Şimdi Ara

HP HDX X16

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşlemci türü
    Intel® Centrino® 2 işlemci teknolojisi
    • Intel® Core™2 Duo İşlemci P8600
    • 2,40 GHz , Düzey 2 önbellek 3 MB

Yüklü işletim sistemi
    Orijinal Windows Vista® Home Premium ve Service Pack 1 (64 bit)
    Standart bellek
    4096 MB
    Bellek düzeni
    (2 x 2048 MB)
    Maksimum bellek
    8 GB'ye kadar DDR2 belleği destekler
    Dahili sürücüler
    Dahili sürücüler
    320 GB
    Depolama denetleyicisi
    SATA Sabit Disk Sürücüsü
    Sabit disk sürücüsü hızı
    5400 rpm
    Optik sürücü türü
    SuperMulti DVD±R/RW Çift Katmanlı Blu-Ray ROM
    Sistem özellikleri
    Bellek kartı aygıtı
    Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu
    Ağ arabirimi
    Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
    Kablosuz teknolojileri
    Intel® WiFi Link 5100
    Kablosuz yeteneği
    Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi
    Harici G/Ç bağlantı noktaları
    4 USB 2.0, 1 HDMI konektörü, 1 eSata konektörü, 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ45 ethernet konektörü, 2 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi, 1 IEEE 1394, uzaktan kumanda kızılötesi bağlantı noktası, kablo yerleştirme konektörü
    Video yakalama arabirimi
    IEEE 1394 Firewire® Arabirimi
    Genişletme yuvaları
    1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler)
    Ekran boyutu
    BrightView Infinity Ekranlı 16 inç Çift kanallı LVDS FHD AG Çift Lambalı
    Ekran çözünürlüğü
    1920 x 1080p
    Grafik alt sistemi adı
    NVIDIA GeForce 9600M GT
    Video RAM
    512 MB atanan olmak üzere en çok 2302 MB Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği
    TV alıcısı
    TV Alıcısı DVB-T
    Ergonomik özellikler
    Tümleşik parmak izi okuyucusu
    Kontrol paneli
    HP Mediasmart ortam yürütücü yazılımı ve özel menü denetimleri, müzik ve DVD düğmeleri
    Web kamerası
    Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam
    Uzaktan kumanda
    uzaktan kumanda ve HP Mobile ScrollSmart Uzaktan Kumanda ile
    Dahili ses
    3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik
    Hoparlörler ve mikrofon
    Tümleşik sub-woofer ve Dolby Home Theater ile Altec Lansing® hoparlörler
    Klavye
    Tam boyutlu masaüstü klavyesi (+ ayrı sayısal tuş takımı düzeni)
    Güç kaynağı türü
    90 W AC Güç Adaptörü
    İşaret aygıtı
    Açma/Kapatma düğmesi , özel dikey ve yatay Yukarı/Aşağı Kaydırma yüzeyi, ses düzeyi ayarlama, ses kapatma düğmeleri ve 1 Hızlı Başlatma Düğmesine sahip Dokunmatik Yüzey
    Pil türü
    6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil
    Yazılım
    Yazılım - Verimlilik ve finans
    Microsoft® Works ve Microsoft® Office Home ve Student 2007 60 Günlük Deneme Sürümü
    Önceden kurulu yazılımlar
    Microsoft® Internet Explorer; Windows Mail; Adobe® Reader
    Optik sürücü yazılımı
    Windows Media Player ; Windows Fotoğraf Galerisi ; DVD Play ; Windows Movie Maker ; Windows DVD Maker ; Cyberlink DVD Suite ; Windows Media center ; HP MediaSmart ; Digital Persona Parmak İzi okuyucusu yazılımı
    Ürünle gelen yazılım
    Kurtarma bölümü (sistem, uygulamalar ve sürücüleri ayrı ayrı kurtarma olanağı dahil); Kurtarma bölümünün isteğe bağlı yeniden dağıtımı; Kurtarma CD/DVD'si oluşturma aracı; Symantec™ Norton Internet Security™ 2008 (60 günlük canlı güncelleştirme); Dizüstü Bilgisayar Yardımı ve Desteği
    Boyutlar / ağırlık / garanti
    Ürün ağırlığı
    3,35 kg
    Paket ağırlığı
    5,10 kg
    Ürün boyutları (G x D x Y)
    37,85 cm (G) x 33,5 cm (D) x 3,32 cm (min. Y) / 4,32 cm (maks. Y)
    Paket boyutları (G x D x Y)
    442 x 136 x 350 mm
    Garanti
    2 yıllık, yalnızca serviste, parça ve işçilik
    Sınırlı garanti kapsamı ve istisnaları
    Ürününüzün garanti kapsamını 3 yıla kadar uzatabilir ve kaza sonucu oluşacak hasarlara karşı koruyabilirsiniz; daha fazla bilgi için HP satıcınızla görüşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtzsy -- 7 Mayıs 2009; 13:17:52 >

• Bu ürünü önümüzdeki hafta ici almayı düşünüyorum, kullanan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar yorumlarlarsa sevinirim. Ya da bu özellik ve fiyata yakın başka önerilere de açığım. Cevaplayan tüm arkadaşlara şimdiden tşk ederim.
  • aynen hocam bende almayı düşünüyorum hatta şimdi gidip alabilirim ama içimden bi ses biraz daha bekle diyor sanki.

Beklesem mi beklemesem mi karar veremedim. Fyatıda arttı 2300 e görmüştüm media markt da kredi kartım geldi dün bi gittim 2777 yapmışlar fiyatı. Ne alsa bi trülü karar veremedim kafayı yicem ya. Dış görünüşte iyi olsun diyorum perfrmansı da. Acaba beni tatmin eder miki F/P ürünü mü karar veremedim.

Vista puanına bakmıştım 5.1 almıştı.
  • ben bunu çok beğeniyorum da hiç bir yerde yok
  • Gercekten mükemmel bi tasarımı var, daha önce hp pavillion dv9620 model bilgisayarım wardı, ancak yarın serviste 30 iş günü sürem doluyo o yüzden karar aşamasındayım.
  • bence 2300 tl ise fiyatı hiç düşünmeden alın derim ürünü amerikadan getirttim 2000 tlye 3 aydır kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım.
  • 2777 yapmışlar fiyatı işte ucuz olsaydı eskisi gibi alıcaktım ama 2700 e başka ne alabilirim acaba düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekonomik kriz yorumları da mı etkiledi noldu yaa :D:D:D
  • topic açtım bende hiç cevap gelmiyor hayret. Marka fanaikleri bile cevap atmıyorsa kesin var bişey
  • ben hp nin fanatiği değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

ben hp nin fanatiği değilim.

gitmion mu askere bakim sen yarın gidip alıcam bu hp yi inşallah stokda vardır adam yanlış söylememiştir. Yoksa eğer beklicez yine

2 senede lcd monitör aldım laptop almam nekadar sürecek acaba 3 ay geçti bakalım

• Gidiyorum askere ağustosta :) Pazartesi dilekçe vereceğim :))))) forum bensiz kalacak , dostum dikkat et hp unutma biliyorsun beni
    quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

ben hp nin fanatiği değilim.

gitmion mu askere bakim sen yarın gidip alıcam bu hp yi inşallah stokda vardır adam yanlış söylememiştir. Yoksa eğer beklicez yine

2 senede lcd monitör aldım laptop almam nekadar sürecek acaba 3 ay geçti bakalım

• şimdiden hayırlı tezkereler.
  • arkadaşlar ben de bu ürünle hdx16 arasında kaldım kafayı yemek üzereyim.bi de şimdi 1 gb ekran kartlı HP Pavilion dv6-1115et çıktı bunların üstüne ama bunda da blue-ray yok...
    ????????
    SONY VAIO VGN-FW373J/B (4 GB) NOTEBOOK
    İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHz. 2.4 GHz. 3 MB Cache Bellek P8600 İşlemci
    RAM: 4 GB DDR2 800 MHz Ram (Max 8 GB)
    HDD: 320 GB SATA (7200 Rpm)
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer&Blu-Ray DL READ
    EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD 3650 Max. 2280 MB Ekran Kartı

90.000:1 Kontrast, Full HD Panel (1920 x 1080)
    Blu-Ray Okuma Özelliği, Bluetooth
    Microsoft Windows® Vista™ Home Premium İng-Tr (64 Bit)
  • Arkadaşlar acil yardım şu an ben hp nin ana sitesine baktım ama HDX serisini dizüstü laptoplar seceneklerinden kaldırmışlar bu neye işaret?Ben çarşamba Hdx 16 alıcam. :( :(
  • Değerli hp uzmanı arkadaşlar soruma bi cwp atacak yok mu yaa?
  • 4, 5 aydır kullanıyorum. 1080p sevenler, hız, performans arayanlar (64bit) için harika. planet earth indirdim 1080p muhteşem. Ancak taşımak için uygun değil biraz ağır o yüzden benim için bir süre sonra kullanışlı olmaktan çıktı. 11 13 inch arası bir şeyler bakıyorum.ancak hdx16 gerçek bir taşınır ev sineması filmleri bir hdmi kablosuyla fullhd tv ye bile vermeye gerek duymuyorum hdx ten izliyorum ayrıca sesi muhteşem. diğer hp serileri ile kıyaslanmayacak kalitede 1080p ekran isteyenler düşünmeden alabilir. laptopların Rolls Royls desem abartmış olmam sanırım. Şunu da belirteyim geçmişte bir hp mağduruydum bu ürün fikrimi değiştirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaalim -- 13 Mayıs 2009; 2:22:42 >
  • Çok şükür dün HP HDX 16 bilgisayarımı adana media markt tan 2777 tl ye aldım, yorumlarıyla yardımcı olan herkese tşk ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtzsy

Çok şükür dün HP HDX 16 bilgisayarımı adana media markt tan 2777 tl ye aldım, yorumlarıyla yardımcı olan herkese tşk ederim.

Hayırlı olsun çok iyi bir bilgisayar aldın
  • ya bu tv olayı hakkında bilginiz var mı kablolu tv yi bağlayabiliyor myz? bilgisi olan birisi varsa yardımcı olabilir mi? bağlamayı denedim ama başaramadım :D

aslanemre: tşk ederim kardeş, gercekten tasarımı ve özeliikleri muazzam bi bilgisayar. . .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.