Şimdi Ara

3g den direk 5g ye geçmek.. ve kota..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz gibi syn cumhurbaşkanı turk telekom toplantısında 3g den 5g ye direk geçelim dedi, bildiğniz gibi 5g demek 1000mbit hız demek.. 3günde biten kotaya 50 tl vs öderken 1000mbit hıza ne kadar kota vermeyi düşünürler dersiniz , ve kaç para olur

ayrıca kota sınırı olduktan sonra 5g değil 15g ye geçsek ne farkeder?

• 3g de kalıp akk kaldırsınlar vatandaş onada rağzı.
  • Saniyede 1 terabayt kotada 10 terabayt olur artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 gbps hız 1 gb kota olur olsada. onuda sonra 2 gbye çıkarırlar oww görüdünüz mü sizin için kotayı arttıdık biz süperiz en iyisi biziz deyip 10 tl daha zam yaparlar. bizim cahil millette napalım deyip kullanmaya devam eder olacğaı bu başka bişey değil.
  • Kota upload sansür çözüldü bir tek 5G miz eksik kaldı
  • Benim merak ettiğim bu 5g gelince direk ttnet gibi superonline gibi büyük net paketleri satabilecek mi avea turkcel falan..olursa rekabet o zaman başlar..

• 5G teknolojisine nasıl geçmeyi düşünüyor. Daha o teknolojiyi destekleyen cihazlar yok ve üstelik o teknoloji daha 2018 de denenecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biri RTE na wimax dan bahsetsin. yoksa daha çok pod kıracak...
  • 20 mpbs e yakin çeken 3g simdi 2 mpbs yi zor buluyor komedi burada degil upload ise 4 mpbs bizim her işimiz boyle ters oluyor

• bence herhangi bir frekansın kullanım hakkını alan bir firma istediği teknolojiyi kullanabilmeli
    şuan 3g zar zor çalışıyor zaten.3 taşıyıcılı telefonlar çıkmaya başladı.bant genişliğimi dayanır.
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    bunu satmak için 5g yi beklemelerine gerek yok ki? 3g bile zaten 43.2 mbit (5.20 MB/s) internet verebiliyor yapsalar 3g çıktığında yaparlardı. yani mobil internet adsl yerine geçemez + ping ve radyasyonda cabası. bizim gsm operatorleri her zamanki gibi kullanıcıları nası sömürürüz politaksı uygulayacak efendim alın size 1000 mbit internet ama 1 gb den sonra hız 96 kbps ye düşecek diye kelime oyunları yapacak yıllardır yaptığı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hersh

3g de kalıp akk kaldırsınlar vatandaş onada rağzı.

aynen net bugün geldi 13 hız var. AKK biter diye indirme yapmıyorum
  • Turk Telekom çok istikrarlı bir firma

mesela

2006 yılından beri 4 gigabyte kotalı internet 29 lira

ben teknoloji sektöründe 9 senedir aynı şeyi hiç geliştirmeden yenilemeden kapasitesini artırmadan satan bir firma görmedim Turk Telekomdan başka
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    O istikrar ülkemizde ki bütün sağlayıcılarda var. Turkcell, Avea, Vodafone gibi şirketlerde aynı hala çift taşıyıcılı internet deyip 1 GB kotalı sınırsız internet satıyorlar. Tabii 5G'yi beklersek o süre içerisinde 3G ile interneti unutalım. Şimdiden bant genişliği yüzünden internete bağlanılmadığı zamanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hersh

3g de kalıp akk kaldırsınlar vatandaş onada rağzı.

Kaldiramazlar,altyapi yetmiyor.Sunucular cok dolu oluyor o zaman.

E durum boyle olunca da bizim 3 G`miz cok iyi en hizlisi emine emily`i ... felan demesinler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghostweb kullanıcısına yanıt
    Triple Carrier olursa 64,8 megabite geliyor. Saniyede 8,1 megabayt. Tabii kadar yani. Her zamanki gibi gerçek hız bunun yanına bile yaklaşmayacak.

• NotimeTodie kullanıcısına yanıt
    Bir de reklamları video izleme performansı ile yapmazlar mı? Islak odunla dövmek lazım bunları yeminlen. A*a 3G de Şarkıcının görüntüsü şarkıcıdan önce iniyormuş da. Video düzgün oynamadığından bebek ağlıyormuş, siz en iyisi v*ne a geçin, video takılmadan oynasın. Ha reklam evin içinde geçiyor. Avni Coş tabiriyle, gavat! evde kullanmak için ben senin kıytırık netine niye tonla para sayayım. Adam gibi fiber falan alır ordan izletirim.
    Efendim karamurat ın askerleri tam inmemiş nette sorun varmış. T*l 3G de bu olmaz, askerler tam iner takılmadan izlersiniz.
    Gel gör ki en baba paket bile 4 5 gb dan sonra 96 kilobit. Resmen miletle dalga geçiyorlar bu reklamlar. Artık gördüğüm yerde, şikayet edecem. Bu video izlemeli falan 3G reklamlarını. Yeter artık cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 25 Nisan 2015; 15:25:05 >
  • 5g ye ilk geçiş 2020 yılından sonra yapılacak... 4g yi istememesinin sebebi 4g teknolojisinin ttnet i çok zorlayacak olması (rant) 5g ye gelene kadar kim öle kim kala... 3gyi tam versinler yeter 4g bile zor bu şartlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Turk Telekom çok istikrarlı bir firma

mesela

2006 yılından beri 4 gigabyte kotalı internet 29 lira

ben teknoloji sektöründe 9 senedir aynı şeyi hiç geliştirmeden yenilemeden kapasitesini artırmadan satan bir firma görmedim Turk Telekomdan başka

turk telekom ilginc bir firma, kayın validenin evinin karsısında yeni luks apt. yapıldı insaat bitti insanlar tasınmaya baslayınca bir baktım apt onunde turk telekom kazı yapıyor hayrola dedim gorevli fiber dedi aha dedim 7mt karsısındaki bizim apt. gelir ha bunlar fiberi 250 mt uzaktaki fiber kutusundan cekmisler kazı yapa yapa gelmisler neyse karsı apt fiberi verdiler hemen turk telekoma gittim bizim apt bakır kabloymus fiber yatırım planlarında yokmus peki dedim karsı apt.daki fiberden banada verin olmaz dediler yani 7mt karsı apt fiberden internete giriyor kayın validenin evi bakır kablodan 3 veya 4mbps hızdan internete baglanıyor hemen eve geldim evdeki sabit telefonu kapattırdım evde telekoma ait ne varsa kaldırdım nasılsa cep telefonu var, buldum ona bol konusma tarifeleri bol bol konusuyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 25 Nisan 2015; 22:09:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Onuda bildi.............
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.