hp dv6 1237et kullanıyorum... ilginç bir problemle karşılaşıyorum. birkaç gündür notebooku şarj kablosunu takmadan açtığımda donarak açılıyor ve baya bir bekliyor, işlem yapılmaz halde oluyor. ama şarj kablosunu taktığımda ise normal hızına kavuşuyor. nedeni nedir? batarya problemi mi başka bir şey olabilir mi? alalı 6-7 ay oldu batarya bu sürede eskiyebilir mi?
Benzer problem bende de var. 1235et kullanıyorum bende pil modunda kullandığımda inanılmaz yavaşlıyor hoparlörlerden çıkan sesler çok yavaş ve çok cızırtılı çıkıyor. Şu an şarj kablosu takılı kullanıyorum ve çok rahat kullanıyorum pil modunda o sorunla karşılaşıyorum
Bios update yapıp birde öle deneyin.
quote:
Orijinalden alıntı: fa502
Bios update yapıp birde öle deneyin.
nasıl yapılacağı hakkında fikrim yok. can sıkıcı bir durum olmaya başladı servise göndermeyi düşünüyorum.
bendede batarya problemi var arada sarj oluyor arada olmuyor. ama senın sorunun sşu olabilir. bataryaya tıkla ve güç seçeneklerinden dengeli yap veya yüksek performans.güç tasarrufunda çalıştığı zaman işlemcinin ve ramin cok ufak bi bölümünü kullanıor ve bilgisayar kasıyor
Aynı sorun bende de vardı o kadar uğraştım mail felan attım servise ama. bi sonuç alamadım. güç kablosuz kullandığım zaman bilgisayarımda dosya bile açamıyordum. batarya göstergesini kapattım şimdi problem olmuyor ama şarjımın ne kadar kaldığını göremiyorm ve sarj bitince beklemeye almıyor direk kapanıyor bilgisayarım.Baska bi önerisi olan varmı acaba ?