Şimdi Ara

HP HDX X16 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teşhir ürünü müydü acaba aldığınız cihaz?

MediaMarkt'ta sonu 7 ile biten fiyatlar teşhir cihazları diye biliyorum da.
  • Ben gittiğimde 1 stok 1 teşhir ürünü vardı, ben stok ürününü ayırtmıştım, vista kurulumunu bilgisayarı actıgımda ben yaptım. Kampanya yapmışlardı fiyatta, hatta 15 günlük tanıtım katologunda bu model vardı. Bu fiyata arkadaşlar bulamıyorlar bildiğim kadarıyla. Eskişehir media markt ta 1 tane teşhir ürünü var diye duymuştum, isterseniz bi tlf acıp ogrenebilirsiniz.
  • merhaba bende de aynı ürün var.ancak bir sorum olacak.İnternet sitelerindeki (FAcebook, bu forum...) yazılar küçücük gözüküyor.Onu hangi ayarla büyütebilirim.bilgisayarın çözünürlüğünü değiştiriyorum ancak o zaman da netlik bozuluyor.Denetim masasından DPI i yüklseltiyorum ancak sadece bilgisayarın içindeki yazıların boyutu büyüyor.İnternet sitelerindeki yazılar hala aynı çok küçük.Bir yardımda bulunabilirmisiniz arkadaşlar Çok Acil.
  • İnternet tarayıcınızla alakalı bir şey sanki bu. Ctrl tuşu ile + ya basarsanız yazılar büyür. Aynı şekilde diğer yolla da küçülür. Ya da tarayıcınızın görünüm sekmesi altındaki yazı karakterleri kısmını büyült yerinden yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.