aynı sorunu vatanbılgısayarla bende yasıyorum dv6 1146 et ıle bırsey yok dıyıp gerı kargoya vermısler bu ne bıcım ıs ya
mete2010 sizinkidemi aynı sekil şarj olmuyordu 1146 ?
eyvah.benim yarın sabah elime geçecek,şimdiden korkmaya başiladım.bir de sizin gibi hemen vatan'a götürme şansım yok,antep'teyim,internetten aldım.
arkadaşlar yeni 1140 ımı aldım prize takılı,dolmuyor yazdı yine.bu normal mi bi kere daha yazmıştım yoksa pilin kendini koruması demiş cell@t arkadaşımız kesin bir bilgimi bu yoks bir sorun mu
arkadasım bence bu bır sorun aynı sorunu bende yasadım 2 tane hp leptop aldık dıger arkadasta böyle sorun yok ıken bendede oldu bu bence bır sorundur
Bu kaçıncı üretim hatası ya? Dünyanın en büyük bilgisayar firmasının sorunsuz bir ürünü olmayacak mı hiç? Tam yeni seri sorunsuz derken bilgisayarlar yine kullanıcıların elinde kaldı gibi. İlk günlerdeki olumlu yorumların yerini artık şikayetler almaya başladı.
Ben arkadaşları uyarmıştım hp almayın yine sorun çıkar diye ama dinlemeyenler oldu, simdi uğraşın durun sürekli sorun çıkartıyor, hp sadece yazıcı üretmeli bence :) başka birşey üretmemeli
arkadaşlar yeni gelen 1140 mı da bataryası şarj olmadığı için 10 saat içinde tekrar gönderdim vatan bilgisayara.1140 göndercekler yine sizce napım alıyım mı yoksa
ben bugun vatanbılgısayarla görustum urunu tekrardan test edeceklerını söyledıler bakalım artık hayırlısı
Kardeş örnek verdiğin Acer lerin performansı HP 1140 tan daha iyidir. Ben HP 1140 mağduru olmadan önce Acer aspire kullanmıstım 1 yıl çok kullanıslı bir bilgisayar ve tık yok çok güzel sesi var hoparlör falan piyasadaki birçok laptoptan daha iyidir. Acerin tek eksisi bataryası öyle 3-4 saat falan gitmez max 1.30 dk -1.45dk aralığında falan kullanırsın ama Hp gibi gıcıklık çıkarmaz emin ol şarja takınca yok ben dolmam demiyor HP yi kesinlikle alma derim ben 1140 ı iade ettim bekliyorum şimdilik.Kolay gelsin...
Ben de zamanında hp kullandım cok çektim, simdi acer 6930g kullanıyorum yaklaşık 6 ay oldu hic bir şikayetim yok gayet memnunum tavsiye ederim
gönderdim bugün yine bakalım hayırlısı.yeni gelecek olanada bakıcam ondada sorun çıkarsa gönderip asus yada linklerini verdiğim acer lerden birini alıcam inş.
arkadaşlar dün şarj sorunu olan 1140et laptopu göndermeden konuyu e maille hp ye göndermiştim.bugün cevap geldi bios güncellemesi göndermiş.önceki gönderdiğim laptop bios güncellemesinnden sonraki gün böyle bir arıza vermemişti am ben yinede göndermiştim..e mail.bu.
Iyi Gunler Emre Bey,
Oncelikle bize HP Turkiye Web Sitemizden e-posta ile ulastiginiz için tesekkur ederiz.
Ben Suleyman, almis oldugunuz urun ile ilgili olarak size yardimci olmaya calisacagim.
Cihazımızda olusan sarj olmama sorunu ilgili olarak BIOS yazılımını guncellemenız gerekmektedir.BIOS anakartınızda fan ve enerji saglayan sistemin yazılımıdır. BIOS dosyasını indiriniz ve asagıdaki yonergeleri izleyerek bilgisayarınıza kurunuz.
Cihazınızda orjinal işletim sistemi Microsoft Windows Vista Home Premium 32 icin, BIOS dosyasını asagıdaki adresten yukleyiniz.
sp44138.exe, (1/1 , 2.1M)
şarj sorunu yaşayan arkadaşlar bios güncellemesi yapıp bizi konuyla ilgil bilgilendiririmisiz??
hp böyle. fazla sorun çıkmaz. çıktımı illet eder adamı.
20 gunluk leptopun hali nedıyım sana hp
hp alacak arkadasları siddetle uyarıyorum uzak durun benım aldıgım dv6 1146 et