arkadaşlar merhaba çok acil yardıma ihtiyacım var bana acil olarak hp dv-6 3104 et rekovery olarak yazılmış dvdleri lazım manegerden hazırlıyıp kargoya verebilicek bi arkadaş varmı gerçekten minnettar kalırım
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
hocam eğer daha önce format atmadıysan fabrika ayarlarına döndürsen olmaz mı?
bunu istediğine göre bence recovery kısmına format atmış driverlarını internetten ara daha kısa sürede çözebilirsin
recovery kısmına format atmadım sole bi skıntı var arkadaşlar bu sekilde görünüyor fakat içi bos ve recovery kısmına geçemiyorum ve bu recovery dvdleri için 83 lira para isteniyor hp tarafından lütfen elinde hp dv6 3104et olan bi arkadş dvd hazırlayıp gönderirse çok makbule geçer arkadaşlar.
yardımcı olucak kımse yokmu arkadaşlar...
internette driverlarına hiç baktınmı ? illa recovery cd simi istiyorsun birde orayı çalıştırmak için boot dan seçme olması lazım ordan başlatıp format atabilmek için
arkadaşlar teşekkürler sorunu şu şekilde çözdüm yeni bir yazlım ile format aatıp recovry yüklemek istedim ama olmadı hp müşteri hizmetlerini aayıp durumu anlatım ve ücretsiz olarak recovery dvdlerini föndericryorlar. teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme