Şimdi Ara

HP G62-B16ST TTNET KAMPANYASI İNCELEME (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
85.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben her bilgisayarı açtığımda simgeleri düzenlemekten bıktım
    simgeleri masaüstünde kafama göre diziyorum. pcyi kapayıp açıyorum birde bakıyorum hepsi çakı gibi sağ tarafta toplanmışlar
    bunu engellemenin yolu nedir ?
    birde simgeleri büyütünce bazıları kücücük kalıyor ya desteklemiyor onların simgelerini değiştirebilirmiyiz ?
  • arkadaşlar benimde hp pavilion dv6600 serisi bir laptopum vardı 3. senesinde bozuldu hpnin servisi 650 lira fiyat çıkardı ve doğal olarak yeni laptop almak farz oldu (notebook tamircileride sakat 225 tl isteyip 3 ay garanti veriyor) Anlayacağınız 3 sene önce 1500 liraya aldığım hp laptopum hurdaya çıktı. şimdi ttnetin bu kampanyasını gördüm öğrenci olduğumdan dolayı cazip geliyor fiyatı fakat hpden bir kere dilim yandı adama demezlermi 2.ye neden hp alıyorsun diye :) kafam iyice karıştı ne yapacam bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakoral

arkadaşlar benimde hp pavilion dv6600 serisi bir laptopum vardı 3. senesinde bozuldu hpnin servisi 650 lira fiyat çıkardı ve doğal olarak yeni laptop almak farz oldu (notebook tamircileride sakat 225 tl isteyip 3 ay garanti veriyor) Anlayacağınız 3 sene önce 1500 liraya aldığım hp laptopum hurdaya çıktı. şimdi ttnetin bu kampanyasını gördüm öğrenci olduğumdan dolayı cazip geliyor fiyatı fakat hpden bir kere dilim yandı adama demezlermi 2.ye neden hp alıyorsun diye :) kafam iyice karıştı ne yapacam bilmiyorum

valla sana şunu söyleyim 2 senede 3. hp laptopum ve diğer 2 sinde hiç ama hiçbir problem yaşamadım ilk laptopum hp pavilion dv6699et special editiondu şuan kullandığım ise dv6 1355dx modeli ama ttnet kampanyasındaki g62'nin kasasını görünce dayanamadım hemen aldım. hp'den sadece apple için vazgeçerim onun dışında hiçbir laptop bana hp kadar güzel tasarıma sahip gibi gelmiyor sisteme gelince hp sektörün her alanında hizmet veren bi elektronik devi buna güvenmiyosan ya asus al yada hiçbirine güvenme :) git hesap makinası kullan :D onunda casio'dan başkasını kullanma :D

• arkadaşlar bilgisayar durup dururken uyku moduna girmeye başladı.. yaklaşık 1 dk aralıklarla kafasına göre uyku moduna geçiyor sonra tekrar açılıyor.. windowsa giriş yapıyorum, tam başka bir şey yapcam tekrar uyku moduna giriyor.. 15-20 defa devam ediyor bu olay.. (güç ayarlarından uyku modunu falan kapattım, onunla alakası yok..)

bu tip bir şeyle karşılaşan oldu mu acaba ?
  • ttnet iyi satış yapıyor hpde seri üretim yapıyor çoğunluğu arızalımı çıkıyor bu laptopların ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLiM_BoY

arkadaşlar bilgisayar durup dururken uyku moduna girmeye başladı.. yaklaşık 1 dk aralıklarla kafasına göre uyku moduna geçiyor sonra tekrar açılıyor.. windowsa giriş yapıyorum, tam başka bir şey yapcam tekrar uyku moduna giriyor.. 15-20 defa devam ediyor bu olay.. (güç ayarlarından uyku modunu falan kapattım, onunla alakası yok..)

bu tip bir şeyle karşılaşan oldu mu acaba ?

ve şu an bilgisayar hiçbir şekilde açılmıyor..

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=45266511

bu konumdaki sorunu yaşamaya başladım yine...

• slimboy senin daha öncede arızalanmıştı şu an arızalanan yeni verdiklerimi ?
  • quote:

slimboy senin daha öncede arızalanmıştı şu an arızalanan yeni verdiklerimi ?

hocam laptop servise gidince çalışmış.. aynı cihazı geri gönderdiler yani.. ama şu an yine aynı sorunu yaşıyorum.. statik elektrikle ilgili bir sorun sanırım.. bir türlü anlamadım ama sorunun ne olduğunu.. birazdan dayanamayıp açacam bilgisayarın içini garanti falan da kalmayacak.. o derece sinirlendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLiM_BoY -- 4 Ocak 2011; 20:28:35 >
  • bence hiç açma hocam açmışınız garanti dışı diyecekler kargola yine çakallara.
    genclik19 kardeşim
    bende hpden çok memnundum herkese tavsiye ediyordum 3.senesi olacak daha tık demedi diyordum nazarmı değdi yoksa hp laptopların yada her laptopun garanti süresi bittikten sonra bozulması normalmi bilmiyorum ama insana koyuyor sonuçta seninde daha 2. senenmiş umarım aynı şey seninde başına gelmez
  • valla flashla olacak gibi değil ama artık çare yok :D harici bi disk almanında zamanı gelmiş artık :D:D:D
  • Çok oyun delisi değilim ama son 3 yılın oyunlarını ve ilerleyen yılların oyunlarını idare etcek şekilde oynasam yeter. Kredi kartı olmadığından iyi bir seçenek benim için bu laptop. Ttnetin dell 15r modeli vardı bu mu iyi o mu iyi? O kampanya bitti galiba ama bir alışveriş merkezinde ellerinde vardı hala. Hangisini önerirsiniz?
  • bataryayı çıkarmadan sürekli fişte kullanmak zararlımıdır ?
  • Evet oldukça zararlı hem de. Batarya'nın ömrünü yersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLiM_BoY

quote:

slimboy senin daha öncede arızalanmıştı şu an arızalanan yeni verdiklerimi ?

hocam laptop servise gidince çalışmış.. aynı cihazı geri gönderdiler yani.. ama şu an yine aynı sorunu yaşıyorum.. statik elektrikle ilgili bir sorun sanırım.. bir türlü anlamadım ama sorunun ne olduğunu.. birazdan dayanamayıp açacam bilgisayarın içini garanti falan da kalmayacak.. o derece sinirlendim

hocam üzüldüm valla, sakın içini açmayın hp teknik servisi arayın sorunu ve yaşananları tekrar dile getirin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tımestop

hocam üzüldüm valla, sakın içini açmayın hp teknik servisi arayın sorunu ve yaşananları tekrar dile getirin...

bugün gönderdim hocam yine servise.. 1-2 gün kullanacaklar, sorunu bulmaya çalışacaklar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: YrkndrY

Evet oldukça zararlı hem de. Batarya'nın ömrünü yersin

Başka ne yapıcaz?Bataryayı söküp öylemi kullanıcaz?Batarya boşluğuna giren tozu hergün kim temizlicek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunby

quote:

Evet oldukça zararlı hem de. Batarya'nın ömrünü yersin

Başka ne yapıcaz?Bataryayı söküp öylemi kullanıcaz?Batarya boşluğuna giren tozu hergün kim temizlicek?

valla arkadasım ben çıkarmadan oynuyorum sanmıyorum bişe olacağını ama sen bilirsin :) orda kendi kendine duruyo garib :D
  • quote:

Çok oyun delisi değilim ama son 3 yılın oyunlarını ve ilerleyen yılların oyunlarını idare etcek şekilde oynasam yeter. Kredi kartı olmadığından iyi bir seçenek benim için bu laptop. Ttnetin dell 15r modeli vardı bu mu iyi o mu iyi? O kampanya bitti galiba ama bir alışveriş merkezinde ellerinde vardı hala. Hangisini önerirsiniz?

buna cevap yok mu
  • quote:

quote:

Çok oyun delisi değilim ama son 3 yılın oyunlarını ve ilerleyen yılların oyunlarını idare etcek şekilde oynasam yeter. Kredi kartı olmadığından iyi bir seçenek benim için bu laptop. Ttnetin dell 15r modeli vardı bu mu iyi o mu iyi? O kampanya bitti galiba ama bir alışveriş merkezinde ellerinde vardı hala. Hangisini önerirsiniz?

buna cevap yok mu

valla arkadaşım bende öle bi soru sordum ve hp dediler :D bende ondan yola çıkarak hp diorum ve suan kullanıorum çok gzl bi makine :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunum44

quote:

quote:

buna cevap yok mu

valla arkadaşım bende öle bi soru sordum ve hp dediler :D bende ondan yola çıkarak hp diorum ve suan kullanıorum çok gzl bi makine :)

peki, yardımcı olduğun için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.