Şimdi Ara

HP Dv-6 6001st ve Değerli görüşleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhabalar ve yapacağınız tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.forumu çok okudum ama bu konuyu açma ihtiyacı duydum.sorularım ve merak ettiklerim şöyle:
    1. Klavyede a s d w ctrl ve shıft tuşlarinin uyumu iyimi parmaklar tam oturuyormu? (ada tarzı klavyenin anlamı bunu )
    2. Yanılmıyorsam alttan aydınlatma mevcut dogrumu ve yeterli mi?
    3. Enter tuşu küçük (canımı en çok sıkan konu ) ileride bir sorun olurmu ? Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum alışabir miyim?
    4. Toucpad'in çevresi ışıklandırmalı mı?
    5. 6770m ekran kartını değerlendirir misiniz.
    6. işlemci ekran kartı uyum düzeyi nedir? (6010,20,30 st&et modellerinde kullanılan işlemci göz önüne alınırsa)
    7. forumu çok okudum ısınma konusu şehir efsaneleri gibi :) çok farklı şeyler yazılıyor. Elekronik bir cihaz olduğu için ısınmasının normal olduğunu düşünüyorum. Tabi el yakmadigi sürece . Bu konudaki görüş ve düşünceleriniz.
    8. Eğer satın alırsam ilk önce ne yapmalıyım (Recovery, ölü piksel kontol etme,ve diğer parçaların sağlamlığını nasıl kontrol edebilirim)
    9. Önerebileceğimiz aksesuar varmı ?
    Teşekkürler...

• Yazın artık birşeyler
  • 1)Klavye chiclet olduğu için kullanımı rahat
    2)Bu serilerde klavye aydınlatma yok
    3)Benimki de aynı alışınca sorun olmuyor
    4)Evet.FN+Boşluk tuşuyla açıp kapatılabiliyor
    5)Kendi ekran çözünürlüğüyle beraber günümüz oyunlarını yüksek ayarlarda oynatabiliyor.Orta seviye kartların en iyi kartlarından biri
    6)Darboğazdan bahsediyorsan sıkıntı olmaz üzerindeki i5 işlemci oldukça yeterli bir işlemci
    7)HP'lerde metal kasa kullanıldığı ve sol bileğin tarafına grafik kartı konumlandırıldığı için ısınmayı bileğinizde hissedebilirsiniz fakat ısınma değerleri diğer markalarla aşağı yukarı aynı.Coolsense sayesinde fanı kontrol etme şansınız da var
    8)Eğer internet üzerinden alacaksan sıkıntı etmene gerek yok 1 hafta içinde koşulsuz iade hakkın var.Gerekli test programları var.HDTune,AIDA64 Extreme sistem kararlılık testleri vb. mevcut.
    9)Oyunlarla haşır neşirsen harici bir oyun klavyesi ve faresi almanı öneririm

• Teşekkür ederim emreaslan58 . Klavyenin aydınlatmasının olmaması çok can sıkıcı.laptop konusunda Bir önerim bir tafsiyen varmı yazdıklarım göz önüne alındığında . Tecrübeli biri olarak . Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.