Emre kardes telefonla hp yi aradım aynı bios güncellemesini bende yaptım tarif etti teldeki eleman ama sonuç NEGATİF iade ettim kurtuldum inşallah tüm hp mağdurları kurtulur bu hp belasından
quote:
Orijinalden alıntı: wind_006
Emre kardes telefonla hp yi aradım aynı bios güncellemesini bende yaptım tarif etti teldeki eleman ama sonuç NEGATİF iade ettim kurtuldum inşallah tüm hp mağdurları kurtulur bu hp belasından
ben 2.sinide gönderdim 3.defa gönderecekler yine 1140 ondada eğer varsa aynı problem artık ya acer yada asus alıcam.kimlerde var şu problem herkeste çıkıyomu yoksa sen ben ve bi kaç arkadaşta dahamı onuda bilmiyoruz belki 10 u geçmez sayımız ön yargılıda davranmak istemiiyorum.cihaz şu sorun olmasa gerçekten 10 numara.kimlerde var aynı sorun bence bu konuyla ilgili ayrı bir konu açmak lazım ki sayımızı görelim.belkide 100 laptopun 5 inde var bilmiyoruz.yeni bi konu açsak belki ona göre katılım olursa dv6 serilerini kullanan arkadaşların şarj sorunu olup olmadığını çıkartıtız
Gecmis olsun hepinize, para iadesi yapıyorlar para iadesi alın bence, uğraşmayın
Selam arkadaslar Bende de aynı sorun vardı. Baya bi arastirmam sonucunda pilin şarj etmeme sorunun anlamıs degılım. Mesala pil jarjını doldurunuca ,şarj kesılıyor ve şarj etmıyor.Ve eğer pili harcarsam bi daha şarj etmıyor ama eger laptopun yerını degıstırırsem belli bir muddet sonra bu 5 dakkada oluyor 1 saatte oluyor şarja tekrar baslıyor. Pil saglık gostergesıne gelırsek ilkin pil sağlıklı dıyordu sonra sonra sağlıksız dedı ve bunun gıbı durumlar ortaya cıktı. şu anda pil sağlıklı dıyor. Bios update ettım.Hp sitesınde ayıplı ve gerı cagrılan urunlerı kontrol ettım ama bu seri piller geri çağrılmıyor. Şu anda pilim 2 - 2.30 saat kullanaıblıyor. Forumlarda genelde ısı dolayında pilin şarjı kesıldıgınden soyluyorlardı.Bende buna guvenerek ne servise ne de vatana geri goturdum. Ama bu olay biraz canımı sıktı.
quote:
Orijinalden alıntı: denaro
Selam arkadaslar Bende de aynı sorun vardı. Baya bi arastirmam sonucunda pilin şarj etmeme sorunun anlamıs degılım. Mesala pil jarjını doldurunuca ,şarj kesılıyor ve şarj etmıyor.Ve eğer pili harcarsam bi daha şarj etmıyor ama eger laptopun yerını degıstırırsem belli bir muddet sonra bu 5 dakkada oluyor 1 saatte oluyor şarja tekrar baslıyor. Pil saglık gostergesıne gelırsek ilkin pil sağlıklı dıyordu sonra sonra sağlıksız dedı ve bunun gıbı durumlar ortaya cıktı. şu anda pil sağlıklı dıyor. Bios update ettım.Hp sitesınde ayıplı ve gerı cagrılan urunlerı kontrol ettım ama bu seri piller geri çağrılmıyor. Şu anda pilim 2 - 2.30 saat kullanaıblıyor. Forumlarda genelde ısı dolayında pilin şarjı kesıldıgınden soyluyorlardı.Bende buna guvenerek ne servise ne de vatana geri goturdum. Ama bu olay biraz canımı sıktı.
aynı sorunu yasadım vatanbılgısayarda servıse yolladı ucv gun once cep telıme msj geldı urununuz ıade alındı dıye arkadasoıım gecıktırme gerı yolla bana para ıadesı yapacaklar uc gun oldu arıyorum arıyorum bız sızı arıyacaz dıyorlar bakalım hayırlısı
Arkadaşlar yanlış yönlendirme yapmayalım.17 hazirandan beri 1140 kullanıyorum.Şarjında tek bir problem yok alette tek bir problem yok.Canavar gibi maşallah.
bataryam tkrardann kafayı yedi yere düşürdümmm full olan şark 0 gösterior ve sarj olmuor.Bu sfr kesin gitti sanırım:))
1140 kullanıyorum sarj olmuyor diyor ama sonrasında 1 2 dk içinde doluyor, yalnız fan epey yüksek bir şekilde çalışmaya başladı ve baya bi gürültü geliyor, en fazla 1 aylık pc o kadar kirlenmiş olamaz? sebebi ne olabilir acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme