Şimdi Ara

HP DV6-1144 Alacağım Ama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben bu laptopu almak ıstıyorum ama hangı sıtede kaca satılır bulamadım.Bir de bazı hp notebooklarda sorun varmış.Bu serisinde sorun var mıdır şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoXLeY -- 9 Temmuz 2009; 0:53:06 >

• Bu seride şu an için bir sıkıntı bulunmuyor, ancak sizin almak istediğiniz modelde stok sıkıntısı var.

Sadece Vatan Bilgisayar getirmişti bu ürünü ve ellerinde kalmadı, başka yerde de satılmıyor ne yazık ki. Gelir mi onu da bilmiyorum açıkçası.
  • 46 bildiğim kadarıyla Türkiye'ye gelmiyor. Arkadaşın dediği gibi vatan getirmişti bir ara ama hemen tükendi. :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRMaSTeR -- 7 Temmuz 2009; 20:44:57 >
  • sanırım nova bilgisayar'da var hocam..
  • sagolun arkadaşlar.ne kadar laptop bulduysam hepsi tükeniyor.

İlk Vatanın Asus'u vardı N51V o tükenmişti
    Sonra Toshiba X300-14Y tükenmiş.
    Simdi de bu mu
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4714

HP DV6-1144E Varmış.Şimdi baktım.1700 TL civarında sizce bu makine photoshop ve cod4 ü kaldırır mı

Ayrıca film de izleyeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soz.Turk

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4714

HP DV6-1144E Varmış.Şimdi baktım.1700 TL civarında sizce bu makine photoshop ve cod4 ü kaldırır mı

Çok rahat kaldırır
    Ekleme:Burada biraz daha ucuz
    http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=1867&u=Hp%20Pavilion%20DV6-1144ET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 7 Temmuz 2009; 22:11:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4714

Abi kaldırmak ne kelime :) Bu arada dediğim gibi daha akşam saat 6 da sadecenotebooktan aldım. Şu andaki en ucuz fiyat orada.

• evet beyler çok sağolun ben de az once akakçe'den araştırdım fiyatları kararım kesın alacagım bu makinayı peki Warmaster OC yaptın mı ? Sıcaklık Konusunda Ne diyeceksin.İmzanla sorum pek uymuyor ama

Ayrıca Ekran ile iglili Yüksek Tanımlı Yazıyor Bazı Sitelerde.Bu HD ile ilgili mi.
  • quote:

evet beyler çok sağolun ben de az once akakçe'den araştırdım fiyatları kararım kesın alacagım bu makinayı peki Warmaster OC yaptın mı ? Sıcaklık Konusunda Ne diyeceksin.İmzanla sorum pek uymuyor ama

Ayrıca Ekran ile iglili Yüksek Tanımlı Yazıyor Bazı Sitelerde.Bu HD ile ilgili mi.

Ekranı HD yani 1366x768 çözünürlükte
    16:9 olan 720p filmleri rahatça izleyebilirsin...
  • sagolun arkadaşlar peki ısınma ve arıza soru yok degıl mı bu modelde
  • Isınma sorununun bu bilgisayarda olmaması çok zor bir durum.Ama aşırı ısınma kesinlikle yoktur.Arıza veren seri eski DV6xxx serisi o da seri üretim hatalı
  • eyvallah hocam sagolun
  • quote:

evet beyler çok sağolun ben de az once akakçe'den araştırdım fiyatları kararım kesın alacagım bu makinayı peki Warmaster OC yaptın mı ? Sıcaklık Konusunda Ne diyeceksin.İmzanla sorum pek uymuyor ama

Abi ben daha bunun hızına yeni alışıyorum. Bu bilgisayara 256 mb ram li bilgisayardan geçtim o yüzden mazur gör :p Şaka bir yana şu anda windows 7 ile boğuşuyorum şu anda fakat daha sonradan kesinlikle deneyeceğim :) Isınma konusuna gelince, eskiden acer aspire 3005 model bir laptop kullanmıştım, touchpad yanıyordu belli bir süre sonra. Bundaki ısınma felan değil. Tabi ki hafif bir şey oluyor fakat öyle aşırı ısınma felan olduğunu düşünmüyorum. Ama tabi ki bunu ve oc olayını yarın deneyeceğim. Bir kaç saatlik crysis, cod, assassin's creed den sonra görelim ne olacak :)

• sagol warmaster sonuçlarını bekliyorum
  • Soz.Turk

Bende aynı senin durumunda kaldım. Önce Toshiba X300-14Y de karar kıldım, fakat hiçbir yerde bulamadım. Arkasında da Dv-1146 bari alayım dedim, yine aynı şekilde hiçbir yerde stokta bulamadım.
    Fakat temmuz sonu itibariyle (bir firmanın mailine göre [anti parantez] bu firma İstanbul Bilişim değil [anti parantez kapa XD] ) Qosmio X300 lerin yeni bir modeli Türkiyeye gelecekmiş. Hatta bu modeli de X300-169 muş.(Gelen maillerin birisinde "muadil ürün temmuz sonuna doğru gelecek" gibisinden bir ifade, diğer cevapta ise direk bu modelin ismini vermişlerdi.) Toshiba'nın Avrupa sitesinden özelliklerine bakabilirsin. Ama tabii bu bana sadece müşteri hizmetlerinin vermiş olduğu bir bilgi.Ne kadar doğrudur bilemem. Ayrıca fiyatı da uçuk olabilir biraz.

Umarım kafanı karıştırmamışımdır. :) :) Dv-1146 bulursan bence hemen al.. (Sonra bana da haber ver xD)
  • Windows 7 ye geçtim. Assassin's Creed'i açtım bütün ayarları en sona getirdim tüm her şeyi on yaptım sonra gittim Crysis'i açtım 8x AA da bütün grafikleri yüksek yaparak oynadım. 3 saatin sonunda bir halt olmadı. Herhangi bir ısınma olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WaRMaSTeR

Windows 7 ye geçtim. Assassin's Creed'i açtım bütün ayarları en sona getirdim tüm her şeyi on yaptım sonra gittim Crysis'i açtım 8x AA da bütün grafikleri yüksek yaparak oynadım. 3 saatin sonunda bir halt olmadı. Herhangi bir ısınma olmadı.

ısınma yok derken kac derece oldugunu soylermısın? merak ettım
  • 65 derece gördüm... 70 de oldu arada. Benim kastım touchpadde klavyede ya da kasa üzerinde normaldekinden fazla ısı olmadığı yönündeydi. Tabi fan çalışmaya başlıyor ufaktan oyunları açınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRMaSTeR -- 9 Temmuz 2009; 0:08:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheElder

Soz.Turk

Bende aynı senin durumunda kaldım. Önce Toshiba X300-14Y de karar kıldım, fakat hiçbir yerde bulamadım. Arkasında da Dv-1146 bari alayım dedim, yine aynı şekilde hiçbir yerde stokta bulamadım.
    Fakat temmuz sonu itibariyle (bir firmanın mailine göre [anti parantez] bu firma İstanbul Bilişim değil [anti parantez kapa XD] ) Qosmio X300 lerin yeni bir modeli Türkiyeye gelecekmiş. Hatta bu modeli de X300-169 muş.(Gelen maillerin birisinde "muadil ürün temmuz sonuna doğru gelecek" gibisinden bir ifade, diğer cevapta ise direk bu modelin ismini vermişlerdi.) Toshiba'nın Avrupa sitesinden özelliklerine bakabilirsin. Ama tabii bu bana sadece müşteri hizmetlerinin vermiş olduğu bir bilgi.Ne kadar doğrudur bilemem. Ayrıca fiyatı da uçuk olabilir biraz.

Umarım kafanı karıştırmamışımdır. :) :) Dv-1146 bulursan bence hemen al.. (Sonra bana da haber ver xD)

Elder DV-1146 Yokmuş.Ben de DV-1144 Almaya karar verdım başlık önceden kalmış o modele bak bir istersen

Warmaster incelemelerin için ben öyle şaşalı oyunlar oynamam ama en azından bılgını alayım dedım.Sagolasın sana da

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.