Bildirim
Hp F2180 mi , C4280 mi yoksa canon Mp210 Mu ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şimdi oradaki 3 tane modeli 2 sınıfta inceleyelim.
1 tercih----2180 veya 210
2tercih-----4280
2180 ile 210 ort. baskı adeti 200-300 sayfa civarlarındadır. 20€ orjinal kartuş fiyatı.
4280 modelinin 1.000 sayfalık yüksek kapasiteli kartuşun fiyatı 26€ dur. diğer özelliklerini es geçiyorum. hırf bu özellik sebebi ile alınır.
resim baskısı konusundada hp nin barkodlu kağıtlarını satın alırsın. arşivlik bir baskı kalitesi elde edersin.
renkli lcd ekran kart okuyucu ocr yazılımı vs.. aralarında çok küçük fiyat farkı ama özellik bakımından çok farklar var.
düşünme 4280 al. -
quote:
Orjinalden alıntı: severk
2tercih-----4280
2180 ile 210 ort. baskı adeti 200-300 sayfa civarlarındadır. 20€ orjinal kartuş fiyatı.
4280 modelinin 1.000 sayfalık yüksek kapasiteli kartuşun fiyatı 26€ dur. diğer özelliklerini es geçiyorum. hırf bu özellik sebebi ile alınır.
resim baskısı konusundada hp nin barkodlu kağıtlarını satın alırsın. arşivlik bir baskı kalitesi elde edersin.
renkli lcd ekran kart okuyucu ocr yazılımı vs.. aralarında çok küçük fiyat farkı ama özellik bakımından çok farklar var.
düşünme 4280 al.
aldımda pcden çıkış almıo:(:( tarama yapıyor,fotokopi çekiyor ama...
-
quote:
Orjinalden alıntı: shinyworld
quote:
Orjinalden alıntı: severk
2tercih-----4280
düşünme 4280 al.
Nasıl yani ....! peki garantisi yokmu ne diyolar bu duruma
-
sorun donanımsal değil yazılımsal. büyük bir ihtimal sürücüyü yanlış yüklemişsindir. sürücüyü sil, yüklerken ilk önce cd`yi yükle. daha sonra yazıcının usb.kablosunu pc ye tak. bu işlemi bu şekilde yapmadıysan %99 hata bu durumdan kaynaklanıyordur. -
güzel tercih yapmışsın bende kullanıyorum mürekkeplerini de kendim dolduruyorum tüm driverleri ve programları kaldır sonra direk cd den yönergeleri izle yaızıcyı bağlayın demedende yazıcıyı açma bi de böle dene bakalım ne olacak driverleri de kendi tanıtıyo zati -
quote:
olur mu yaa? bende kullanıyorum aynı yazıcıyı. kendim kurdum. düzgün yüklerseniz hiçbir sorun çıkarmaz. ve pcden baskı en kolay ve hızlı yaptığı şey. -
quote:
Orjinalden alıntı: beYdeNbeY
güzel tercih yapmışsın bende kullanıyorum mürekkeplerini de kendim dolduruyorum tüm driverleri ve programları kaldır sonra direk cd den yönergeleri izle yaızıcyı bağlayın demedende yazıcıyı açma bi de böle dene bakalım ne olacak driverleri de kendi tanıtıyo zati
Bende C4280 modelini kullanıyorum ve çok memnunum.Ama daha kaliteli fotoğraflar basmak için 348 kodlu kartuşu almak mantıklı olur mu?(sadece fotoğraf basıcam zaman takıcam 348'i).Bir de C4280 modelinde sadece 10x15 cm lik fotoğraf kağıdı mı kullanılıyor?Bilgisi olan varsa ve cavap yazarsa sevinirim... -
quote:
Orjinalden alıntı: e.sava
quote:
Orjinalden alıntı: beYdeNbeY
güzel tercih yapmışsın bende kullanıyorum mürekkeplerini de kendim dolduruyorum tüm driverleri ve programları kaldır sonra direk cd den yönergeleri izle yaızıcyı bağlayın demedende yazıcıyı açma bi de böle dene bakalım ne olacak driverleri de kendi tanıtıyo zati
Bende C4280 modelini kullanıyorum ve çok memnunum.Ama daha kaliteli fotoğraflar basmak için 348 kodlu kartuşu almak mantıklı olur mu?(sadece fotoğraf basıcam zaman takıcam 348'i).Bir de C4280 modelinde sadece 10x15 cm lik fotoğraf kağıdı mı kullanılıyor?Bilgisi olan varsa ve cavap yazarsa sevinirim...
eğer sorun banaysa bilgim çerçevesinde evet kendi özel foto mürekkebini alırsan daha kaliteli fotolar elde edebilirsin fotoğraf kağıdı olarakta haznesinden içeri negirerse basar çünkü zaten yazdırmadan önce yazdırılcak kağıdın büyklüğünü seçiyosun... bildiğim kadarıyla da 10*15 kağıtlar arasında en kalitelisi hp premium plus tabi en pahalısı da bi araştır sen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X