Şimdi Ara

HP HDX X16-1300 Premium

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hp harika bir laptop çıkardı ve piyasayada sürülmedi. birazdan fotoğrafını ve özelliklerini vereceğim.Özelliklerine göre fiyatını ucuz bulacağınızı kesinlikle umuyorum. Fiyatı : 1.199 $ .

HP HDX X16-1300 Premium

Genel Bakış

Çarpıcı bir Titanyum tasarımı içinde sunulan 16 inçlik HP HDX eğlence dizüstü bilgisayarı benzersiz bir dijital yaşam tarzı ve çok yönlü performans birleşimi sunar.

Özellikler

• Üstün dijital eğlence ve gelişmiş özellikler için orijinal Windows Vista® Home Basic veya orijinal Windows Vista® Home Premium içerir

• Çarpıcı bir Titanyum tasarımlı "HP Imprint Kaplama Sıvısı" özellikli bu 16 inç BrightView Infinity Ekran HP HDX dizüstü bilgisayar kesinlikle dikkatleri çeker

• Tümleşik subwoofer ve Dolby Ev Sinemasına sahip Blu-Ray Disk, Altec Lansing® hoparlörler ile ev sineması deneyimi yaşayın. HP MediaSmart yazılımı kullanarak kendi videolarınızı oluşturun ve düzenleyin ve canlı Tam HD (1080p) ekranında izleyin

• Güçlü belirgin grafikler gibi benzeriz özelliklerle birleşen inanılmaz performans ve HP MediaSmart yazılımı paylaşımı, iletişimi ve etkileşimi kolaylaştırır

• E-sata konektörüne sahip yerel yedekleme, HP protectSmart ile düşmeye karşı dayanıklı disk koruması ve dahili parmak izi okuyucu ile dijital yaşam tarzınızı koruyun.

Spesifikasyonlar (Teknik Özellikler)

İşlemci, işletim sistemi ve bellek
    Yüklü işletim sistemi
    Orijinal Windows Vista® Home Premium ve Service Pack 1 (64 bit)

İşlemci türü
    Intel® Centrino® 2 işlemci teknolojisi
    • Intel® Core™2 Duo İşlemci P7350
    • 2 GHz , Düzey 2 önbellek 3 MB

Standart bellek
    4096 MB

Bellek düzeni
    (2 x 2048 MB)

Maksimum bellek
    8 GB'ye kadar DDR2 belleği destekler

Dahili sürücüler
    Dahili sürücüler
    320 GB

Depolama denetleyicisi
    SATA Sabit Disk Sürücüsü

Sabit disk sürücüsü hızı
    7200 rpm

Optik sürücü türü
    SuperMulti DVD±R/RW Çift Katmanlı Blu-Ray ROM

Sistem özellikleri
    Bellek kartı aygıtı
    Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu

Ağ arabirimi
    Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN

Kablosuz teknolojileri
    Intel 802.11 a/g/n

Harici G/Ç bağlantı noktaları
    4 USB 2.0 (4. eSATA bağlantı noktasıyla paylaşılır), 1 HDMI konektörü, 1 eSata konektörü, 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ45 ethernet konektörü, 2 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi, 1 IEEE 1394, uzaktan kumanda kızılötesi bağlantı noktası, kablo yerleştirme konektörü

Video yakalama arabirimi
    IEEE 1394 Firewire® Arabirimi

Genişletme yuvaları
    1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler)

Ekran boyutu
    BrightView Infinity Ekranlı 16 inç Çift kanallı LVDS FHD AG Çift Lambalı

Ekran çözünürlüğü
    1920 x 1080

Grafik alt sistemi adı
    NVIDIA GeForce GT130M

Video RAM
    1 GB ayrılmış olmak üzere en çok 2815 MB toplam grafik belleği

Ergonomik özellikler
    Tümleşik parmak izi okuyucusu

Kontrol paneli
    HP Mediasmart ortam yürütücü yazılımı ve özel menü denetimleri, müzik ve DVD düğmeleri

Web kamerası
    HP Pavilion Web Kamerası, Tümleşik Dijital Mikrofonu ile. VGA düşük ışık

Uzaktan kumanda
    uzaktan kumanda ve HP Mobile ScrollSmart Uzaktan Kumanda ile

Dahili ses
    3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik

Hoparlörler ve mikrofon
    Tümleşik sub-woofer ve Dolby Home Theater ile Altec Lansing® hoparlörler

Klavye
    Numerik tuş takımı içeren tam boy klavye ve hızlı başlatma tuşu

İşaret aygıtı
    Açma/Kapatma düğmeli Touch Pad ve özel dikey Yukarı/Aşağı Kaydırma yüzeyi, ses kontrol ve ses kapatma düğmeleri, 1 adet Hızlı Başlatma Düğmesine sahip Dokunmatik Yüzey

Güç kaynağı türü
    90 W AC Güç Adaptörü

Pil türü
    6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil

Yazılım
    Yazılım - Verimlilik ve finans
    Microsoft® Works ve Microsoft® Office Home ve Student 2007 60 Günlük Deneme Sürümü

Önceden kurulu yazılımlar
    Microsoft® Internet Explorer; Windows Mail; Adobe® Reader

Optik sürücü yazılımı
    HP MediaSmart Suite; Windows Media Player; Windows Fotoğraf Galerisi; DVD Play; Windows Movie Maker, Windows DVD Maker; Cyberlink DVD Suite; Windows Media center; Digital Persona Parmak İzi okuyucusu yazılımı

Ürünle gelen yazılım
    Kurtarma bölümü (sistem, uygulamalar ve sürücüleri ayrı ayrı kurtarma olanağı dahil); Kurtarma bölümünün isteğe bağlı yeniden dağıtımı; Kurtarma CD/DVD'si oluşturma aracı; Symantec™ Norton Internet Security™ 2009 (60 günlük canlı güncelleştirme); Dizüstü Bilgisayar Yardımı ve Desteği

Boyutlar / ağırlık / garanti
    Ürün ağırlığı
    3,20 kg

Paket ağırlığı
    5,11 kg

Ürün boyutları (G x D x Y)
    25,5 cm (U) x 37,85 cm (G) x 3,32 cm (min Y) / 4,32 cm (maks Y)

Paket boyutları (G x D x Y)
    442 x 136 x 350 mm

Garanti
    2 yıllık, yalnızca serviste, parça ve işçilik

Sınırlı garanti kapsamı ve istisnaları
    Ürününüzün garanti kapsamını 3 yıla kadar uzatabilir ve kaza sonucu oluşacak hasarlara karşı koruyabilirsiniz; daha fazla bilgi için HP satıcınızla görüşün

• İşlemcisi p8600 olsaydı iyi fiyat derdim. Ama bu işlemci için bu fiyata normal diyorum. Ayrıca ekran full hd olduğu için ekran kartı ddr3 değilse fpsler muadil cihazlara göre biraz düşük kalacaktır.
  • bugün bimeks'te bu ürüne denk geldim. oldukça güzeldi ama en kötü yönü sanırım işlemci. en azından 8600 veya 8700 olsaydı çok güzel olurmuş :)
  • ekran kartı ddr2 bimeks te kontrol ettim.
    ayrıca hakkaten işlemcisi p serisi bi işlemci olsaydı hiç durmaz direk alırdım.
    piyasada dell in var xps 1640 modeli full hd ekranlı , yanlız ekran kartı ati hd 3670 . fiyatıda 2400 tl gibi

skorları hp den 1000 puan kadar az. 4200-4700 arası puan alıyor. ama işlemcisi p8600
    yani tam olan bir notebook yok piyasada.
    işlemcisi iyi ekran kartı kötü.
    yada tam tersi :)
  • dedikleriniz doğru, bende aynı duruma düştüm. hergün siteleri kontrol ederek yeni ne gelmiş türkiye'ye bakıyorum. daha önceden vatan'dan xps almıştım gddr4'lü diye satmışlardı xps 16'yı ama yanlış olduğu ortaya çıkınca geri aldılar. cidden çok güzel bilgisayarlar dell'in xps serisi. eğer 4650'ye sahip modeli gelse hiç düşünmeden alırdım. şuan için sony vaio fw ve toshiba qosmio arasında gidip geliyorum. ikisinde de dediğiniz güçlü donanım özelliklerine rastlamak mümkün.
  • sony 3300 tlden başlıyor.
    toshibayı ise hiç saymıyorum bile.

ben 2 gün içinde dell xps alıcam inş.

ekran kartı varsın 3670 olsun. e yapalım.
  • walla bence pek de harika bir performans olmaz suan pıyasada bu laptop dan daha düşük fiyata daha iyi performans sunan aletler var orn:pbell
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EKRANI FULL HD OLAN MODELİ YOK AMA. PBELLDE DE.
    AYRICA VATANDA DA İNCELEME FIRSATIM OLDU. LCD Sİ LEŞ GİBİ GÖRÜNTÜSÜ VARDI.
    PBELL ALANLARA ŞAŞIYORUM GÖZ GÖRE GÖRE O GÖRÜNTÜYÜ GÖRÜPTE ALIYORLAR.
    CHUNGWA DENEN Bİ MARKAYDI LCD Sİ.
  • Ekran konusunda Hdx 9450yi ve Hdx 18'i Mediamarkt'ta incelemiş ve hayran kalmıştım. Bu modelde ekran daha küçük ve aynı çözünürlük olduğu için ekran kalitesi daha da üst seviyededir. Ama işlemci aletin güzelliğini bozuyor tabii.
  • ben packardbell den bahsetmiştim :)
  • almayı düşündüğünüz ürün vatan'da satılan 8600 işlemcili xps 16 ise cidden güzel bir ürün. ekran kartıda çoğu oyunu rahatlıkla çalıştırabilir fakat maximum detaylarda oynatmayabilir. bunun dışında çok rahat hd içerikli görüntüler oynatabilirsiniz. ben alıp geri iade etmek durumunda kalmıştım. eğer 4650 ekran kartına sahip bir modeli gelirse sanırım hiç düşünmeden alabilirim bende fakat şuan için sony vaio ve toshiba qosmio'lar arasında gidip geliyorum..

quote:

Orijinalden alıntı: casper73

sony 3300 tlden başlıyor.
    toshibayı ise hiç saymıyorum bile.

ben 2 gün içinde dell xps alıcam inş.

ekran kartı varsın 3670 olsun. e yapalım.

• bimeksten xps1640 modeli satın aldım. aslında hp hdx16 1330et ürünü almıştım bluetooth olmadığını öğrenince iade ettim. ve dell xps1640 modeli aldım.
  • hp hdx16 serisi gecen sene cikti en populer modeli 1050 et p8600 islemcili turkiyeye geldi. en ucuz 2777 tl ye satildi. istanbul bilisimde hesapta 1900 tl ye satiyor ama hicbir zaman olmuyor ne hikmetse. bu yeni bir makine degil. defalarca hp turkiyeye bu makineyi neden getirmiyorsunuz diye yazdim lutfedip geri bile donmediler. neden bu kadar ustun makine tr de bulunmaz anlamiyorum dv6 satmaya calisiyorlar sanirim.
    numerik pad,16 inch HD ekran,1920 cozunurluk,bluray,parmak izi,nvidia ekran karti gibi hepsi digerlerinde bulunmayan ozellikleri var. simdi sunulan 1300 modeli ise gecen sene cikandan daha dusuk bir islemci neden bunu getirirler anlmiyorum. sanirim disarda satilmadigi icin burasi copluk ya. 1050 de bluetoth vardi bunda varmi bilmiyorum. ekran 1920 olmasina ragmen yeterince guzel bir goruntu vermiyor bence.
    ozellik olarak buna en yakin makineler sonyler ama daha pahali ve buyuk ekrana ragmen 16 inchte numerik pad hala yok.
    blueray disarda butun bilgisyarlara yerlesirken tr bu olmuyor hala dvd satiyorlar en az bir sene once girmeli idi. bu yine copluk iddiasini guclendiriyor. turkiyeni parasi cok bluerayli cikinca onu da alsin.
    ondan sonra daha pahali ve hala blue ray siz hesapta oncu apple makineleri geliyor.daha iphone nuna on tarafina kamera koymayip ha bire yeni model cikartan bir anlayistan blue ray elbette beklenemz ama teknolojik olarak onculugu hesapta kimseye birakmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan06 -- 27 Ekim 2009; 11:41:30 >

• HP HDX X16 1330ET modelinin sistem kurtarma dvdsine ihtiyacım var. Bir kopyasını temin edebeileceğim bir forumdaş arıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.