Şimdi Ara

[SATILDI] HP İ7 8565u işlemcili 16 GB Ram 1050Ti ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 HP İ7 8565u işlemcili 16 GB Ram 1050Ti ekran kartı
    Şu an laptop sıkıntısız biçimde çalışmakta ve bilgisayarı kullanmaktayım. 2020 yılının şubat ayında amazon.de sitesinden almıştım. Bazı problemleri var ve bu problemlerinden dolayı fiyatı uygun tuttum. Problemleri sıralayacak olursam:

1. Bilgisayarın m2 ssdsinin ömrü programda iyi durumda görünüyor, ama ömrü %23. Şu an için bir yavaşlama vs. bulunmamakta.

2. Bilgisayarın pili şiştiği için çıkardım. Şu an pil olmadan adaptörü ile kullanıyorum.

3. Son sıkıntısı ise laptop ekranının 60 Hz'e aldığımda altta siyah bir kısım belirmesi. Laptop ekranını 30 Hz'e aldığımda bir sıkıntı olmadan görüntü verebilmekte. Sorunun dahili grafik kartıyla veya güç adaptörü ile ilgili olabileceğini düşünüyorum.

Şu an harici monitör ile laptobun kendi ekranını birlikte kullanıyorum. Fiyat pazarlıksız son fiyat, Eskişehir içi elden teslim etmeyi tercih ederim.

Laptop model numarası: HP Pavilion 15cs-1053ng Elden teslim edilecektir. Laptop mp Bilgisayarın özellikleri şu şekilde İşlemci: Intel® Core™ i7-8565U (1,8 GHz Basisfrequenz, bis zu 4,6 GHz mit Intel® Turbo Boost-Technologie, 8 MB Cache, 4 Cores) Ram: DDR4-2400 SDRAM, 16 GB (2 x 8 GB) Ekran kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti (4 GB GDDR5) Depolama: 512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
    Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir,Odunpazarı Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.