arkadaşlar emektar packard bell r9755imi satmak istiyorum.migrosta bu ara kdv dahil 799 tl'ye aşağıdaki laptop satışta... Çok oyun oynamam, sadece pes 10 u çalıştırsa yeter.Laptoptan çok fazla performans beklemeyen biriyim.Ancak fiyat performansa önem veriyorum.ne dersiniz sizce bu laptop bu fiyata alınır mı? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
HP PRESARIO CQ61-105ET NOTEBOOK - NS579EA Detay Bilgisi Aile : HP Presario CQ61-105ET İşlemci Cinsi : Intel Pentium Dual-Core Processor T4200 İşlemci Hızı ( MHZ) : T4200 2 GHz, Düzey 2 önbellek 1 MB Ön Bellek : 1 MB Bellek : 2 GB (2X1024MB) Maksimum Bellek ( MB) : 8 GB DDR2 Bellek Slot Sayısı : 2 (2 Dolu) Sabit Disk : 250GB Ekran Kartı : NVIDIA GeForce G 103M 512 MB atanan olmak üzere en çok 1278 MB toplam grafik belleği Ekran Boyutu : 15.6" Ekran Tipi : Diagonal Yüksek Tanımlı HP Brightview Infinity Ekran Ekran Çözünürlüğü (DPI) : 1366 X 768 Optik Sürücü : Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW) Ses Kartı : 3B sound Blaster Pro 16 bit İşletim Sistemi : Windows Vista Home Basic Faks Modem : VAR Network Kartı : Ethernet 10/100BT tümleşik ağ arabirimi Kamera : VAR Bluetooth : YOK I/O Port : 3 USB 2.0, (3. eSATA bağlantı noktası ile paylaşılır), 1HDMI konektör, 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ45ethernet konektörü, 1 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi Wireless : Var Ağırlık (kg) : 2.75 kg Garanti ( Yıl, Açıklama) : 2 yıl garanti Pil Tipi - Ömrü : Li-ion - 2.5 saate kadar Web Adresi :www.hp.com.tr Klavye : Q Türkçe Mouse : TOUCH PAD
bu laptopla pes2010 u sadece en düşük ayarda akıcı oynayabilirsin. şansın varsa mediumda oynayabilirsin.
o kadar kötü yani...aslında fiyatı 1200 tl'den inmiş bu fiyata ama istanbul bilişimde de aynı fiyat var. peki dostum, senin tavsiye edebileceğin çok uçuk olmayan bi laptop var mı?
bayram temizliği ile uğraşıyodum mesajına geç cevap yazdım. gösterdiğin ürün hiç fena değil. sadece numerik keypad olması kötü.tuşları sıkıştırıyolar birbirine yazı mazı yazamıyosun.gerçi bu biraz farklıdır belki.ben yine de biraz düşüneyim.çok teşekkür ederim