Şimdi Ara

HP G Serisi Kullanıcı Kulübü (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
8
Favori
102.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akifbey03

Merhaba arkadaşlar HP PAVİLİON G6 1220ET letop um var ekran kartı amd ama intel otamatik ayarlı amd yi kullanamıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen ayrıca bilgisayarın altıda çok sıcak soğutucu olmasına rağmen fayda etmiyor

termal parçaların bakım zamanı gelmiş ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

birdaha hp alacagimi sanmiyorum. kasasi gercekten saglam. gunde neredeyse 15 saat calisiyor. 3yil oldu hicbir sorunu yok ama ekran kartini artik guncelleyemiyorum. en son bir yil oncr guncelleyebilmisizdir sanirim.

amd nin sitesinden güncelleyin.. En son 13.10 beta vardı kral sürücü ;) hangi nesil g6 bilmiyorum ama 6470m yi de 7670m yi de destekliyor.

güncellemiyor, donanım bulunamadı diyor. herkesin yakındığı bir durum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

quote:

birdaha hp alacagimi sanmiyorum. kasasi gercekten saglam. gunde neredeyse 15 saat calisiyor. 3yil oldu hicbir sorunu yok ama ekran kartini artik guncelleyemiyorum. en son bir yil oncr guncelleyebilmisizdir sanirim.

amd nin sitesinden güncelleyin.. En son 13.10 beta vardı kral sürücü ;) hangi nesil g6 bilmiyorum ama 6470m yi de 7670m yi de destekliyor.

güncellemiyor, donanım bulunamadı diyor. herkesin yakındığı bir durum.

format attıktan sonra önce inteli ardından amd yi kurmuştuk benim arkadaşa sıkıntı yoktu.. intel 3000 le hd6470m vardı onda :/

• windows 8.1 güncellemesini yükleyen oldu mu bilgi verebilir mi aslen ben önceden yükledim ve onun üzerine bir beta daha yüklemem gerekti pek bir sorunla karşılaşmadım ama normal bir kullanıcı için 17 ekimde çıktı nihai sürüm sorun yaşanan en büyük konu her zaman ki gibi driver konusu nvidia ön sürüm çıkarırken amd den ses sade yok maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: franklinda

windows 8.1 güncellemesini yükleyen oldu mu bilgi verebilir mi aslen ben önceden yükledim ve onun üzerine bir beta daha yüklemem gerekti pek bir sorunla karşılaşmadım ama normal bir kullanıcı için 17 ekimde çıktı nihai sürüm sorun yaşanan en büyük konu her zaman ki gibi driver konusu nvidia ön sürüm çıkarırken amd den ses sade yok maalesef

ben yükledim fakat bir sorun var şu an amd ekran kartımı kullanamıyorum catalyst control center ı açmak istediğimd ccc kullanılarak yapılandırılabilecek başka ayar bulunmamaktadır diyor yardımcı olabilirmisiniz
  • amd nin sitesinden 13.9 nolu sürümü indirmeniz gerekecek ve yükleme yaptığınız an sorun çözülecektir birde intel driverini yükleyin siteye girince zaten otomatik tespit edip güncellemeyi yüklemenize yardımcı oluyor site üzerinden intel sorun kalmayacaktır :)
  • HP Pavilion g6-2356st E0R45EA Bu bilgisayarı kullanan var mı aranızda arkadaşlar, ısınma sorunu var mı, birde oyun performansı idare eder mi?
  • Yardım gerekiyor
  • özellik olaak biraz daha iyi ürünler bakabilirsin o fiyata donanım olarak iyi modeller mevcut
    yanlız ürün normal bir kullanıcıyı tatmin edecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: franklinda

özellik olaak biraz daha iyi ürünler bakabilirsin o fiyata donanım olarak iyi modeller mevcut
    yanlız ürün normal bir kullanıcıyı tatmin edecektir

Hocam bakıyorum ama çok kararsızım inanın, var mı önerebileceğiniz bir pc, servisi iyi olsun yeter
    Yazdığım pcyi 900 tlye buldum acaba iyi mi diye sormak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdic -- 6 Kasım 2013; 0:18:11 >
  • 900tl fiyat için iyi bir ürün ama hp düşünmezsen farklı markaların ürünleride mevcut önerilebilecek markalar var
    Amd hd 7600 serisi driver windows update üzerinde mevcut yüklemenizi önermem yüklemeyi denedim olan ise siyah bir ekrandan başka şey değil 13.9 driveri ile sorunsuz kullanıyorum ama yazılım konusunda bir nvidia rahatlığına kavuşamadık hala daha ondan acayip muzdaribim haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 6 Kasım 2013; 14:14:34 >
  • hp gençlere yönelik bi marka ve çok cazip fiyatları var alırsam da iyi bir model olmalı
  • HP g6-2263et ile aranıza katılmak üzereyim kargoyla gelmesini bekliyorum. Merak ettiğim nokta laptop AMD işlemcili ve ekran kartı da öyle. Ekran kartı için driver yüklediğim zaman aynı driver işlemci için de geçerli oluyor mu?
  • amd nin ikisini de destekleyecek driveri mevcut olması gerekiyor en güncel driveri yüklemeniz yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 18 Kasım 2013; 5:31:17 >
  • HP G6 bilgisayarımda AMD Radeon HD6400m ve Intel ekran kartı var.Benim modelim BIOS update gelmeyenlerden bu yüzden switchable graphics seçeneği yok.Bu sebeple OpenGL tabanlı programları AMD ekran kartımla çalıştıramıyorum.60-70FPS almam gereken oyunlardan 3FPS alıyorum.Çok sinir bozucu bir durumEkran kartı olduğu halde kullanamıyorum

Not:Driverlar güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Efe Berk* -- 27 Kasım 2013; 10:54:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Efe Berk*

HP G6 bilgisayarımda AMD Radeon HD6400m ve Intel ekran kartı var.Benim modelim BIOS update gelmeyenlerden bu yüzden switchable graphics seçeneği yok.Bu sebeple OpenGL tabanlı programları AMD ekran kartımla çalıştıramıyorum.60-70FPS almam gereken oyunlardan 3FPS alıyorum.Çok sinir bozucu bir durumEkran kartı olduğu halde kullanamıyorum

Not:Driverlar güncel

bu çift ekran kartı çok sorunlu birşey. ilk seriler güme gitti resmen. benim bilgisayarda güme gitti, amd sürücülerini artık güncelleyemiyorum. 2 yıl önceki seride kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

Önceki sayfaların hepsini tek tek okuma şansı bulamadım, o yüzden daha önce sorulup çözüm bulunduysa kusuruma bakmayın. Yaklaşık 4 aydır G6 - 2211et modelini kullanmaktayım. Daha önce de DV5 Pavilion serisi bir bilgisayarım olduğundan karşılaştırmak zor olmadı değineceğim konuyla ilgili. Aldığım ilk günden itibaren wireless ile ilgili bir sorun olduğunu farkettim. Modem bilgisayara 5 metre mesafede olmasına karşın genelde 4 bazen ise 3 bar çektiğini gördüm. Diğer bilgisayarım evin diğer odalarında bile tam çekiyordu. Modem benim odamda olmasına rağmen yan odadaki arkadaşımın bilgisayarı benimkinden daha iyi çekiyor. HP'nin kendi sitesinde wireless ile ilgili olan bütün driverları indirdim ve kurdum fakat sorun çözülmedi. Windows 8 kullanıyorum bu arada. Bu sorunla karşılaşan ve çözüm üretebilen biri varsa yardımcı olmasını rica ediyorum.
    Aynı dertten ben de muzdaribim. İşin garip tarafı HP servisine 2 kere götürdüm ikisinde de bi halt yapmadan 2 gün sonra arayıp bilgisayarınız hazır dediler ve yine aynı sorun devam ediyor. USB wifi cihazı alıp onunla kullanmayı düşünüyorum açıkçası.

• Hp pavilion g6 8gb ram i5 500gb harddisc 2gb amd rodwon ekran karti jelatinleri ustunde 4 aylik bir cihaz var arkadasim satiyor sizce ne kadar ederi vardir bunun
    Birde arkasinda seevis eriketi var anakart degismis sanirim kafam karisik yardimlarinizi bekliyorum
    https://store.donanimhaber.com/6a/b0/71/6ab0715a447631f904a358bdbc499ad1.jpg

[simage]
     HP G Serisi Kullanıcı Kulübü
    [/simage]

HP G Serisi Kullanıcı Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881sayılısefer -- 2 Aralık 2013; 0:38:29 >

• Arkadaşlar merhaba. Ben 2212-et kullanıcısıyım. mümkünse bu modeli kullanan forum arkadaşlarımdan mesaj bekliyorum, şöyle ki ben win8 kullanıyorum aldığımda böyleydi ve çok ta memnunum. win7 kurmak istiyorum laptopa ama win 8 i silmek istemiyorum. hard diski bölümlendirip bu işi yapmak istiyorum tabii mümkünse. bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ? elimde win7 pro x64 var. dvd ya da usb üzerinden atabilirim ama usb ile yapılışını anlatabilirseniz daha makbul olur.
  • memnunsan kurulu düzenini bozma çünkü win 8 üründe windows 7 driver olayı sorun olabiliyor bazen maalesef ayrıca çift sistem kurulumu hiç denemedim deneyen varsa daha net bilgi verecektir
    bende 2277et mevcut ama ben dvd ile boot edemiyorum çünkü dvd bootable bir aygıt değil maalesef usb ile yapmak gerekiyor usb ile boot ediyor ama sizde sorun olmayacaktır dvd boot edecektir ama bios üzerinde belli ayarlamalar yapmanız gerekecek ayrıca disk üzerindeki yapısı iki sistem arasında farklılık gösterdiğinden böyle bir şeye yönelmedim size de önerme konusunda kararsızım
    usb ile boot yapmak için öncelikle windows iso dosyasını belleğe yazmak lazım bunun için bazı yazılımlar mevcut onlar ile yapabilirsin u3 özellikte bir belleğin varsa bunu rahatça yapabilirsin usb ile boot olacak şekilde ayarlarsan sistemi yüklemeye başlayabilirsin
    bu konuda daha detaylı bilgi verecekler olacaktır iyice araştırmadan sakın böyle bir şeye girişme

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.