Şimdi Ara

HP Pavilion 15-n005st (E9L06EA) ANA KONU//KULLANICI KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu ürünü aldıüım günden beri wirelles problemi yaşıyorum. Çok defa format attım. Tüm driverlar sorunsuz kurulu.
    Dibindeki wirelles ağını görmezken yan evinkini görebiliyor.
    5 saniye sonra hiçbirini görmüyor.
    Yeniledikten sonra 10 larca wirelles görüyor v.b Yani wirelleste bir istikrarsızlık söz konusu. Bu tarz bir problemle karşılaşan var mı acaba ?
  • Hocam banada nadiren oluyo ama 1-2 defa bağlan diyince düzeliyo olmadı yeniden başlat diyorum düzeliyo hiç çekmese donanımsal derdim ama diğerlerini bulup bizim modemi bulamadığı için yazılımsal bişeydir diye düşünüyorum güncellemeyle halledilebilir yada servisi bi arayın sürekli oluyosa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykutdmr28

Hocam banada nadiren oluyo ama 1-2 defa bağlan diyince düzeliyo olmadı yeniden başlat diyorum düzeliyo hiç çekmese donanımsal derdim ama diğerlerini bulup bizim modemi bulamadığı için yazılımsal bişeydir diye düşünüyorum güncellemeyle halledilebilir yada servisi bi arayın sürekli oluyosa.

İnanın tüm yolları denedim :)
  • lalatosunpasa L kullanıcısına yanıt
    Hocam format işe yararmı bilmiyorum ama servise gönderin yada aldığınız yere gidin derdinizi anlatın yardımcı olurlar
  • Ne kadar yapmak istemesemde servise götüreceğim artık :(
  • Beyler bu notebook nasıldır ? Isınma sorunu falan var mı bu kasalarda ?

http://www.n11.com/hp-f8s46ea-15-n201st-i54200u8gb500gb2gb156windows-8-P27568583
  • quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Beyler bu notebook nasıldır ? Isınma sorunu falan var mı bu kasalarda ?

http://www.n11.com/hp-f8s46ea-15-n201st-i54200u8gb500gb2gb156windows-8-P27568583

Benim Laptopta şuanda ısınma sorunu yok tabi sıcak yaz aylarında oyunlarda ısınma oluyo ama o kadar yüksek değil.

linkteki laptop ile bizim kullandığımız arasında fark var sadece kasayla alakası yok ısınmanın sonuçta donanımda önemli.

• Hocam kolay gelsin. Laptopu alalı bir kaç ay oldu fakat daha yeni kullanmak nasip olacak. Ekran kartı vs. driverleri tam eksiksiz fakat oyun yüklediğimde bu fotoğraftaki durumla karşılaştım. Herhangi bir sıkıntı olmadı darbe vs. ama sanırım ekran kartı bozuk bu cihazın. Genel bir problem mi yoksa cihazla alakalı bir problem mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Yoksa garantiye yollayacağım. Hiç oyun oynayamıyorum.

HP Pavilion 15-n005st (E9L06EA) ANA KONU//KULLANICI KULÜBÜ HP Pavilion 15-n005st (E9L06EA) ANA KONU//KULLANICI KULÜBÜ

HP Pavilion 15-n005st (E9L06EA) ANA KONU//KULLANICI KULÜBÜ HP Pavilion 15-n005st (E9L06EA) ANA KONU//KULLANICI KULÜBÜ

• Hocam hiç bekletmeden götürün servise normal bişey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykutdmr28

Hocam hiç bekletmeden götürün servise normal bişey değil.

Aynen normal bişey değil. Bir sorun var kesinlikle vatandan almıştım. Hemen garantiye göndereyim. Sağolasın.
  • Merhaba arkaşlar,

Ben de bu laptoptan aldım. Genel olarak gayet memnunum ama bazen takılma sorunu oluyor?

Sizde bu problem oluyor mu, çözüm neler olabilir?

Driverlar güncel, hdd testi yaptım ve geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conga95 -- 28 Haziran 2015; 19:15:44 >
  • güzel bişeye benziyo
  • Laptop hala bende , yurtta fayanslara düşürdüm ekranı felan çıktı bi şekilde kendim taktım hala sapasağlam
  • Benim sorunumda, oyun oynarken pc ısınsın ısınmasın bazen tak diye donup kalıyor öyle hiç bir tuş vb işlemiyor anca pc açma kapama tuşuna basıyorum öyle düzeliyor, soğutucu vb her şey denedim tek çözüm format mı?
  • Bu pcden veya aynı seri kullanan ve windows 10a geçenler açılıştaki hp amblemi duruyomu hala ve recovery manager gibi programlar çalışıyomu hala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibari ile 1.5-2 senedir kullandığım cihaz ısınma problemi nedeniyle 2 kez servise gidip gelmesine rağmen hala ısınıyor ayrıca hoparlör ,2.0 lık usb girişi ve klavye de sıkıntı oldu değiştirdiler şimdi bir daha yollamayı düşünüyorum normal kullanımda kasma yapmıyor GTA 5 dahil tüm oyunları oynadım ancak her oyunda ısınıp kasma sorunu yaşatıyor aralarda Windows 10 a geçtim recovery vs. sıkıntısı olmuyor hala aynı recovery menüsü ama tavsiye etmem oyun oynamayacaksanız alın oyunları açıyor ama fanla bile 80 i rahat geçiyor
  • En ufak harekette fandan fazla gürültü geliyor kapatıp açınca düzeliyor düzgün zeminde oynamam gerekiyor yoksa gürültü ve hırıltı. Oyun oynarken günde 2-3 kere durduk yere donup kalıyor aç kapa yapıyorum öyle düzeliyor . 2 sene önce aldım.
  • bu laptobı sıfır aldım çok memnunum ama bana tablet lazım oldu.bunu satmak ve apple tablet almak istiyorum.garantisi bitik.acaba kaç liraya satılır.ikinci elinin durumu nasıldır.alan da satan da zarar etsin hakkı gecsin istemem.yani hak yemicem hakkımı da yedirmicem bir fiyat belirlemek istiyorum.bilgisi olan yazabilir mi arkadaslar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.