Şimdi Ara

HP Compaq Presario CQ57 cpu ve ram hakkında bilgi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: flyer_mig Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen sene aldığım Compaq CQ57 laptopum oyunlar için işimi görüyordu. Ancak bu sene oyunun kapasitesi biraz daha arttığından artık rahat bir şekilde oynayamıyorum. Ram'i şuan 2gb(kullanılabilir 1.6gb) ve işlemcisi 1.3ghz. 4gb ram daha eklemeyi düşünüyorum. Sizlere sorum ise ben bu rami ekleyince bilgisayarın hızında artış olur mu ? Şimdiden teşekkürler.

• Ram ekleseniz bilgisayarınız biraz daha hızlanacaktır ama oyunlarda ekran kartı ve cpu gibi faktörlerde etkili olduğundan oyunlarda fazla performans artışı olmayabilir.
  • Mesela LoL oynarken şuan 30fps civarında oluyor. ram eklersem bu fps nekadar artar ? birde laptopuma uyumlu bir cpu önerebilir misiniz lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin1477

Mesela LoL oynarken şuan 30fps civarında oluyor. ram eklersem bu fps nekadar artar ? birde laptopuma uyumlu bir cpu önerebilir misiniz lütfen

Ram yükseltmeniz fps'e fazla bir katkı sağlamayacaktır. Ekran kartı daha önemli fakat onu değiştiremeyeceksiniz.
  • Ben satıyorum aynı makineyi :) işlemci yüzünden 45fps üstüne cok çıkılmıyor ama bf3 dahi oynadım ben... 35fps ile... 4gb ile kullanıyorum faydasi var gerçekten 1.6gb yetmiyor... ama yinede fazla beklentin olmasın :) rahatlatıyor makineyi sadece :) istersen ssd diskte al ben ssd ile kullandım ucuyor alet :) bulabilirsen e450 işlemci al rahatlatır pcyi ama çook çok zor :) uyum derdide var tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 6 Mart 2014; 17:14:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.