Şimdi Ara

HP g61 anakartta ekran kartı hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartı kaç numaralı kısımda bulunuyor? Yada başka bi yerdemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isobil -- 13 Şubat 2014; 10:13:01 >

• 3 numaralı kısım ekran kartıdır,bakır borular 1 numaralı olan işlemci üzerinden 3 numaralı ekran kartına soğutma yapar 2 numara onboard kart 4 numara intel çipset
  • 2 numaralı chıpin ekran akrtıdır kardeş herzaman remlere yakın olan ekran akrtıdır 3 numara ise kuzey chipidir kolay gelsin
  • Hiç leptop söktünüz mü? Ben çok söktüm sizin dediğiniz çipe hiçbiri benzemiyordu hatta arkadaşta 3 nolu olan nvidia çip var g103m ekran kartı nvidia çipleri o şekilde olurhttp://www.notebook-center.ru/video_187.html hangi çip benziyor bakın.Benim ekran kartı gt420m aynı çiphttp://www.techpowerup.com/gpudb/547/geforce-gt-650m.html gt 650m aynı çip arkadaş birşeye dikkat etmemiş heralde çip üzerinde genelde nvidia yazısı yazılıdır.Ramlere yakın olan her zaman ekran kartıdır diye bir şey yoktur.Lepto sökmediğiniz belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 13 Şubat 2014; 23:14:51 >

• Cengaver53 resim bana ait değil. ama benim anakartın aynısı. kendi anakartımda soğutma sistemini sökmek istemediğim için(kendime güvenemdim) nvidia yazısını da göremedim. Bi arkadaş 2 numara demiş ama 3 numara anladığım kadarıyla. Öğrenmek istememin amacı işlemciye göre ekran kartı çok ısındığı için kasayı ekran kartının ordan delip soğutma sağlamak
  • Siz söküp termal macunları yenilemelisiniz zaten söktüğünüzde bakır borular işlemci ve ekran kartı üzerinden geçer delip soğutma sağlayacağına bilen birine söktürüp termak macun sürdürün işlemci ve ekran kartının çipine,işlemci ver ekran kartının üzerindeki krom şeklinde olan çiplere sürülür termal macun üzerine boşluk kalmayacak çekilde ince tabaka halinde sürdürün fanda toz varsa onuda sildirin.
  • Bakır borular çok oturaklı gibi duruyordu hiç bozmak istemedim. kasayı deldim(2 ve 3 ün altından).bozuk olan ekran kartının soğutucu panelini yerleştirdim. yaklaşık 15 derece sıcaklık düştü. biostan fanıda kapattım artık arasıra devreye giriyor. termal macunda sürseydim fan paslanırmış belki. laptop soğutucusu altına koydum mu bu iş tamamdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus GT 1030 ekran kartı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartı 2 numara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.