Şimdi Ara

HP G62-B16ST TTNET KAMPANYASI İNCELEME (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
85.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan yüklü Olan Oyunlar Sorunsuz bir şekilde açılıyor hepsi.

HP G62-B16ST  TTNET KAMPANYASI İNCELEME
  • Arkadaşlar bu LAPTOP'ta yükseltme işlemi ne oluyor ? Ne işe yarıyor , daha önce böyle laptop kullanmamıştım. Maruz görün...

Bu arada çalıştırdığı oyunlar güzel.. Hoş bende PS3 ve XBOX360 var ama bunda da 3-5 birşey olsa güzel olur.

inşAllah LAPTOP'u verirlerde rahat rahat kullanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Arkadaşlar bu LAPTOP'ta yükseltme işlemi ne oluyor ? Ne işe yarıyor , daha önce böyle laptop kullanmamıştım. Maruz görün...

Bu arada çalıştırdığı oyunlar güzel.. Hoş bende PS3 ve XBOX360 var ama bunda da 3-5 birşey olsa güzel olur.

yükseltme derken ?

• quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

Arkadaşlar bu LAPTOP'ta yükseltme işlemi ne oluyor ? Ne işe yarıyor , daha önce böyle laptop kullanmamıştım. Maruz görün...

yükseltme derken ?

Bu Windows Ultimate - 32 bit vs. Format atma yani :D BASİC 'sanırım bu laptoplar. Başka Windows işletim sistemine yükseltme demek istedim.Nasıl olacak ? CD' filan yok sanırsam..

• quote:

quote:

quote:

yükseltme derken ?

Bu Windows Ultimate - 32 bit vs. Format atma yani :D BASİC 'sanırım bu laptoplar. Başka Windows işletim sistemine yükseltme demek istedim.Nasıl olacak ? CD' filan yok sanırsam..

2 tane bölüm yapmışlar HDD den biri normal hdd diğeri format hdd si bilgisayardaki bir prog sayesinde D dekileri 3 tane dvd ye çekiyorsn elinde basic 64bit format cd si oluyor

edit

format işini bende bilmiyorum orjinal sistemi ilaçlı sisteme yükseltrsek sorun olurmu sorusunun cevabını bende bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modrizzt -- 26 Aralık 2010; 16:49:55 >

• yüklemede sorun olmaz ama activasion isteyebilir. daha önce başka bir pc de win 7 ultimate update yapmıştı onda bir şey istemedi ama bilinmez tabi. garantisi yok. olmazsada orjinali yüklersiniz. aslında ne gerek varki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 26 Aralık 2010; 18:24:08 >
  • Arkadaşlar , hepinize merhaba. Gittim ve ne yazık ki alamadım. Ne TTNET'te pc vardı nede benim başvurumu kabul ettiler. 6 aylık aboneliğe lanet olsun !!
  • Pil ömrünü uzatmak için bilgisayar fişe takılıyken pili çıkarmalı mıyım yoksa pil şarj olmayı kesiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasonNewsted

Pil ömrünü uzatmak için bilgisayar fişe takılıyken pili çıkarmalı mıyım yoksa pil şarj olmayı kesiyor mu?

Pil şarj olduktan sonra prizden elektrik yer zaten,çıkarmaya ne gerek varki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunby

quote:

Orijinalden alıntı: JasonNewsted

Pil ömrünü uzatmak için bilgisayar fişe takılıyken pili çıkarmalı mıyım yoksa pil şarj olmayı kesiyor mu?

Pil şarj olduktan sonra prizden elektrik yer zaten,çıkarmaya ne gerek varki.

İşte prizden elektrik yediğinde ömrü kısalmıyor mu?
  • ben bataryayı çıkartmıyorum hiç şu anda prizde kullanıyorum..ayda 1 veya 2 defa elektirikler gidiyor şansa laptop açıkken gider felan bi arıza olur o riski göze alamıyorum o yüzden bataryayı çıkartmıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tımestop

ben bataryayı çıkartmıyorum hiç şu anda prizde kullanıyorum..ayda 1 veya 2 defa elektirikler gidiyor şansa laptop açıkken gider felan bi arıza olur o riski göze alamıyorum o yüzden bataryayı çıkartmıyorum..

Pek sağlamcıyız hocam ?
  • arkadaşlar ben de alacagım bu cihazdan da... bluetooth u yok mu bunun şimdi ?
  • yok diye biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhaninho

arkadaşlar ben de alacagım bu cihazdan da... bluetooth u yok mu bunun şimdi ?

maalesef yok
  • quote:

ben bataryayı çıkartmıyorum hiç şu anda prizde kullanıyorum..ayda 1 veya 2 defa elektirikler gidiyor şansa laptop açıkken gider felan bi arıza olur o riski göze alamıyorum o yüzden bataryayı çıkartmıyorum..

aynen arkdışım bende aldım ve çıkartmıorum ne gerek var :D ama bnm bi sorunum var F1 tuşunun gerektiği yerlerde tusa bastığım zaman ekranı karartıyo deli oldum bi türlü bulamadım ne yapmam lazım bi yardıcı olun şu kardeşinize :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunum44

quote:

aynen arkdışım bende aldım ve çıkartmıorum ne gerek var :D ama bnm bi sorunum var F1 tuşunun gerektiği yerlerde tusa bastığım zaman ekranı karartıyo deli oldum bi türlü bulamadım ne yapmam lazım bi yardıcı olun şu kardeşinize :)

Fn tuşu ve f1 e basın 2 sine birden yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tayfunum44

quote:

Fn tuşu ve f1 e basın 2 sine birden yani

ahahah bende diom bu tuş ne işe yarıo :d tşkler kardeş =) ama çok ters yapmışlar keşke fn tusuna basınca diğer ayarları olsa daha ii olurdu yane .. =)

• klavyeye ben de alışamadım :)
  • aman zamanla alısırız :) bide ben alışmısım masa üstünde bastıra bastıra ekran silmeyi(bezle) bunda nasıl temizlicem yha _? kıyamıorum daha yeni :D
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.