yarın nasipse vatana gidip 2 pc den birini almayı planlıyorum hangisini önerirsiniz gerçekten kararsızım. kampanya oluşundan dolayı vatandaki çalışan pb almamı tavsiye etti. ama son olarakta HP DV7-6001ST gördüm onunda 2 gb hdd si olması cazip geldi. bütcemi biraz zorlayıp 2. yi mü almalıyım yoksa pb mi? artı ve eksi yönleriyle birlikte karar vermemde yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ekran kartından dolayı HP diyorm
2tb hdd 2 tane ayrı hdd vardır makinada şarj süresini etkileyebilir bilgim yok sadece teori :) okula gidip gelirken taşıyacaksan ağırlığını göremedim hb nin onada dikkat et
HP derim dostum
quote:
Orijinalden alıntı: kursad.eee
2tb hdd 2 tane ayrı hdd vardır makinada şarj süresini etkileyebilir bilgim yok sadece teori :) okula gidip gelirken taşıyacaksan ağırlığını göremedim hb nin onada dikkat et
ağırlığı pb den fazla malesef çünkü hp 17.3" pb 15.6" bu yüzden hp 3.4kg pb 2.6kg. ama yorumlara bakılırsa hp tavsiye ediyor herkes ve nette arattığım kadarıyla hp den illallah dedirtecek kadar şikayet eden olmamış
Daha önce de başka bir başlık da belirtmiştim. HP Pavilion Dv7 LS062EA modeli var. Sadece internetten sipariş verilen bir model. 6001st ile arasındaki tek fark ekran kartının 1gb yerine 2 gb olması ve harddiskin 2tb yerine 1.5tb olması. Bence ona da bir göz at derim. Kasası da metalik renkte.
Daha önce de başka bir başlık da belirtmiştim. HP Pavilion Dv7 LS062EA modeli var. Sadece internetten sipariş verilen bir model. 6001st ile arasındaki tek fark ekran kartının 1gb yerine 2 gb olması ve harddiskin 2tb yerine 1.5tb olması. Bence ona da bir göz at derim. Kasası da metalik renkte.
dediğiniz ürünü araştırıyorum vatanda bulamadım. darty ile electro worlde bakıyorum eğer bulabilirsem o parayı verdikten sonra dediğiniz modeli almak daha mantıklı gibi
hp kesinlikle..
Taşınabilirlik açısından Pb performans olarak Hp
az önce aldım şu an kurulumu yapılıyor. hp Dv7 LS062EA modeli yoktu bende ilk tercihim olan HP DV7-6001ST DV7 aldım. cihaz elime geçince görüşlerimi sizlerle paylaşıcam tekrar teşekkürler hepinize
O model sadece internet üzerinden satış yapan yerlerde var. Onu kastetmiştim. Vatan, bimeks tarzı tükkanların sitelerinde yok:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme