Şimdi Ara

HP DV6-3114ET - SAMSUNG R580-JS07TR Arasında Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, uzun süredir yeni bir dizüstü bilgisayar almak için araştırma yapıyorum ve şu iki model arasında kaldım:

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-xe080ea-dv6-3114et-core-i5-560m-2.66ghz-4gb-500gb-dvdrw-15.6-1024mb-hd5650-cam-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=48882

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031301&CS_Category=_SBA_63_1662_444_6199&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

Aslında aklımda Samsung almak vardı ama HP'nin bu modelini görünce aklım karıştı. :) İkisi de aynı fiyat aralığına sahip. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

• benimde iki tercihimden biriydi HP 3114ET - DELL 5010

DELL INS. 5010 CORE I5 460M-2.53GHZ-4GB-500GB-15.6"-DVDRW-1024MB HD5650-BT-CAM-W7BAS
    http://www.vatanbilgisayar.com/dell-5010-g46h45-ins.-5010-core-i5-460m-2.53ghz-4gb-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-bt-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=48704

ekleme: şimdi baktığımda resimde koymuşlar ürüne, 10tl de zam gelmiş

Bence bu dediğim dell e de bak. Ben dell i düşünüyorum eski bir marka olduğu için.

Senin baktığın samsunga gelince ekran kartı düşük onu tavsiye etmem.

Hp yada Dell arasında tercihini yap bence. Bende öyle yapıcam

• Dell'in bahsettiğin modeli de gayet güzelmiş, Vatan'da canlı halini görmek isterim. HP'nin işlemcisi biraz daha hızlı sanırım ve tasarımı çok iyi bence. HP'ye normalde pek sıcak bakmıyordum ama yeni seri fikrimi değiştirdi. Kullanıcı yorumları da genel olarak olumlu. Hem tasarım hem de performans bakımından tatmin edici gibi görünüyor ama karar veremedim hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necrophobia

Dell'in bahsettiğin modeli de gayet güzelmiş, Vatan'da canlı halini görmek isterim. HP'nin işlemcisi biraz daha hızlı sanırım ve tasarımı çok iyi bence. HP'ye normalde pek sıcak bakmıyordum ama yeni seri fikrimi değiştirdi. Kullanıcı yorumları da genel olarak olumlu. Hem tasarım hem de performans bakımından tatmin edici gibi görünüyor ama karar veremedim hala.

i5 520m kullanıyorum memnunum ama yukardaki hp ninki daha ileri.bence hp al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

Dell'in bahsettiğin modeli de gayet güzelmiş, Vatan'da canlı halini görmek isterim. HP'nin işlemcisi biraz daha hızlı sanırım ve tasarımı çok iyi bence. HP'ye normalde pek sıcak bakmıyordum ama yeni seri fikrimi değiştirdi. Kullanıcı yorumları da genel olarak olumlu. Hem tasarım hem de performans bakımından tatmin edici gibi görünüyor ama karar veremedim hala.

i5 520m derken Samsung'u mu kullanıyorsunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

i5 520m derken Samsung'u mu kullanıyorsunuz?

hayır hp 3046

• benim tercihim de kesinlikle hp dv6-3114et dir tasarım olarak çok hoşuma gitti ve okuduğum bildiğim kadarıyla özellikleri de iyi.1 haftadır tüm satınalma rehberleri şikayetleri şunları bunları okuyorum hp hakkında çok sorun çıkarıyor cümlelerinin sıklığına karşı ben hp tercih ediyorum.
    ama gel gelelim worldcard başvurusunda bulundum kartım henüz elime ulaşmadı ve hp nin kur sabitleme kampanyası perşembe akşamı bitecekmiş ankara söğütözü mağazasıyla görüştüm öyle dediler.bu yüzden alamıyorum :((
    umudum bayrama doğru yeni bir kampanya ya da hp nin eski modellerinden dv6-3046st alacağım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün HP'nin bu modelini inceleme fırsatı buldum. Tasarım olarak gerçekten çok iyi ama bileğimi koyduğum bölümde her iki tarafta da, sabit diskten kaynaklandığını düşündüğüm ve rahatsız edici bir titreşim vardı. Hatta diğer mağazalardaki bilgisayarlarda da aynısı söz konusuydu. Samsung'da ve diğer bilgisayarlarda ise böyle bir şeyle karşılaşmadım. Kötülemek için söylemiyorum ama, acaba bu seriyi kullananlar böyle bir şey fark ettiler mi? Sürekli bileğimi bu alana koyarak bilgisayarı kullandığım için bana rahatsız edici geldi. Üstelik bilgisayar düşük ayarlarda çalışmasına ve pil takılı olmasına rağmen böyle bir durum söz konusuydu.
  • Dell'e bakabildinizmi magazadan ?

Baktiysaniz yorumunuz nedir
  • 3114et modeli vatanda kampanyadaydı şimdi fiyatı 2000TL'ye fırlamış hafta sonu alcaktım ne güzel.Beyler tekrar indirime girer mi ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gubar-ı Gam
    3114et modeli vatanda kampanyadaydı şimdi fiyatı 2000TL'ye fırlamış hafta sonu alcaktım ne güzel.Beyler tekrar indirime girer mi ne dersiniz?

Off kotu haber. Bence yarin tekrar duser fiyat. Eger hp bu fiyattan olursa delli kesin alirim
  • İnşallah yarınlarda falan bir indirim yaparlar tam aradığım özelliklerdeydi kredi kartı limitim yetseydi alcaktım of ya delirecem
  • Dell'i maalesef inceleyemedim ama bugün Vatan Bilgisayar'daki görevli, HP kampanyasının yarın biteceğini söyledi. Yani yarın indirimli fiyattan satılabilir diye tahmin ediyorum.
  • 1.750TL'yi görmüş alete 2.000TL vermem beklicem indirimi.Bayram öncesi alcaktım ne güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gubar-ı Gam

1.750TL'yi görmüş alete 2.000TL vermem beklicem indirimi.Bayram öncesi alcaktım ne güzel

ne dedik akşam fiyat düşer yarına ve fiyat düşmüş tekrardan merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 28 Ekim 2010; 10:41:58 >
  • bugün yani 28.10.2010 akşamı bitecekmiş arkadaşlar indirim kur sabitleme olayı yani bilginize.

quote:

Bugün HP'nin bu modelini inceleme fırsatı buldum. Tasarım olarak gerçekten çok iyi ama bileğimi koyduğum bölümde her iki tarafta da, sabit diskten kaynaklandığını düşündüğüm ve rahatsız edici bir titreşim vardı. Hatta diğer mağazalardaki bilgisayarlarda da aynısı söz konusuydu. Samsung'da ve diğer bilgisayarlarda ise böyle bir şeyle karşılaşmadım. Kötülemek için söylemiyorum ama, acaba bu seriyi kullananlar böyle bir şey fark ettiler mi? Sürekli bileğimi bu alana koyarak bilgisayarı kullandığım için bana rahatsız edici geldi. Üstelik bilgisayar düşük ayarlarda çalışmasına ve pil takılı olmasına rağmen böyle bir durum söz konusuydu.

teşhir ürüne baktıysan belki sabahtan akşama kadar açık olduğundan dolayı olabilir diye düşünüyorum ama kullanan arkadaşlar bilgi verirse tabi ki daha iyi olur.

• http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/114559/hp-pavilion-dv7-4100st-xe284ea-.aspx

bir de bu laptop var arkadaşlar ekranı çok mu büyük olur sizce ? ve şarj durumları nasıl olur ?
  • hepsi buradada indirimde bu laptop switchable bir ürün arıyorum sanırım bu mantıklı bir tercih olur.
  • Konu biraz eski ama yinede yazmak istedim.

Hepsiburada.com 'dan Hp DV-6 3114et notebook aldım. Notebook çok kötü bir şekilde ısınıyor. 4 kere servise gönderdim (yarın 5. kez olacak 1 parçası değişmesi halinde para iadesi alıcam ısınma, hoparlörde cızırtı işletim sisteminde bi hata (Saptama geçersiz veri aldı.) ve klavyenin yanında eziklik.) 7 kere parçası değişti ;

2 kere fan 2 kere hoparlör (Altec Lansing marka ve kalitesiz) 1 kere Hard Disk 1 kere Back Cover (Notebookun dış kapağı) ve WLAN.
    Ayrıca 2 kere HS bakım yapıldı ve 2 kere işletim sistemi sorunlu denildi ve yeniden kuruldu. Isınma ve Hoparlör kronik sorunlar.Zaten HP ısınmaya bi çözüm olarak Coolsense diye bi teknoloji geliştirdi ne kadar yararlıdır bilemem.

Ben genellikle Counter Strike oynuyorum o haldeyken acayip ısınıyor program vasıtasıyla ölçtüm 80 derece civarında, son zamanlarda Ghost Recon Future Soldier oyununu yükledim notebook zorlanıyor ve oyunun bi bölümde acayip kastığı ve ısındığı için oyunu bırakmak zorunda kaldım.

Bunların dışında kardeş hiç iyi yönü yokmu diyeceksiniz tabiki var ama notebook açısından değil ( ya da benim aklıma gelmiyor) servis açısından ;

Hp teknik servisi zaman zaman basit hatalar yapsada ( Notebook servisten geldikten sonra kutudan çıkan raporda bildirilen arıza kısmında TC numaram yazıyordu basit ama çok kötü bir hata.) müşteriyle yakından samimi bir dille ilgilendiler telefon ve e-mail desteği aldım. E-maillerde maili attığınız gün veya ertesi gün hemen cevap geliyor. Ama bi insiyatif kullanarak para iadesini yapmadılar çünkü en son servisten geleli 1 ay olmuş gelir gelmez talep etmeliydiniz dediler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.