Şimdi Ara

hp G6 250 bios şifresini unuttum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HP marka G6 250 model laptop umun bios şifresini unuttum nasıl sıfırlarım? nette araştırdım ama artık hp kendi formunda master password vermiyor.. önce ki soranların hepsine vermişler.. google de araştırcam çaresini bulamadım. içini açmak istemiyorum.

örnek

hp G6 250 bios şifresini unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 2 Mayıs 2019; 0:38:18 >

• 3 kere yanlıs girince kod veriyor mu
  • ayrıca hp destege durumunu anlatıp cıhazın serı numarasını yollarsan yardımcı olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuhuku

ayrıca hp destege durumunu anlatıp cıhazın serı numarasını yollarsan yardımcı olurlar.
    Selamlar

konu içinde bir foto paylaşmıştım.. orada Hp forumunda daha önce isteyenlere master kodu vermişler ama ben aynı konuyu açtım beni banladılar. önce artık verilmiyor dediler, sonra ben eskiden verilmiş şimdi neden vermiyorsunuz dedim. beni banladılar.. hp servis emaili lazım bulamadım. sadece email ile iletişime geçebilirim, seri no ve hata kodu mevcut

• burda gereklı acıklama var notebook sana ait oldugunu ıspat edecekmıssın ondan sonra sana yardımcı olacaklar . Ceviriden bu kadar anladım

hangi linklerden basvuracagınıda belırtmısler

• quote:

burda gereklı acıklama var notebook sana ait oldugunu ıspat edecekmıssın ondan sonra sana yardımcı olacaklar . Ceviriden bu kadar anladım

hangi linklerden basvuracagınıda belırtmısler
    Teşekkürle ben bu aşamalara geldim fakat telefon ile tr yi aramam gerekiyor sanırım . ayrıca benim olduğunu nasıl ispat edecem ki.. o da enteresan.

• kodunnuz var ise belki bu sayfa işinize yarar https://bios-pw.org/
  • quote:

kodunnuz var ise belki bu sayfa işinize yarar https://bios-pw.org/
    kodum var ama bu çok eksi laptoplar için kod veriyor, verdikleri kod olmuyor. teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.