Şimdi Ara

HP NC7170 PCI-X Dual Port Intel 1000T Gigabit Server Ağ Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NAS sistem kurmak için ikinci el olarak alınmış fakat vakit yetersizliğinden kullanılmamıştır. PCI/PCI-X soket uyumludur. Aşağıda ki resim de uyumlu soketler gösterilmiştir. Sistem uyumluluğunu kontrol edip alınız zira soket uyumsuzluğu gibi sebeplerle iade alınmayacaktır. İhtiyacım kalmadığı için satılıktır. Satış şartları haricinde yapılan teklifler dikkate alınmayacaktır.

Fiyat : Satıldı
    Kargo : Alıcı öder (Yurtiçi kargo ile gönderillir. İşin ticaretini yapmadığım için hiçbir kargo ile anlaşmam yoktur. Eliniz de indirim kodu varsa o şekilde gönderim yapılmaya çalışılır onun haricinde kargo ücretine hiçbir şekilde karışmıyorum.)
    Takas : Yok (İlla teklif edecekseniz para ile şansınızı deneyebilirsiniz.)
    Ödeme : Finansbank Enpara / sahibinden.com GET (%9 fiyat farkı) / gittigidiyor.com (%12 fiyat farkı)
    Uyarı : Geç ödeme sorunu tamamen düzelene kadar Sanalpazar.com üzerinden satış yapmıyorum. Alıcılar şehir içinde dahi olsalar ürünlerini ya elden gelip teslim alırlar yada kargo ile gönderim yaparım. Yaşadığım saçma sapan tecrübelerden sonra hiçbir şekilde otobüsle, tırla, kamyonla, trenle vb. gibi aracılar ile ürün gönderimi yapmıyorum.
    Dipnot : Genelde mesajlara cevap veririm ama okuduğum halde cevap vermemişsem şartlarım dışında bir teklif yapmışsınız demektir. Yani şartlar haricinde atılan mesajlara cevap verip/vermeme hakkı ben de saklıdır.
    Dipnot 2 : Gittigidiyor, sahibinden.com GET ilanı açtıran ve herhangi bir sebeple almaktan vazgeçen kişiler tekrar iletişime geçip direk havale ile alacak olsalar dahi satış yapılmayacaktır.
    Dipnot 3 : Ödeme hesabıma geçene kadar veya aracı siteler üzerinden satış yapılana kadar ürün satılmış/rezerve edilmiş sayılmaz. Yani 1 gün beklet kesin alacağım, %99 alacağım, rezerve et bir yerden para bekliyorum vb. gibi sebeplerle rezerve yapmıyorum. Ödemeyi alana kadar herkes potansiyel alıcıdır o yüzden aynı anda bir kaç kişiden ödeme gelirse ürün ilk ödeme yapana gönderilir diğerleri iade edilir. Bunu bilerek iletişime geçin zira söz verip sözünü tutmayan veletlerle vakit harcamaya bıktım. Bu şartlar işinize gelmiyorsa ilanlarımdan uzak durun.
    Dipnot 4 : Forumda ki rütbeniz, statünüz, mesaj sayınız, üyelik tarihiniz, referans sayınız kaç olursa olsun önce ürün(ler) sonra ödeme şeklinde gönderim yapmıyorum. Boş yere bilmem kaç milyar tane referansım var, üyelik tarihim senden eski vb. gibi nedenlerle önce ürünleri gönder diye mesaj atmayın! Zira sorunlu alışverişlerde milyon adetli referansı olmasına rağmen sorun çıkarmış bir sürü üye var. Dolayısıyla ben de referans istemeyi bıraktım.

Özellikleri (pdf şeklinde)

http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c00288588.pdf

Uyumlu olduğu soketler

Uyumlu olduğu slotlar kırmızı ile işaretlenmiştir.

Kartın fotoğrafları;

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mserifoglu -- 7 Ekim 2016; 13:29:17 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.