Şimdi Ara

HP G62-B16ST TTNET KAMPANYASI İNCELEME (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
85.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre34288

ÇOK TEREDDÜT YASIYORM NE YAPACĞMA HALA KARAR VEREMEDM. ACABA MASAUSTUMU ALSAM. ÜRÜNÜ HP SERVİSİNE GÖNDERDİN DİMİ? SORUN ÇIKARTIYOLAR MI PEKİ? NE KADAR SÜREYLE KALCAK Bİ BİLGN VAR MI

distribütöre gönderdim.. 30 iş günü içerisinde arızalandığı için.. p.tesi işleme almışlar, bugün 4. iş günü.. az önce aradım açmadılar, öğleden sonra bi daha arayacağım durumu öğrenmek için.. birebir değişim yapılacak sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLiM_BoY

quote:

ÇOK TEREDDÜT YASIYORM NE YAPACĞMA HALA KARAR VEREMEDM. ACABA MASAUSTUMU ALSAM. ÜRÜNÜ HP SERVİSİNE GÖNDERDİN DİMİ? SORUN ÇIKARTIYOLAR MI PEKİ? NE KADAR SÜREYLE KALCAK Bİ BİLGN VAR MI

distribütöre gönderdim.. 30 iş günü içerisinde arızalandığı için.. p.tesi işleme almışlar, bugün 4. iş günü.. az önce aradım açmadılar, öğleden sonra bi daha arayacağım durumu öğrenmek için.. birebir değişim yapılacak sanırım..

HAYIRLISI OLSUN KARDEŞ.. BİREBİR DEĞİŞİM DERKEN YENİSİNİ Mİ VERİYOLAR?
  • quote:

evet hocam.. telefonla görüştüm, 30 iş gününe kadar birebir değişim yapıyorlar, yenisini veriyorlar.
  • quote:

quote:

evet hocam.. telefonla görüştüm, 30 iş gününe kadar birebir değişim yapıyorlar, yenisini veriyorlar.

NE YAPSAM ALSAM MI YA ŞU DİZÜSTÜNÜ AMA KORKUYORUM BOZULUR FALAN DİYE? YADA HP MASAÜSTÜMÜ ALSAM EVDEKİ PC İYCE ESKİDİ. Bİ FİKİR VERSENE ARKADASIM YA
  • quote:

NE YAPSAM ALSAM MI YA ŞU DİZÜSTÜNÜ AMA KORKUYORUM BOZULUR FALAN DİYE? YADA HP MASAÜSTÜMÜ ALSAM EVDEKİ PC İYCE ESKİDİ. Bİ FİKİR VERSENE ARKADASIM YA

hocam eğer dizüstü lazım oluyorsa dizüstü al.. aldığım bayiye sordum kaç tane arızalı ürün geri geldi size diye.. ilk sen geldin dedi :) çok nadir oluyor dedi arızalanma.. şans işte.. sorun çıkarsa gönderirsin geri, en geç 1 haftaya yeni cihaz gönderirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLiM_BoY -- 23 Aralık 2010; 12:06:50 >
  • quote:

quote:

hocam eğer dizüstü lazım oluyorsa dizüstü al.. aldığım bayiye sordum kaç tane arızalı ürün geri geldi size diye.. ilk sen geldin dedi :) çok nadir oluyor dedi arızalanma.. şans işte.. sorun çıkarsa gönderirsin geri, en geç 1 haftaya yeni cihaz gönderirler..

DEDİĞİM GİBİ EVDEKİ BAYA ESKİDİ ŞİMDİ EVDEKİ TAMAMEN BOZULSA HEPSİ DİZÜSTÜNE GECMEK İSTCEK KARDEŞİM FALAN YANİ.. ÇOK YUKLENMŞ OLCAZ. DİZÜSTÜNDE SORUN OLUR MU O YUZDEN?OYUN YUKLEMEDE OYNAMADA FALAN Bİ SORUN OLUR MU İLK DEFA ALCAM ÇNKÜ NORMAL PC DEN Bİ FARKI YOK YANİ DİMİ? TEK FARK KASASI YOK MASAÜSTÜNDE YAPILCAK HERŞEYİ DİZÜSTÜNDE DE YAPABİLİRZ DİMİ KARDEŞ. BİDE DİZÜSTÜ PCLERİN ÖMRÜ KISA OLUR DİYOLAR NE KAADAR DOĞRUU ACABA Bİ FİKRİN VAR MI? MASAÜSTYLE DİZ ÜSTÜNÜ KIYASLASAK HANGİSİ DAHA UZUN ÖMÜRLÜ YADA AYNIMDR? Bİ BİLGİN VARSA BENİ AYDINLATRSAN ÇOK SEVİNİRİM.

• hocam şimdi kardeşin kaç yaşında, bilgisayarı kaç kişi kullanıyor falan bilmiyorum.. şöyle düşünebilirsin..

mesela dizüstünün klavyesinde sorun oldu, tüm bilgisayarı servise göndermen gerekiyor.. ama masaüstünde klavye sorunu olsa yeni klavye alıp kullanmaya devam edebilirsin..

oyunlarda falan sorun olmaz.. ama çok oyun oynanıyorsa masaüstü bence daha uygun..

dizüstünün ömrü kısa olur diye bir şey yok bence.. bu hp'den önceki laptopum toshiba'ydı.. 4 senedir kullanıyordum.. bilgisayar mühendisi olduğum için uyanık olduğum her an açıktı bilgisayar.. monitor ve bataryasında sorun çıktı, şu an prizden kullanıyorum :) monitorü de kendim lcd ekran alıp değiştirdim..

bunlar her dizüstü bilgisayarda olabilecek şeyler.. ama laptopu yatağın üzerine koyup her dakika oyun oynarsan ısınma sorununa bağlı olarak farklı sorunlar yaşayabilirsin..

dediğim gibi.. sırf oyun oynanacaksa masaüstü bilgisayarda daha fazla performans alırsın.. gerçi ttnet'in masaüstü kampanyasının pc özelliklerini bilmiyorum.. ha baktın konfigürasyon yetmedi, ram eklersin, ekran kartını değiştirirsin.. dizüstünde bunlar masraflı olur..

• quote:

hocam şimdi kardeşin kaç yaşında, bilgisayarı kaç kişi kullanıyor falan bilmiyorum.. şöyle düşünebilirsin..

mesela dizüstünün klavyesinde sorun oldu, tüm bilgisayarı servise göndermen gerekiyor.. ama masaüstünde klavye sorunu olsa yeni klavye alıp kullanmaya devam edebilirsin..

oyunlarda falan sorun olmaz.. ama çok oyun oynanıyorsa masaüstü bence daha uygun..

dizüstünün ömrü kısa olur diye bir şey yok bence.. bu hp'den önceki laptopum toshiba'ydı.. 4 senedir kullanıyordum.. bilgisayar mühendisi olduğum için uyanık olduğum her an açıktı bilgisayar.. monitor ve bataryasında sorun çıktı, şu an prizden kullanıyorum :) monitorü de kendim lcd ekran alıp değiştirdim..

bunlar her dizüstü bilgisayarda olabilecek şeyler.. ama laptopu yatağın üzerine koyup her dakika oyun oynarsan ısınma sorununa bağlı olarak farklı sorunlar yaşayabilirsin..

dediğim gibi.. sırf oyun oynanacaksa masaüstü bilgisayarda daha fazla performans alırsın.. gerçi ttnet'in masaüstü kampanyasının pc özelliklerini bilmiyorum.. ha baktın konfigürasyon yetmedi, ram eklersin, ekran kartını değiştirirsin.. dizüstünde bunlar masraflı olur..

ÇOK SAOL VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN. MASAÜSTÜNÜN ÖZELLİKLERİ ŞUNLAR Sistem Özellikleri
    Marka & Model HP 500B Masaüstü Bilgisayar
    İşletim türü Intel® Pentium® E6700 (2M Cache, 3.20 GHz, 1066 FSB)
    İşlemci Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Basic
    Dahili bellek 320 GB HDD
    Bellek kartı aygıtı 2GB
    Ekran boyutu 20''
    Grafik kartı NVIDIA 210 512MB Ayrık
    Ekran çözünürlüğü 1600x900
    Dahili sürücü DVDRW Sürücü
    Ara Bağlantılar (2) PCIe x1 slots, (1) PCIe x16
    Ağ arabirimi 10/100 Ethernet
    Güç kaynağı türü 300 Watt
    Garanti

AMA BEN BİDE ŞÖYLE DÜŞÜNÜYORUM. DİZÜSTÜ BOZULDUGUNDA SERVİSE GÖNDERMEK SART MASAÜSTNDE ÖYLE BŞY YOK KENDİMDE YAPABİLİRM AMA BLMİYORUM SEN DAYANIR DİYOSAN DİZÜSTÜNÜ TEKRAR DÜŞÜNCEM??

• dayanır hocam neden dayanmasın.. üstüne çıkıp zıplayacak değilsin ya :)
  • s.a arkadaşlar şimdi ben bşe sorcam bende bu hp laptoptan alacağımda başvurmak için neler gerekiyor acaba _? =) kendi paramla alacağım ilk pc olcak o yzden çok heyecanlıyım ltfen cvplarsanız sevinirim ... =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunum44

s.a arkadaşlar şimdi ben bşe sorcam bende bu hp laptoptan alacağımda başvurmak için neler gerekiyor acaba _? =) kendi paramla alacağım ilk pc olcak o yzden çok heyecanlıyım ltfen cvplarsanız sevinirim ... =)

bildiğim kadarıyla 6 ay telefon ve adsl abonesi olmanız gerekiyor.. borcunuz bulunmamalı vs vs.. yeni aboneler için bir kolaylık var mı bilmiyorum.. 444 0 375 detaylı bilgi alabilirsin hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLiM_BoY -- 23 Aralık 2010; 18:57:11 >
  • sağolasın hocam da babam bugün gitmiş diyo bi sürü ıvır zıvır istediler felan bizim bayadır nerdeyse 3-4 yıldır telefon bağlantımız+2-3 yıl dır internetimiz var ama babama vermemişler :S:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunum44

sağolasın hocam da babam bugün gitmiş diyo bi sürü ıvır zıvır istediler felan bizim bayadır nerdeyse 3-4 yıldır telefon bağlantımız+2-3 yıl dır internetimiz var ama babama vermemişler :S:S

ne istemişler hocam ? nüfus cüzdanıyla gittim, aldım cihazı.. istedikleri tek şey telefon numaram ve 3-5 imza oldu, o kadar :)
  • :D o zmn babam uraşmadı valla aradım aldınmı diye dio yok bi sürü şey istediler felan dedi ben teli kapattım xD zaten onun gelmesini bekliorum belkide hiç gitmedi :S nese saolasın kardeş bi şey daha isteye bilirmiyim senden yaa şu ttnet bide dell marka pc koymuş şimdi dell mi hp mi hangisi daha iyi bi yardımcı olsan =)
  • :) ... dell'in özellikleri ne ? kampanya sayfasında göremedim..
  • quote:

:) ... dell'in özellikleri ne ? kampanya sayfasında göremedim..

Marka & Model DELL Inspiron 15R Dizüstü Bilgisayar
    İşlemci türü Intel® Core™ i3 -350M işlemci (2.26 GHz, 3MB Cache)
    İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Basic
    Dahili bellek 320GB
    Bellek kartı aygıtı 3GB DDR3 1333Mhz
    Ekran boyutu 15.6"
    Ekran çözünürlüğü 1366x768
    Grafik kartı 512MB ATI Mobility Radeon HD 5470
    Harici G/Ç bağlantı noktaları 2xUSB, 1xeSATA/USB, 1xVGA, 1xHDMI
    Dahili sürücü DVD-RW
    Web kamerası 1.3MP
    Hoparlörler ve mikrofon Var
    Ağ arabirimi 10/100
    Geniş bant kablosuz WiFi N
    Güç kaynağı türü 90W
    Pil türü 6 Cell
    Garanti 2 Yıl müşteri yerinde destek
    Ürün rengi Siyah

BU DELL

Marka & Model HP G62-b16ST Dizüstü Bilgisayar
    İşlemci türü Intel® Core™ i3-370M İşlemci (3M cache, 2.40 GHz)
    İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Basic
    Dahili bellek 320GB HDD
    Bellek kartı aygıtı 3 GB DDR3
    Ekran boyutu 15.6"
    Ekran çözünürlüğü 1366x768
    Grafik kartı ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Grafik Kartı (1GB DDR3)
    Harici G/Ç bağlantı noktaları 3xUSB, 1xVGA,1XHDMI, RJ45,stereo kulaklık çıkışı,1 mikrofon girişi
    Dahili sürücü DVD±R/RW
    Web kamerası Tümleşik Mikrofonlu web kamerası (VGA)
    Hoparlörler ve mikrofon Altec Lansing hoparlörler
    Ağ arabirimi Tümleşik 10/100BASE-T Ethernet LAN
    Geniş bant kablosuz 802.11 b/g/n
    Güç kaynağı türü 90W
    Pil türü 6 Cell
    Garanti 2 Yıl
    Ürün rengi Prizma desenli Biscotti

bu hp hangisi daha ii DELL ayda 58,99 HP 56,99 =)

• işlemci ve ekran kartı olarak hp daha üstün tabiki :)
  • quote:

işlemci ve ekran kartı olarak hp daha üstün tabiki :)

O ZMN TŞK EDERİM SAOLASIN KARDEŞ =)=)
  • rica ederim hocam, hayırlı olsun ;)
  • quote:

rica ederim hocam, hayırlı olsun ;)

saol yarın ben kendim halledecem bu adam yapamaz bu işi XD
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.