Şimdi Ara

hp pavilion gaming 15 ec0007nt ısınma ve yavaşlama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 5 ay önce bahsettiğim bilgisayarı aldım güzel güzel kullanıyordum bi zaman sonra ısınmaya başladı yavaşladı mavi ekran verdi hdd sorunu verdi fan çalışmıyor diye hata verdi servise gönderdim fanlar çalışıyor şuan ama hiç yük bindirmeyen bir oyundan örnek eu4 40 fps alıyorum ve bilgisayar 80 dereceye çıkıyor lütfen yardım edin hiçbir yerde derdime çare bulamadım 5k para verdiğim bilgisayarla böyle uğraşmak zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam hp bilgisayar aldıysan fan sorunları kroniktir 5 ila 6 ayda bir ya fan kirlendiğinden dönmede sorun verir.bios da fan hatası veriyor haliyle. Servise gittiyse ya sadece fanı değiştirip kapatmışlardır. bir şekilde içini açmayı öğrenmeli kendi temizliğinizi yapmalısınız. Hp de garanti kapsamında içini açıp m2 sdd ram ilavesi falan yapmanıza izin verir.Ama bir şeye zarar verir pc çalışmazsa sorumluluk size ait olur.

diğer bir konu arkada yapılan bir yükleme windows güncellemeleri takılı kalmış steam güncellemeleri dosya indexlemeleri gibi olaylar pc nin yüksek performansta çalışmasına etki eder.Bunlarında bir kontrolünü sağlayınız.
  • 2 fan olduğu halde 1 i gözüküyor ama 2side sorunsuz çalışıyor sorun o değil işlemci bilgisayar açıldığında %100 kullanıma çıkıyor oyunlarda %50 falan ama kartı besleyemiyor ve 70 80 derecede çalışıyor tamam amd mobil işlemciler kötü de bunun sebebi vardır illa yani normal açık duran bilgisayar boştayken kasmamalı yani yepyeni sonuçta

• kimse yok mu yardım edecek?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    acer nitro 5 takılma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.