Şimdi Ara

HP Gaming Pavilion 15-BC018NT Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hepsiburada da indirim de bu modele denk geldim. Forumda ve kaç yerde buna yakın modeline (HP 15-BC017NT) bakmıştım. Genelde yorumlar iyiydi. Bende bu modeli alıp üstüne ssd eklemeyi düşünüyorum.

Bu model hakkında ki fikirleriniz nelerdir? Ekran kartının 950m olması bu fiyata göre uygun mu? Bu fiyata alınır mı bu laptop? Yardımcı olur musunuz? Özellikle kullanan arkadaşlar varsa çok iyi olur. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim modelde gtx 960m var yanlış görmüyorsam gtx 960m günümüz oyunlarında high ayarlarda yeterli şimdilik alınabilir daha fazla para ekleyebiliyorsan gtx 1050lilere bak derim

• Yalnız ekran kartı 950m gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MeqaS xLR

Yalnız ekran kartı 950m gözüküyor

evet konu sahibi de bunu soruyor zaten, mesajınca 960m li modeli yazmış ama konu başlığa bakarsanız 15-BC018NT 950m li modeldir.
  • Pardon kafa gitmiş benim

• Öncelikle cevaplar için teşekkürler.

Ürün ile ilgili pek yorum göremedim internette. Bu yüzden emin olamadım. Fan sesi, hoparlör, ısınma gibi bir sıkıntı var mı diye kullananlardan bilgi almak istedim. Kampanya bitmeden sipariş verdim. Umarım memnun kalırım.

• Çok uygunmuş bu sitede bakın, biz 150 lira fazla verdik
  • Fiyat olarak fazla. 3bin i geçemem. 2800 uygun geldi. Özellikler de fena değil diye aldım. Yine de öneriniz için teşekkür ederim

• Laptop elime ulaştı. Klavye,ekran,ses ve perfornmansını beğendim. Şu anlık çok şükür Allaha sıkıntım yok. Bir kaç oyun oynadım ısınma sorunuyla karşılaşmadım. Sıcaklığı normal geldi. Klavye kaliteli, touch pad orta seviyeli, ekran ıps gayet güzel, hoparlörü yüksek ve net. Kullanırken her laptopta olduğu gibi çok hafif bir hdd sesi var. Kısaca kampanya olduğu vakit alınabilecek bir laptop diyebilirim.
  • Bu modeli almayi dusunuyorum fakat isik sizmasi sorunu var diyorlar bilgisi olan var mi

• vlkn216 kullanıcısına yanıt
    Evet ışık sızması var diyorlardı. Ben aldım. Benimkinde de var. Yalnız beni rahatsız etmediğini için sıkıntı olmuyor. Sizde çok takılan biri değilseniz bence sorun olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krnlk-Mkn

Evet ışık sızması var diyorlardı. Ben aldım. Benimkinde de var. Yalnız beni rahatsız etmediğini için sıkıntı olmuyor. Sizde çok takılan biri değilseniz bence sorun olmayacaktır.

sadece siyah ekranda mı belli oluyor bu?
  • vlkn216 kullanıcısına yanıt
    Evet . Siyah ekranda sadece görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.