Şimdi Ara

HP G62 Ekran Karardı (Açılma ve ses problemi yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube' dan video izlerken birden ekran dondu sonra mavi ekran geldi ve pc yeniden basladi ancak ilk acilista goruntu var windovs sifre bolumune gelince ekran karariyor ama ses var sifreyi girince aciliyor masaustu gorunmuyordu.
    forum tavsiyelerine gore format attim ama sorun devam ediyor bu kez kurulumu tam gerceklesmedigi icin guvenli mod da acilmiyor..
    bilgi veren arkadaslara simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba ,

Bilgisayarın eğer freedos bir cihaz değilse ve sen recovery bölümünü silmediysen yanında partition olarak os bölümü geliyor.Açılışta F11 tuşuna basarak başlatabilirsin. Recovery bölümünden sistem kurulurken tümn driver ve programlarınıda yüklüyor zaten.Kurulum bittikten sonra işletim sistemi kurulmuş olacak ve eğer sen aynı hatayı almaya devam ediyor isen ;

1-) Güvenli Modda masaüstünü aç.
    2-) Aygıt yöneticinden Ekran Kartı driverını kaldır.( switchable ise ikisinide )
    3-) Cihazı yeniden normal bir şekilde başlat ( Ekran kartı kaldırıldıgı için pc normal açılacaktır.)
    4-)http://www8.hp.com/tr/tr/drivers.html sayfasına ürün numaranı girerek driverlarına ulaş
    5-) BURASI ÖNEMLİ ( Bilgisayarında çift ekran kartı varsa harici olanı indiriceksin .Örneğin ıntel ve amd yazıyor senin indireceğin amd ancak amdnin en eski sürümü.Daha önceki sürümleri göster yazısı var zaten driverın altında görüceksin. )
    6-) Siyah ekran hatası devam eder ise cihazın garantisi varsa destek hattı ile görüş.( 4440307 )
    7-) Görüntü geliyor mavi ekran hatası alıyor isen ;

İşlem / Eylem merkezinden bakıma tıkla. güvenilirlik geçmişini görüntüleye tıkla ve aldığın hatalar ile ilgili rapor ekranı cıkacak.Teknik ayrıntıları göstere tıklayarak aldıgın mavi ekran hatalarını kontrol edebilirsin.

Umarım Yardımcı Olabilmişimdir.

Teşekkürler,

• cevabin icin tesekkur ederim ama ben ilk dedigin islemi yapmistim...ekran problemi gecmedigi icin pc nin tam kurulumunu gerceklestiremiyorum...bu durumda guvenli modda da acmiyor...
    ve diger yazdiklarini yapma imkanim da kalmiyor...
    durumu tam anlatabildimmi bilmiyorum ...ilgin icib tesekkurler...

• bilgisayarınızda yazılımsal bir sorun yok. ekran karanlık ve çok az görünüyorsa inverter arızalanmıştır. Servise göndermenizi tavsiye ederim.
  • aslinda ilk acilista sorun yok ama sonra ekran karariyor...zaten ne denesem de olmadi...garanti suresi de bitti...artik teknik servise goturecegim...tesekkur ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.