O benimde dikkatimi çekti ve daha önce arkadaşın ilk resimleri koyduğu konuya yazdım. Bende Energy Star logosu yok ve Ati etiketi sağda. Ve ürünün altında windows ürün kodu dışında hiçbir etiket yok. Seri numarası vs..
Başlığı Hp G62 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ OLARAK değiştirirsen iyi olur.
Arkadaşlar bu arada acil bişey sorucam cd taktıgım zaman bilgisayara tak tak tak diye sesler geliyor bu normal mi yoksa anormal mi cdyi okuyo onda sorun yok ama garip sesler geliyo
quote:
Orijinalden alıntı: AhmetD*
Arkadaşlar bu arada acil bişey sorucam cd taktıgım zaman bilgisayara tak tak tak diye sesler geliyor bu normal mi yoksa anormal mi cdyi okuyo onda sorun yok ama garip sesler geliyo
Bir ara bende de olmuştu baktım cd yamulmuş ondanmış.Başka bi cd takınca sorun vermedi bidaha.Onun haricinde böyle bi problem yaşamadım.
Bide şarj cihazını taktıgımda şimdi farkettim bi ıslık sesi geliyo şarjı cıkarttıgımda bu ses kayboluyo daha once başına böyle bişi gelen var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: orkunby
Jaimine_RAJA'nın ürün resimlerinde bikaç şey dikkatimi çekti.Ati Mobility Radeon Premium Gr. sticker'ı bende ''İntel i3'' stickerının altında bulunuyor.Neden farklı yerlerde,bende tırnağımla biraz uğraşsam çıkacakmış gibi duruyor,keşke benimkide klavyenin yanında bulunsaydı diye imrenmedim değil şimdi
Ek olarak bide energy star amblemi var laptopun dış kapağında,sonradan mı yapıştırdınız böyle mi geldi?
enery star amblemi kendisi oradaydı ben görüntüyü bozduğu için çıkarttım şuanda.ati etiketinide kimlik ile kaldırıp usb portunun olduğu yere kendim yapıştırdım.tırnakla değilde ince bir kağıdı sol alt köşeden girip yavaşça sağ sol hafif ileri iterek sizde zarar vermeden kaldırabilirsiniz.sonra saç kurutma makinasıyla biraz ısıtıp yapıştırdım sonuç süper oldu :D
bu arada arkadaşlar Adobe Creative Suite 5 Master Collection yükledim bende x64 ultimate yüklü şuanda bütün programları sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum.bir de bir iki tane arka plan ekleyeyim.öteki konuda arkadaşlar bu resimleri bulamadıklarını yazmış:)
bayadır girmemiştim konuya ama fazl kişi olamamışız bu kadar kişi mi var bu aleti kullanan
G62 B10-ST kabl ederseniz gelebilirim
Arkadaşlar resimdeki gibi mousepad in alt tarafına hafif bastırdığınız zaman ufaktanda olsa bir gevşeklik seziyormusunuz alt kapakta?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunby -- 27 Ocak 2011; 16:13:37 >
özenle baktım,herhangi bir gevşeklik hissedemedim
quote:
Orijinalden alıntı: Jaimine_RAJA
anladım peki teşşekürler,ama bişey sorayım.şu ati etiketini çıkarma hakkında.
bu ati stickeri çok el altında durduğu için bir ucundan kalkacak neredeyse.ben şimdi bunu ddiğin gibi kimliğin köşesiyle kaldırsam geri yapıştırırken sırasıyla hangi yöntemleri uygulamalıyım.tabi yapıştırırken yapışkanlık özelliği kaybolmadan.1-2 fikir verirsen sevinirim.kafama yatmazsa çıkartmıcam bakayım öneriye göre hareket edicem.
quote:
Orijinalden alıntı: orkunby
quote:
Orijinalden alıntı: Jaimine_RAJA
anladım peki teşşekürler,ama bişey sorayım.şu ati etiketini çıkarma hakkında.
bu ati stickeri çok el altında durduğu için bir ucundan kalkacak neredeyse.ben şimdi bunu ddiğin gibi kimliğin köşesiyle kaldırsam geri yapıştırırken sırasıyla hangi yöntemleri uygulamalıyım.tabi yapıştırırken yapışkanlık özelliği kaybolmadan.1-2 fikir verirsen sevinirim.kafama yatmazsa çıkartmıcam bakayım öneriye göre hareket edicem.
Komple kaldır at derim.
Konu başlığı g62 kullananlar serisi olarak değişmiştir komple herkesi bekliyoruz artık kulubumuze evet beyler canlansın biraz konu
AMD yeni yılın ilk sürücü paketini kullanıma sundu. Catalyst 11.1 sürüm numaralı yeni sürücü, Radeon HD 2000, Radeon HD 3000, Radeon HD 4000, Radeon HD 5000 ve Radeon HD 6000 serisi harici ekran kartlarıyla birlikte çipsete entegre olarak sunulan Radeon HD 3000 ve HD 4000 serisi grafik birimlerine destek sunuyor.
AMD'nin açıkladığı sürüm notlarına göre Catalyst 11.1 sürücü paketi ile gelen belli başlı güncellemeler şu şekilde;
F1 2010
- AMD Radeon HD 6800 ve HD 6900 serisi ekran kartlarının tekli kurulumlarında AF ve AA kapalı %12'ye varan performans artışı. - ATi Radeon HD 5800 serisi ekran kartlarının tekli kurulumlarında AF ve AA kapalı %10'a varan performans artışı.
Left 4 Dead 2
- AMD Radeon HD 6800 serisi ekran kartlarının tekli ve Crossfire kurulumları için AF ve AA kapalı %17'ye varan performans artışı - AMD Rade Radeon HD 6900 serisi ekran kartlarının tekli ekurulumları için AF ve AA kapalı %8'e varan performans artışı.
AMD ayrıca Catalyst 11.1a hotfix güncellemesini de kullanıma sundu. Bu güncelleme ile birlikte;
- AMD Radeon HD 6800 ve HD 6900 serisi ekran kartları için performans güncellemesi.
- Catalyst Control Center - Yeni Tessellation Kontrolleri ile kullanıcılara ilgili uygulamalarda tessellation seviyesi ile ilgili daha fazla kontrol sunuluyor.
- Catalyst AI doku kaplama güncellemeleri; Yüksek kalite ayarları aynı kaldı, bu ayar AMD donanımının referans kalite filtrelemesini sağlar. Performans ayarı güncellendi ve artık akıcı filtreme opsiyonu getiriyor. Ayrıca kalite ayarı artık yüksek kalite ayarını karşılıyor ve özellikle AF odaklı optimizasyon sağlanıyor. (DH alıntıdır.)
beyler hangi oyunları oynuyorsunuz laptopta
quote:
Orijinalden alıntı: YrkndrY
beyler hangi oyunları oynuyorsunuz laptopta
Şuan yüklüleri söylüyorum. Mafia 2, Pes 2010, Assasin's Creed, COD BO
Akıcılık nasıl acaba?
COD'da çok patlama olan anlarda hafif kasıyor ama genel olarak iyi.