dv7 ivy bridge notebook aldım. bunun için 2 sorum var 1. si 2. disk yuvasına ssd disk tacak sandisk 120gb sata3 disk aldım ama nasıl takacağımı bilmiyorum kablosu disk kutusu falan nasıl bulucam ? kutu kolay iş aslında da kabloyu nereden bulacağım ?
birde üzerinde 2 tane ekran kartı var biri intel g4000 diğeri nvidia gt650m bunlar arasında nasıl geçiş yapıyoruz ? bilgisayarı ilk çalıştırdığım da nvdia olan aktif durumdaydı şimdi intele geçmiş durum da nasıl değiştireceğim veya kendi otomatik mi yapıyor bu işlemi ?
dv 7 kullananlar bi zahmet yardımcı olurlarsa sevinirim
cevap yazmıştım kabloyu ebaydan felan sipariş edebilirsin hddbracket ını nerden temin edersin bilemiyorum ama eksi laptop bulup ondan alabilirsin
quote:
2 tane ekran kartı var biri intel g4000 diğeri nvidia gt650m bunlar arasında nasıl geçiş yapıyoruz
geçişi kendisi yapar, biosta ekran kartıyla ilgili bölümü fixed yaparakta bu sorunu çözebilirsin
kablo bu beyler
tamam ebay dan söyleriz de burada yapan arkadaşlar belki bi yerlerde falan bulmuştur o yüzden soruyorum ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme