Şimdi Ara

Hp G62-B16ST açılmıyor.(Ürünüm yenisi ile değiştirildi 3.2.2011) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SLiM_BoY

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Ürünüm az önce UPS kargo tarafından bana teslim edildi. 24 Ocak'ta Mersa ürünümü teslim aldı, 1 Şubatta ürünü yenisi ile değiştirerek kargoya vermişler.

G62-B16st gönderdim, G62-B01et geldi. Özellikler birebir aynı ama parçaların markaları farklı. Öncekinin harddiski WesternDigital'di, şimdiki Seagate. Öncekinin ramleri Kingston ve A-Data idi. Şimdiki Samsung ve Elipta. İyi ya değiştirilmesi iyi oldu yine aynı model gelse içime sinmeyecekti.

Hayırlı olsun. Benim cihazı da G62-B01ET ile değiştirmişler. Siz yazınca merak ettim baktım :) Farkında değildim..

Monitör öncekinde de LG idi, şimdikide LG. Ama sürüm model farkı varmı bilemem. Kablosuz adaptörü önceden Atheros'tu, şimdi Broadcom olmuş.

Ama yinede arayıp başka bir model gönderiyoruz diye sormalarını beklerdim. Tabi özellikler birebir aynı olduğundan anlamazlar diye göndermişlerdir.

• quote:

Ürünüm az önce UPS kargo tarafından bana teslim edildi. 24 Ocak'ta Mersa ürünümü teslim aldı, 1 Şubatta ürünü yenisi ile değiştirerek kargoya vermişler.

G62-B16st gönderdim, G62-B01et geldi. Özellikler birebir aynı ama parçaların markaları farklı. Öncekinin harddiski WesternDigital'di, şimdiki Seagate. Öncekinin ramleri Kingston ve A-Data idi. Şimdiki Samsung ve Elipta. İyi ya değiştirilmesi iyi oldu yine aynı model gelse içime sinmeyecekti.

Hayırlı olsun senin adına sevindim valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunby

quote:

Hayırlı olsun senin adına sevindim valla

Teşekkür ederim.

• hayırlı olsun
  • hayırlı olsun umarım aynı sorunla karşılaşmazsınız
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.
  • HP G62-B01ET kullanalar f11 bios yuklenince mouse tiklattiginiz zaman kayma yapabiliyor...suan için f37 bios kullanin yeni bios çikana kadar ...bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 20 Şubat 2011; 20:07:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.