Şimdi Ara

HP Pavilion 15-n005st (E9L06EA) ANA KONU//KULLANICI KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  HP Pavilion 15-n005st (E9L06EA) ANA KONU//KULLANICI KULÜBÜ

HP Pavilion 15-N005ST E9L06EA Teknik Özellikleri

Ürün Kodu: E9L06EA
    İşlemci Tipi: Intel Core i7
    İşlemci Hızı: i7-4500U – 1,8 GHz (Turbo Boost İle 3.0 GHz'e kadar çıkıyor.)
    İşlemci Cache: 4 MB
    Ekran Boyutu: 15.6"
    Ekran Çözünürlüğü: 1366 x 768 px
    Video Grafik: NVIDIA GeForce GT 740M (2 GB DDR3 ayrılmış) Arkadaşlar ekran kartı 64 bittir.
    Sabit Sürücü: 1 TB 5400 rpm SATA
    Multimedya Sürücüsü: Çift katman destekli SuperMulti DVD±RW
    Ağ Kartı: Tümleşik 10/100 BASE-T Ethernet LAN
    Kablosuz Bağlantı: 802.11b/g/n
    Ses: 2 hoparlörlü DTS sound+
    Bluetooth: Evet / Var
    HDMI : Evet / Var
    USB 2.0: Evet / Var
    USB 3.0: Evet / Var (2 Adet)
    RJ45: Evet / Var
    Boyut: 38,56 x 25,8 x 2,26 cm
    Ağırlık: 2,28 kg
    Güç: 65W AC güç adaptörü – 4 hücreli Lityum İyon

TEKNOSA
    http://www.teknosa.com/urunler/125032721/hp-pavilion-15-n005st-e9l06ea-notebook#url

VATAN
    http://www.vatanbilgisayar.com/15-n005st-notebook-core-i7-4500u-18ghz-12gb-1tb-2gb-156-w8-notebook-bilgisayar.html#genel-bakis

AKAKCE
    http://www.akakce.com/diger-bilgisayar-urunu/en-ucuz-hp-pavilion-15-n005st-e9l06ea-notebook-fiyati,2123863.html

YAN GÖRÜNTÜ (SOL)

ÖNDEN GÖRÜNTÜ

YAN GÖRÜNTÜ (SAĞ)

KARŞIDAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutdmr28 -- 28 Temmuz 2014; 23:05:19 >

• ben lenovo z510 i7 ile bunun arasında kaldım
    hp bilgisayar konusunda bana hep güven vermiştir lenovo 3 günlük firma biri ordan çıkıp arkasında ibm var falan demesin madem ibm var sorunsuz pc ler üretmesi gerekmezmi hangi lenovo kullanıcı sayfasına girsem sorun üstüne sorun ama hp de öle bi duruma rastlamadım 3 senelik hp dm1 1010et kullanıcısıyım teknik olarak hiçbir sıkıntı yaşamadım
    HP kalitedir ben çok kararsız biri değilimdir ama nedense lenovo çok kafa kurcalıyor ne yapsam ki
    (hp nin kasa tasarımının üstüne tasarım tanımam bu arada)
  • Laptop'ta oynadığım oyunlar;

Assassin's Creed IV
    Assassin's Creed III
    Assassin's Creed Revelations
    Cod MW3
    Cod Black Ops 2
    Cod Ghost
    ETS 2
    NFS Most Wanted 2012
    Outlast
    Fifa 14
    Grid 2
    CojGunslinger
    Twd Game
  • HP'nin bu serilerinde yüzeyde ısınma sorunu yok en azından, biz Pavilion G6-G7'ciler olarak maalesef bir geçiş ürününe maruz kaldık, asıl yeni Pavilion'lar bunlar olmalıydı.
  • Biraz şans işi ne kadar yüksek özellikli olsada en ufak detaylar elektronik aletlerin zaafını ortaya çıkartabiliyor.
  • Haklısınız. Bu arada kendi Pavilion G6'ımın USB girişlerine baktım da bende de mavi renkte değiller ama sol taraftakilerin USB 3.0 olduğundan eminim. Harici diskimle 70/80 MB/s hız ile dosya atıyorum o girişlerden. Sağ üst taraftaki tek USB girişi var, o da 2.0. Bence Bimeks çalışanı sizi yanlış bilgilendirmiş. Eğer daha eski bir modele 2 USB 3.0 koydularsa yenilere de koymuşlardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlix73

he vatandan almayı planlıyorum
    link veriym 1943 lira
    http://www.vatanbilgisayar.com/15-n005st-notebook-core-i7-4500u-18ghz-12gb-1tb-2gb-156-w8-notebook-bilgisayar.html#genel-bakis

Hocam bu fiyatlarda sanırım daha iyisi pek bulunmaz oyun konusunda gayet yeterli bir performansı var onun dışında ram'in avantajıyla geçişler çok farkediyo saatlerce internette geziyorum arkaplandaki oyuna saniyesinde geçiyor ve oyunlar arkaplandayken fan çalışmıyor. Normal kullanımlar içinde hiçbir sıkıntısını görmedim fan sessiz çalışır , hafifliğide avantaj tabi

• Zenyxia kullanıcısına yanıt
    Benim merak ettiğim konulardan biriydi yani onlarca dizüstünün içinde sadece bu makinede olmadığını söyleyince bende şaşırmıştım ama onlarda emin değillerdi sadece renginden dolayı yok dediler. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim :)
  • kliksa da puanla birlikte 1790 liraya geliyor

sizce alınırmı

wifi si , hoparlörleri falan sorunlu diyenler olmuş

sizce alınır mı ?
  • Wifi ve hoparlörlerinde hiçbir problem yaşamadım 7 ay oldu alalı hiçbir sorunla karşılaşmadım şuana kadar , alma konusunda direk al diyemem ama tavsiye ederim büyük ihtimalle daha iyisini bu fiyata bulamazsın.
  • Aykutdmr28 A kullanıcısına yanıt
    ben geçenlerde satın aldım 8.1 e güncelleyince cd okuyucusu sıkıntılı çalıştı sende durum nedir sen 8 mi kullanıyon hala ,yoksa 8.1 e güncelledinmi?
  • Ben 8.1 kullanıyorum hatta update 1 ide yükledim ama bi sıkıntı yaşamadım şuana kadar
  • Bendede i5 li HP Pavilion 15-N004ST var , Battlefield 3 olsun ,Hitmen Absulation olsun Gayet iyi performans alıyorum.
  • oyundayken cpu sıcaklık değerleri nedir?
  • beratad B kullanıcısına yanıt
    En fazla 83 Derece gördüm ancak çok nadir çıkıyor o dereceye hangi oyundu hatırlamıyorum ama saatlerce oynayınca olmuştu.
  • Arkadaşlar HP benim güvenimin 0 olduğu bir markadır aslında. Kime denk gelsem hep ısınma problemleri çekiyordu. Bu bilgisayarın özellikleri fiyatına göre çok iyi gibi. Ama yine de HP'ye güvenemiyorum. Tavsiyeleriniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardRose

Arkadaşlar HP benim güvenimin 0 olduğu bir markadır aslında. Kime denk gelsem hep ısınma problemleri çekiyordu. Bu bilgisayarın özellikleri fiyatına göre çok iyi gibi. Ama yine de HP'ye güvenemiyorum. Tavsiyeleriniz nedir?

Bunda ısınma sorunu yok en azından normal kullanımlarda oyunlarda tek sıkıntı 64 bit ama yukarda yazdığım oyunlarda en fazla 83 derece aldım bence bu derece sorun değil ama bu fiyatada başka bulamadım ben memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykutdmr28

quote:

Orijinalden alıntı: RichardRose

Arkadaşlar HP benim güvenimin 0 olduğu bir markadır aslında. Kime denk gelsem hep ısınma problemleri çekiyordu. Bu bilgisayarın özellikleri fiyatına göre çok iyi gibi. Ama yine de HP'ye güvenemiyorum. Tavsiyeleriniz nedir?

Bunda ısınma sorunu yok en azından normal kullanımlarda oyunlarda tek sıkıntı 64 bit ama yukarda yazdığım oyunlarda en fazla 83 derece aldım bence bu derece sorun değil ama bu fiyatada başka bulamadım ben memnunum.

Ben yıllarca masaüstü kullandığım için 83 derece ben de hala dudak uçuklatıyor. Oysa ki laptoplara göre normal diyorsunuz oyunlarda? Doğrudur.
    Anlamadığım bir şey de, ekran kartı 64 bit ama güncel oyunları nasıl bu kadar iyi çalıştırıyor. 128 ler ile 64 ler arasında çok fark yok mu? Laptoplarda durum çok mu farklı ?

• Valla fark varmı bilemiyorum ama dediğim oyunları rahat açıyo ilerisi için bişey diyemem

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-740M.89900.0.html

şu linkte alttarafta diğer ekran kartlarıyla kıyaslamasını yapmışlar 64/128 olarak gösteriyo yani tam ortada gibi bişey
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.