Şimdi Ara

HP ENVY 15-K000ST J0B61EA NOTEBOOK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
2
Favori
7.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende bilgisayar alıcam da bu bilgisayarı almayı düşünüyorum kullanıcılar yazabilir mi ısınma problemi vs ya da herhangi bi sorunla karşılaştılar mı?
  • bf4 tarzı oyunlarda kasma sorunu yaşadınızmı yeni çıkan oyunlardaki fps deneyimizini paylaşırsanız sevinirim.
  • BlackHawkk kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bende cihazı aldım 2 haftadır kullanıyorum gerçekten memnunum bf4 oynamadım ama call of duty advanced warfare oynadım hatta şimdi kapattım :D 3 saattir oynuyorum gerçekten ısınmıyor cihaz klavyede falan hiç birşey hissetmiyorsun altı falanda sıcak değil kasa aleminyum oldugu için gayet soguk calışıyor daha kastıgını göremedim bence gayet güzel ses sistemi falan da çok iyi ben öneririm
  • Selam sinan70 hocam kesinlikle mükemmel bir cihaz almışsınız 16 gb ram ve 4 gb ekran kartı bu n ede demek ya hocam utandırmasın güle güle kullan fantastico kardeşim kesinlikle tavsiye ederim kimsnin lafına bakma bak bende hp pavilion dv6-7002st var harika bir cihaz ben müşteri hizmetlerin davranış ve konuşmaları yardımcı olmaları beni çok sevindirdi hatta benim cihaz garantisi bitti ama ben batarya istedim ama fırçayı kaydım o şekilde yaptılar işlemi koydular batarya geldi 4 saat gidiyor şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasangul01 -- 8 Şubat 2015; 15:02:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba forumda yeniyim aradım ama konu varsa da ben bulamadım.

sorum şu format attım driverları bulamıyorum. edius gibi bazı programlar nedeniyle windows 7 ultimate kurdum. driver konusunda yardımcı olabilecek var mı?

hp' nin sitesini de çok karıştırdım ama net birşey bulamadım.

• Arkadaşlar bu makinadan almayı düşünüyorum sshd ayrı bi yuva şeklindemi yoksa 1 tb disk ile tümleşik mi daha onra ssd takabilirmiyim? bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbsoLut__

Arkadaşlar bu makinadan almayı düşünüyorum sshd ayrı bi yuva şeklindemi yoksa 1 tb disk ile tümleşik mi daha onra ssd takabilirmiyim? bilgisi olan varmı?

sshd zaten tek disk uzerinde hem ssd hem hdd oluyor. ssd takabilirsin ama ayri bir yuva yok icindeki sshd yi sokmek gerekiyor. bir de bu model yerine 15-k202nt modeli gelmis 5. nesil islemcili onu almani oneririm.

• Hooorrtlatalim bakalım :)

Bir arkadaşımın bu bilgisayardan var da. Satılığa koyacak hiç sıkıntısı yok. Ne kadara koysun fikri olan var mı?

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.