Evet Arkadaşlar Akşam Üzeri Akrabamı Aradık Ve NovaBilgisayar'dan Sipariş Vermesini Söyledik.Umarım En Yakın Zamanda Gelir Laptop
quote:
Orjinalden alıntı: WaRMaSTeR
65 derece gördüm... 70 de oldu arada. Benim kastım touchpadde klavyede ya da kasa üzerinde normaldekinden fazla ısı olmadığı yönündeydi. Tabi fan çalışmaya başlıyor ufaktan oyunları açınca.
saol dostum
quote:
Orjinalden alıntı: Soz.Turk
Evet Arkadaşlar Akşam Üzeri Akrabamı Aradık Ve NovaBilgisayar'dan Sipariş Vermesini Söyledik.Umarım En Yakın Zamanda Gelir Laptop
Hadi bakalım hayırlı olsun .Ben de oradan aldım dün .
inşallah siparişi verilmiştir vallaha İlk laptop'um olacağı için çok heycanlıyım.Biraz da korkum var ya bazı yerleri belli bir köşeye doğru kaymış ya da çıkmışsa diye. Asıl merak ettiğim şey olacağımız bu makinenin garantisi hangi servis ait
quote:
inşallah siparişi verilmiştir vallaha İlk laptop'um olacağı için çok heycanlıyım.Biraz da korkum var ya bazı yerleri belli bir köşeye doğru kaymış ya da çıkmışsa diye. Asıl merak ettiğim şey olacağımız bu makinenin garantisi hangi servis ait
Hp teknik servisleri bakar senin alacağın notebooka.Yani 2 yıllık marka garantin var...
tesekkurler arkadaşlar.Amcama Nova Bilgisayardan Almasını Söyledik.Umarım Vermiştir Siparişi.Bir de Merak Ettiğim Şey Çanta olarka hangı çantaı önerirsiniz
Tabii ki Caselogic...
fettah onerını degerlendırırım sagol.bır de dvdrom'u sonradan degıstıreblme sansımz var mı ?
arkadaşlar bu makineye uygun çanta var mı
quote:
arkadaşlar bu makineye uygun çanta var mı
ben aldığım yerden targus marka çanta da aldım .Pahalı bir şey değil.15.4 inç diyor ama buna da uyuyor
@afatsum123 hangı model aldınız soyler mısınız ? Bir de içine fazladan wireless modem koyabilme imkanı var mı
sadecenotebook.com da targus çantalar satılıyor. Hp pavilion dv6-1146,1144,1115 vs. hepsi aynı. Bende daha önceki notebooktan kalma bir çantam olduğu için almamıştım.
bende vatan dan bi tane targus bakmıştım, laptop içine tam oturuyordu kabloları mecburen ön göze koymak zorunda kalacaktım.bu da görüntü bakımında hiç iyi durmuyor.fiyatı da 35 tl idi.bunun yerine çantacı amcadan :) 20 tl ye bi çanta aldım içine laptop koyuyorum, laptopun yanına şarj aletini koyuyorum, ne şişkinlik ne de başka bi şey :)
o çantacı amca keske benım memlekette de olsa .neyse sagolun arkadaşlar.daha sipariş ettiremedik laptopu ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme