Şimdi Ara

HP hakkında yorumlar Buraya!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben lenovo samsun ve de hp arasında kaldım hp de biraz araştırma yaptım vede buyuk çoğunlukla herkes sorunlara uğramış
    Hem dizüstü açısında hemde teknik servis açısından
    Hp kullannanlar buraya yaşadıklarını ve yorumlarını yazabilirlerse çok yardımcı olurlar.....
    Ayrıca şu modelide değerlendirir misinix ayrıca ekran kartı ddr3 mü ddr2 mi???
    Teşekkürler.....

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030917&CS_Category=_SBA_63_1662_444_914&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meklop -- 24 Nisan 2009; 15:33:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: meklop

Merhaba
    Ben lenovo samsun ve de hp arasında kaldım hp de biraz araştırma yaptım vede buyuk çoğunlukla herkes sorunlara uğramış
    Hem dizüstü açısında hemde teknik servis açısından
    Hp kullannanlar buraya yaşadıklarını ve yorumlarını yazabilirlerse çok yardımcı olurlar.....
    Ayrıca şu modelide değerlendirir misinix ayrıca ekran kartı ddr3 mü ddr2 mi???
    Teşekkürler.....

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030917&CS_Category=_SBA_63_1662_444_914&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

Samsung R560-As02Tr güzel bu modelde iyi ama Dv5'te ekran kartı ddr2

• Hp için tavsiye başlığımız var zaten, onun haricinde firmalar hakkında yorumlar için şu kuralı hatırlatmak isterim.

forum.donanimhaber.com/register.asp

16.madde...
  • @aslanemre
    saol ddr2 olduğunu öğrenmem çok iyi oldu
    @visceroid
    tamam iyi oldu okumam.kolay gelsin..
  • Hp dünyada ve Türkiye de en çok satan laptop markasıdır. bir mal nekadar çok satılırsa sorun yaşama ihtimalide o oranda artacaktır. elektronik işi şans işi olmakla beraber, kullanıcı hatalarınıda unutmamak gerekir.
  • Haklısın çok satıyorsa hata ihtimali artar.......
  • Merhaba arkadaslar.
    HP-Pavilion dv4-1313dx

HP - Pavilion Laptop with AMD Turion™ X2 RM-74 Dual-Core Mobile Processor

2.2 GHz
    WXGA high-definition widescreen with BrightView Infinity technology and 1280 x 800 resolution
    14.1 inch
    Ram 4 GB
    ATI RADEON HD 3200 graphics RS780M
    Up to 1918MB
    WEBCAM var
    Built-in high-speed 10/100Base-T Ethernet LAN (RJ-45 connector)
    250 GB Serial ATA (5400 rpm)
    HDMI output var
    Ve fiyatini 830 dolar dedi arkadasim.. Almalimiyim? Benzer ozellikteki HPlerle fiyat nasil?
    Urun hic acilmamis ve 1 yillik limited Warranty varmis.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.