Bildirim
Hp dv2000 anakart
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
anakartınızda eğer hat kopması yoksa tamiri 120tl ye yapılır yenisini almak isterseniz 195tl
tamir istiyorsanız anakartınızı başkasının kurcalamaması gerekiyor ve VGA arızası varmıydı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ezimuse
anakartınızda eğer hat kopması yoksa tamiri 120tl ye yapılır yenisini almak isterseniz 195tl
tamir istiyorsanız anakartınızı başkasının kurcalamaması gerekiyor ve VGA arızası varmıydı ?
Vga nedir bilmiyorum anakart ciddi derecede hirpalnmis diye umuyorum acik bakmadim ama onceki verdigim yer gercekten halletmis bilgisayari ciddi calisan bi servis ariyorum ve eger 195 liraya olucaksa cok guzel ama sonuc istiyorum inan cok canimi sikti cunku servisler hak verirsen durum boyle -
hocam özel mesajdan arkadaşın msn adresini yazıyorum daha ayrıntılı bilgiyi arkadaştan alabilirsiniz kesin fiyat bilgisi için firmaya soracak kendisi
-
quote:
Orijinalden alıntı: ezimuse
hocam özel mesajdan arkadaşın msn adresini yazıyorum daha ayrıntılı bilgiyi arkadaştan alabilirsiniz kesin fiyat bilgisi için firmaya soracak kendisi
Allah senden razı olsun Muhammet Osman bey çok ilgili en yakın zamanda sorunu halledicez inşallah ilgin için tekrardan teşekkür ederim -
bilgisayar konusunda hiç bişeyden çekmedim hp notebook tan çektiğim kadar lanet olsun ya. bu arada geçmiş olsun hocam umarım halledersin
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- akıllı tahta format atma
- salt okunur kaldırma
- youtube altyazı türkçe olmuyor
- lenovo z500 ekran parlaklığı sorunu
- video boyutu küçültme
- secure boot nedir
- laptop menteşe tamiri
- mavi ekran hatası
- ekran videosu alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X