Şimdi Ara

hp dv6 6020 incelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar pc elime geçen hafta geçti yorumlarımı bi paylaşayım dedim.ekrandan başlayayım ekranda pixelleşme var ama farkedilir değil yani çok çok yakından bakmanız lazım.çogunuz fark etmezsiniz bile.ses zayıf geldi biraz bana ama beats audio ile çalışınça büyük iyileşme var.sesin benden + not aldığını söyleyebilirim ama beats pro kullanıcılar yeterli olmuyor mhz ayarlarını güzel yapmak lazım iyi bir ses elde etmek için.klavyeye bakarsak tuşlar gayet kullanışlı f7 f6 tuşları civarında hafif bir esneme var ama asıl esnemeyi n53 kullanıcılarından öğrenebilirsiniz rahatsız edici değil birede ok tuşlarında üst tuşa bastığınız zaman çogu zaman shift basıyorum ama alışılır zamanla.touch pet gayet kullanışlı etrafındaki ışık biraz apaçi kaçsada rahatsız olanlar için fn+space ile kapanabiliyor.ekranın arkasındaki ışıklı hp logosunun çok şık durduğunu söyleyebilirim.hp simple pass da gayet kullanışlı parmakları ayarlayıp facebook youtube gibi siteleri parmak izinizle açabiliyorsununuz. zaten kasa dizaynına laf yok gayet şık bence.dvd romu açmak için biraz sert basmak gerekiyor belki benimkinde öyledir. açma düğmesine bastıktan 35 sn de masaüstünü görebiliyorum ben. f.1a ve ekran kartı güncelleştirmelerini ve ve gerekli kayıt defteri ayarlarını yapınca.

Isınma konusuna gelirsek güç tasarruflu inlel cpu kullanınca gayet normal 49-55 civarı geziniyor bilgisayar.şuan everstte 47 derece gösteriyor.netteyim+müzik var.ati 6770 kartına geçtiğimiz zaman hafif bi ısınma hissediliyor oyun kapalı olsa bile.ama rahatsız edici değil.arkadaşımda lenovo 570 var kat kat fazla ısınıyor diyebilirim daha yeni aldık ikimizde.crysis 2 oynarken 2. dereceden yanık oluşacaktı bileğimde neredeyse. bilgisayarın 80 dereceyi geçtiğini görmedim hp cool sense teknolojisi ile ısınmayı büyük ölçüde azaltmış görünüyor.yeni dv6 dv7 serisinde ısınma problemi olmadığını söyleyebilirim.fanı en sessiz modunda crysis2 oynasan bile kapanma problemi olmadı crysis 2 yi ultra modda hiç takılma olmadan oynayabiliyorum.nette gezerken yada müzik dinlerken fan sesi duymazsınız yada çok az olur.bataryası 6 cell normal batarya yani 4 saatten biraz az zaten yetiyor.12 cell bataryaya bek gerek olduğunu sanmıyorum 300 tl civarı diye hatırlıyorum 12 cell bataryanın fiyatını.ama siz batarya takıp call of duty oynarsanız biter tabi 1.5 saatte.i7 işlemcisi 4 sanal 8 mantıksal çekirdek ile çalışıyor 2 çekirdeğe düşürüp oyun dışı kullanımlarda daha performanslı olabiliyor.sağ tık yapıp grafik seçeneklerinden görüntü kalitesi performans olarak ayarlar yapılabiliyor oyunlarda 10-20 fps arası oynuyor.mesela kalitedeyken call of duty de yuvarlanan uçuşan tozlar görünürken performansta gözükmüyor extreme şeyler bunlar.Hp truevision hd kamerası gayet güzel gerçekten mükemmel görüntü veriyor.ekran gayet kolay açılıp kapanıyor.capslock,ses ayarı ve kablosuz ağ tuşlarından küçük ışık var numlock a neden yapmamışlar anlam veremedim.birde F5 tuşuna işlev koymamışlar fn+f5 yaparsanız sayfa yeniliyor.wireless ı zayıf buldum çift anten olmasına rağmen zayıf olgunu düşünüyorum.mikrafon gayet hassas.enterin boyutu normal küçük değil. et-st farkınıda söyleyeyim biri gemi biri kara yoluyla gelmiş.bimeks e sorduğumda birde parça takma çıkarmadada fark olduğunu söylediler.

sorusu olan arkadaşlar varsa cevaplandırabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onureken -- 16 Ağustos 2011; 11:41:59 >

• hayırlı olsun.gülegüle kullanın.siz nereden ve kaça aldınız?mahsuru yoksa.
    ben de az önce hb. den sipariş verdim.hızlı gönderi diyor ama?malum hb. bu belli olmaz.
    benim aldığım fiyat 1906tl.12 taksit.+kampanya dan -100tl word puan veriyor.birde-50tl hediye çekim vardı kullandım.umarım kazık yememişimdir.oyun performansı malum sormayacağım.
    internet performansı nasıl?takılma falan yapıyor mu sayfalar arası geçişler çoklu sayfa açmalar falan gibi.
    kolay gelsin.
  • f5 tusunun işlevini biosa girip action keys kapatarak düzeltebilirsiniz..
  • N53 Neden kotuluon Bence esneme Kotu bişe deil
    çok guzel incelemişsin Evt apaçi ısıklar fln kaç yaşındasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veto1214 -- 20 Ağustos 2011; 13:13:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

N53 Neden kotuluon Bence esneme Kotu bişe deil

tamm veto hp kötü bilgisayar cayır cayır yanıyor.. ışıkları apaçi gibi.. duymak istediklerini duydun.. artık milletle dalga geçipte kendi seviyeni düşürme..
  • quote:

+1 ++ O esneme N53 'de yok dostum K53 olmasın o iki üründe karşımda şuanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

tamm veto hp kötü bilgisayar cayır cayır yanıyor.. ışıkları apaçi gibi.. duymak istediklerini duydun.. artık milletle dalga geçipte kendi seviyeni düşürme..

sana ne oluyo Ben arkadaşa yaş soruyom Yaşın belli oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veto1214 -- 20 Ağustos 2011; 13:33:19 >

• İnceleme için teşekkürler arkadaşlar bence incelemeye yoğunlaşalım forumu kullanan herkesin okuması yazması olduğuna göre biraz kafası olan zaten asus forumlarını da okuyacaktır onun için benim bilgisayarım daha iyi seninki şöyle böyle demenin anlamı yok bence bu böyle muhabbetler için son mesaj olsun sadece merak ettiklerimizi soralım ve kağıt üzerindeki veriler yerine kullanıcı yorumlarına ulaşalım.
    Benim sormak istediğim soru
    Ben bilgisayarda herkes gibi internet müzik film ve ofis uygulamaları için kullanıyorum.Oyun oynarım ama çok sıkı bir oyuncu değilim.pes 2011 nfs nba sniper diye bi oyun vardı lg notebookta kasılıyordu.Bu cihazın bu tür oyunlarda sorun çıkarmayacağı aşikar.Tek kafama takılan hp nin ısınma konusunda kötü imajı ve batarya süresinin normal kullanımda ne kadar gideceği?Biraz daha net yazarsam internet kullanırken aynı zamanda müzik dinleyerek ofis uygulamaları ile uğraşsam şarjım 3 saat gider mi?Bu rakam benim için yeterli sayılır tabii fazlası daha iyi olur :) Geceleri kullanacağım için cihazda fan sesinin fazla olması rahatsız edici bir durum lg r590 fan sesi konusunda gayet iyi ara sıra duyuluyor o da kafaya takılmayacak kadar ancak daha sonra aldığım a510 modelinde fan sürekli çalışıyor ve makina neredeyse susmuyor bu sebeple nefret ettim diyebilirim.Yapacağım iş için i7 ve 6770 donanımları zaten fazla biliyorum 1900 lira bütçe ayırdım alacağım en mantıklı cihazı arıyorum bu sebeple sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

sana ne oluyo Ben arkadaşa yaş soruyom Yaşın belli oluyo

kaçmış yaşım merak ettim.. neyse.. senin seviyene inmeye gerek yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

hayırlı olsun.gülegüle kullanın.siz nereden ve kaça aldınız?mahsuru yoksa.
    ben de az önce hb. den sipariş verdim.hızlı gönderi diyor ama?malum hb. bu belli olmaz.
    benim aldığım fiyat 1906tl.12 taksit.+kampanya dan -100tl word puan veriyor.birde-50tl hediye çekim vardı kullandım.umarım kazık yememişimdir.oyun performansı malum sormayacağım.
    internet performansı nasıl?takılma falan yapıyor mu sayfalar arası geçişler çoklu sayfa açmalar falan gibi.
    kolay gelsin.

bena 1800 e maloldu bimekste gece yüzde 25 indirim yakaladım 1790 a aldım 10 tl de kargo ödedim.şimdi ürün 2115 tl biraz şanslıyım sanırım.internet performansı da iyi söylenecek bişey yok yok chrome kullanıyorum ben.8mb internetim var torrentten 850 yi gördüm geneldede 820 ile çekiyorum oyunları.sayfa geçişlerinde rahatsız eden hiçbirşey olmadı beni gayet seri geçiyor.ama amd ekran kartına geçincce sol tarafın birazcık ısındığını hissediyorum açıkcası.ama pc nin crysis 2 extreme ayarlarda oynadım 3-4 saat kapandığını görmedim ama sol taraf yanıyor tabi yaz olmasınında etkisi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onureken -- 27 Ağustos 2011; 11:33:47 >

• quote:

18 yaşındayım bi problem mi oldu ? . esneme kötü bişey ama bazılarında tik oluyo herkes için problem olmayabilir ama yarım cm bile esnemiyor çok az yani .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onureken -- 27 Ağustos 2011; 11:32:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt82

İnceleme için teşekkürler arkadaşlar bence incelemeye yoğunlaşalım forumu kullanan herkesin okuması yazması olduğuna göre biraz kafası olan zaten asus forumlarını da okuyacaktır onun için benim bilgisayarım daha iyi seninki şöyle böyle demenin anlamı yok bence bu böyle muhabbetler için son mesaj olsun sadece merak ettiklerimizi soralım ve kağıt üzerindeki veriler yerine kullanıcı yorumlarına ulaşalım.
    Benim sormak istediğim soru
    Ben bilgisayarda herkes gibi internet müzik film ve ofis uygulamaları için kullanıyorum.Oyun oynarım ama çok sıkı bir oyuncu değilim.pes 2011 nfs nba sniper diye bi oyun vardı lg notebookta kasılıyordu.Bu cihazın bu tür oyunlarda sorun çıkarmayacağı aşikar.Tek kafama takılan hp nin ısınma konusunda kötü imajı ve batarya süresinin normal kullanımda ne kadar gideceği?Biraz daha net yazarsam internet kullanırken aynı zamanda müzik dinleyerek ofis uygulamaları ile uğraşsam şarjım 3 saat gider mi?Bu rakam benim için yeterli sayılır tabii fazlası daha iyi olur :) Geceleri kullanacağım için cihazda fan sesinin fazla olması rahatsız edici bir durum lg r590 fan sesi konusunda gayet iyi ara sıra duyuluyor o da kafaya takılmayacak kadar ancak daha sonra aldığım a510 modelinde fan sürekli çalışıyor ve makina neredeyse susmuyor bu sebeple nefret ettim diyebilirim.Yapacağım iş için i7 ve 6770 donanımları zaten fazla biliyorum 1900 lira bütçe ayırdım alacağım en mantıklı cihazı arıyorum bu sebeple sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim

bataryada ekran ışıkıgını en aza indirince 5 saati gördüm abartmadan tabi ekran ışıgı çok düşüyor ozaman . 3-3.5 saat rahat kullanırsın kardeşim.beats ile gayet güzel pc sesi ben aldığıma pişman değilim şahsen.cool sense yi açıp sessiz durumuna alırsan fan sesi duymazsın zaten.görüntü kalitesi zaten iyi.fanı bilgisayarın kendisinede bırakabilrsin arada çalışır arada durar sensörlere göre yani.ama en sessiz moda alıp hi ses duymazsın merak etme

• sizin apachi dediğiniz o ışıklar karanlıkta laptopa o kadar güzel bir görüntü veriyor ki anlatamam. Yani elinizin altındaki apachi dediğiniz ışığın fonksiyonellik dışı olması görüntü amaçlı olabilir mi ? :)

Evet kullanıcısıyım arka ışığını, kendi ışığını v.s çok seviyorum. Görenler hayran kaldı. ee tabiki ben de steelseries set ile kullandığım için :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wi5rty

sizin apachi dediğiniz o ışıklar karanlıkta laptopa o kadar güzel bir görüntü veriyor ki anlatamam. Yani elinizin altındaki apachi dediğiniz ışığın fonksiyonellik dışı olması görüntü amaçlı olabilir mi ? :)

Evet kullanıcısıyım arka ışığını, kendi ışığını v.s çok seviyorum. Görenler hayran kaldı. ee tabiki ben de steelseries set ile kullandığım için :D

arka ışık bencede hoş yani güzel duruyor.amatouch pet için aynı fikirde değilim .steelseries set duymadım daha önce acaba caps atabilirmisin birkaç tane
  • Cevap için teşekkürler bende dv6 6005 aldım şimdilik gayet memnunum inşallah sorunsuz kullanırız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.