulaşamadım Vodafone'a.

İllaha sabah işimi gücümü bırakacağım. Müşteri temsilcimi arayacağım. Ona da birkaç milyon insanın muzdarip olduğu bir şikayeti dile getireceğim...

Yeni taşındığım evde hemen hemen hiçbir telefon çekmiyor. Önüm valilik. Arkam eski cumhurbaşkanlığı muhafız alayı. Sorunumu çözebileceklerine inancım sıfır. Bu hıyarlarla uğraşacağıma cepheye sinyal güçlendirici saplarım. Ama önce hangi hıyar veya yeyici sağlayıcıyı seçeceğime karar vermem gerekiyor.

Şirketi kaparken Vodafone'dan kaçmayı düşünüyorum. Ve hatta son borçlarımı da pislik olsun diye ödemeyebilirim. Kapanmakta olan, malı mülkü olmayan anonim şirket beybisi. Yolla icrayı. Bakalım paranı alabiliyor musun?

Neyse, faturayı öderim. Hayvanlık etmem de, cayma bedelini ödemeyi gerçekten düşünmüyorum. Ver avukata. Masrafı da sizin cebinizden çıksın. Sonuçta paranı alamayacaksın be ya...

Öyle bir döneme denk geldik ki yani, Turkcell desen yokluk fonu... İki dakikada Katar'ın malı olma durumumuz var. Telekom desen hem beceriksiz, hem hantal, hem gene aynı şeyin laciverti. Ama hadi bu aralar bankalarda... Vodafone desen durum yukarıdaki...

Ne diyeyim? Namussuza namussuzca davranmak lazım. Bunları tokatlamanın yolunu bulsam acımam da, bulamadım henüz.

• kendi evimde de, annemlerin evinde de 5 seneden fazladır vodafone vdsl kullanıyorum. herhangi bir sorunlarını görmedim doğruya doğru, ancak hat değerlerim yeterli olmasına rağmen sırf 50mbit'ten daha yüksek tarife sunmamaları yüzünden taahhütüm bittiğinde iptal edeceğim. her firmanın 75-100mbit gibi tarifeleri varken bunların neden yok anlamıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.