Şimdi Ara

HP G62-B16ST TTNET KAMPANYASI İNCELEME (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
85.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şubat 2011 de aldım. Sorun çıkarttı. Ram modüllerinden birinde sorun olduğu içinmiş. 2 Adet 2 gb lik modül ram aldım. Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. Isınma, donma, kilitlenme yada başka bir sorun çıkartmadı. Güzel bir makine. Süper değil ama yolda bırakmadı. Bilgilerinize.
  • flash temalı sitelerde notebook donuyor,ayrıca recovery cd'sini kaybettim yardım edebilecek varmı?
  • ben de bundan almıştım ama kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. bir kere wi-fi modemi bozuldu ve kendiliğinden ısınıp kapanıyordu. neyse sonra garantiye verdim düzeldi her şey. 2-3 ay iyi gitti ama şu an tekrar yine aynı sorunu yaşıyorum. bilgisayarda oyun oynanmıyor 15 dakikada kapanıyor normalde bile ısınma değerleri çok fazla ve çok fazla video falan filan açınca da yine kapanabiliyor.
  • recovery verebilirim
  • arkadaşlar cihazım arıza yaptı daha dogrusu cihazım çalışıyordu ama aşırı ısı nedeniye kapanıyordu kendi kendine neyse servise verdim fanı değişmişler pilini değişmişler problem giderildi diye aradılar bende teslim almaya gittim arabayı park edecek yer olmadığı için hemen alıp çıktım eve geldim cihazda ne görüntü var nede ses çalışmıyor bugün tekrardan götüreceğim yalnız cihaz yapılamaz ise ben bu cihazı ikinci el aldım ve telekom kampanyasından alınma cihaz faturası yok yani para iadesi almak istersem nasıl alabilirim ? yani fatura isteniyor ya o bakımdan :(
  • faturasını tarayıp bana göndericek olan varmı allah rızası için bende ad kısmını değişip hp ye veririm :( bilgisayar üzerinden
  • fatura diilmiş arkadaşlar sözleşme örneği
  • Son çıkan oyunları low-medium ayarlarda rahatça oynayabiliyorsunuz arkadaşlar.

Denenmiş olanlar:

Far cry 3
    Dishonored
    Assassin's Creed 3
    Borderlands 2
  • i5 480m işlemci taktım uyumlu bilginize :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugracaz

i5 480m işlemci taktım uyumlu bilginize :)

Bi ekran kartida deneseydin bari hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFE_57

quote:

Orijinalden alıntı: bugracaz

i5 480m işlemci taktım uyumlu bilginize :)

Bi ekran kartida deneseydin bari hocam :)

valla risk alıp bgaya yatıramam anakartı :)
  • 2 yıl bitti sorun yok hala cihazda. Pili de gayet iyi
  • Benimde sorun yok çok şükür. Bir tek anakartim yanmıştı onuda garantiye verdim değiştirdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sozuak

2 yıl bitti sorun yok hala cihazda. Pili de gayet iyi

benim pil pert olmustu 1.5 yil sonra. aradim pil pert oldu yenisini kac paraya alabilirim dedim, almaniza gerek yok ucretsiz gonderiyorum dedi ertesi gun pil geldi.

oysa pilin garantisi 1 yil diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

2 yıl bitti sorun yok hala cihazda. Pili de gayet iyi

benim pil pert olmustu 1.5 yil sonra. aradim pil pert oldu yenisini kac paraya alabilirim dedim, almaniza gerek yok ucretsiz gonderiyorum dedi ertesi gun pil geldi.

oysa pilin garantisi 1 yil diye biliyorum.

Herkes hp servisten şikayet eder ama ben memnun kaldım. Anakart degisimi icin verdigimde pilde de sorun var dedim benim pilide degistirdiler. Recovery dvd olusturmamistim aradim ucretsiz dvd gonderdiler.

• Hp servisi gayet hızlı ve düzgün artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bilgisayara ayrı bir w7 dvd sinden yani kendi dvd si yerine kuzeniminden aldığım 'bedava' windows7 yükledim ve ati ekran kartını ne yaptıysam çalıştıramadım. Var mıdır bir çözümü lütfen yardım edin oyun oynayamıyorum bir şey yapamıyorum
  • Hp sitesinden orijinal sürücü yüklerseniz her iki ekran kartını da kullanabilirsiniz ben de ültimate sürümünü denemiştim sorunsuz çalışıyor.

• quote:

Hp sitesinden orijinal sürücü yüklerseniz her iki ekran kartını da kullanabilirsiniz ben de ültimate sürümünü denemiştim sorunsuz çalışıyor.

daha şimdi denedin ama yok; olmuyor. İntel yükleniyor ati yüklenmiyor
  • Yükleme sırasını değiştirin oluyor aklımda değil ama dediğiniz sorun oluşuyordu ters sırada yükleyin bu konuda hp nin sitesinde bilgi olması lazım

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.