Şimdi Ara

Hp envy laptop aktif partition belirleme ve hatalıysa düzeltme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarım çalışmadı servise yolladım ekran kartımın işlemcisi yanmış değiştirmişler. test etmek için format atalımmı dediler atın dedim.
    Adamlar laptopun recovery yazılımı ile format atmak yerine düz format atıp. bir cdden windows yüklemişler. şimdi hpde kurulu olarak gelen hp recovery manager yazılımı bilgisayara kurulu değil.
    recovery partitionda veriler duruyor ama ulaşamaıyorum.
    compmgmt.msc ile aktif partitionu seçebilirim.
     Hp envy laptop aktif partition belirleme ve hatalıysa düzeltme?

sorum burada c: aktif partition
    E: sistem ayrıldı kısmını aktif partition yapsam sanırım açılışta hp recovery managera girme seçeneği yeniden aktif olucak
    HP_TOOLS partitionu F2 ile girilen Hp sistem diagnostic yazılımıymış. donanım testi yapıyor yazılım onarmıyor.
    F11 recovery işlevi çalışmıyor direkt c'den windows Açıyor.

SORUM: DENEMEYE E: PARTİTİONUNU AKTİF OLARAK SEÇSEM. WİNDOWS YÜKLEMESE. SİYAH EKRANDAN KURTULUP NASIL WİNDOWS 7Yİ BAŞLATABİLİRİM. SONRA TEKRAR C:Yİ AKTİF PARTİTİON YAPABİLİRİM ?

İlginiz için teşekkür ederim.

• hangisini seçtiysem laptop açıldı. recovery toolu aktif partition yaptım. f11e bastım hp recovery açıldı. Hp yedeğinden sitem kuruldu. Kendisi windows yükleyim hp recovery manageri kaybedenler compmgmt.msc açın recovery_tool partitionu aktif olarak seçin sonra açılışta f11e basın hp recover manager açılacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.