Şimdi Ara

HP IPAQ RW6815 ICIN ACIL SORUNLAR VE COZUMLERI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tamam iyi hos 65 sayfa olmus ama bi mesaj postluyorum cevap veren yok , o yuzden bu konuyu actim.Umarim buradan sorunlarima veya sorunlariniza hizli cozum bulabiliriz.

Simdi , kablosuz yoneticine giriyorum ve karsimda kablosuz , bluetooth ve telefon simgeleri war. Kablosuzu on yapmak istedigimde hicbir hareket yok ama digerleri on-off calisiyor.

Sag alttaki menuden kablosuz ayarlarini tikladigimda direkt Ag Bagdastirici ayarlari cikiyor.

Burada Internet mi yoksa Work mu secili olacak ? Ve diger ayarlari bilen var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotmale -- 2 Mayıs 2007; 3:55:10 >

• ayrica herhangi bir mobile downlaod programi var mi flashget tarzinda gibi?
  • bi Allahin kulu yok mu yaww yardim edebilecek ?
  • orada interneti seçmen gerekiyor ama workte seçiliyken bağlanması gerekiyor

ayriyetten kırmızıyla işarelemişin orada bişey çıkmaması normal zaten çıkmıyor sağ üstten OK diyosun

wirelessın eğer ayarlarını kurcalamadıysan otomotik girmesi gerekior
  • quote:

Orjinalden alıntı: hotmale

bi Allahin kulu yok mu yaww yardim edebilecek ?

selam,
    aynı problemi ben de yasadim, %100 aynı sorundu, kafayı yedirtti bana,söyle çözdüm

1-spb backup ile full yedek al
    2-hard reset at

sorunun cözüldüğünü göreceksin, akabinde olusturdugun backup dosyasın(*.exe) tıklayarak sistemini eski hale getir

umarım sen de bu yolla halledebilirsin, gerekirse haberleselim
  • @hotmale

Açıkcası senin aldığın "wireless" ı aktive edememe sorunu ise yapabileceğin tek şey mastaura'nın da belirttiği gibi backup/restore işlemi... Sorun çözülmüyorsa problemin donanımsaldır.

Onun dışında koyduğun en son resimde zaten wireless adaptörü "HP iPAQ Wi-Fi Wireless Adapter" olarak gözüküyor...
  • aynı olayı bende yaşadım ve arkadaşların dediği gibi hard reset attıktan sonra backup exe yi çalıştırıp cihazı 5 dk da eski haline getirdim ve wi-fi sorunsuz çalışmaya başladı.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psleda -- 8 Mayıs 2007; 17:15:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar benimde bir sorunum var telefon geldiği zaman zil sesi çalarken arada yabancı bir bayan konuşuyor nasıl çözmem gerekiyor bu problemi bilen varsa lütfen yardım.birde spb backup programının linki lazım teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: itas59

Arkadaşlar benimde bir sorunum var telefon geldiği zaman zil sesi çalarken arada yabancı bir bayan konuşuyor nasıl çözmem gerekiyor bu problemi bilen varsa lütfen yardım.birde spb backup programının linki lazım teşekkürler

Start/Settings/Voice Command üzerinden Phone seçeneğine gelerek yandan options'ı tıklıyorsun...

Bu özellik gelen numaraları veya kontak listende isim olarak kayıtlıysa arayanları sana sesli okur.

Seçeneklerin içindeki kutucukları boşaltman yeterli olacaktır
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: itas59

Arkadaşlar benimde bir sorunum var telefon geldiği zaman zil sesi çalarken arada yabancı bir bayan konuşuyor nasıl çözmem gerekiyor bu problemi bilen varsa lütfen yardım.birde spb backup programının linki lazım teşekkürler

Start/Settings/Voice Command üzerinden Phone seçeneğine gelerek yandan options'ı tıklıyorsun...

Bu özellik gelen numaraları veya kontak listende isim olarak kayıtlıysa arayanları sana sesli okur.

Seçeneklerin içindeki kutucukları boşaltman yeterli olacaktır

çok sağol arkadaşım
  • arkadaşlar turkcell 2mb internet paketine abone oldum fakat internete giremiyorum.ne yapmam gerekiyor.
  • Çok acil bir sorunum var o da cihaza kulaklık takmamın ardından tüm seslerin kapanması... Hiç bir şekilde hoparlörden ses gelmiyor. Sanki bir şey bloke ediyor gibi. Bu forumda bir yerde kulaklığı bir kaç kez yuvasına sokup çıkarın denmiş ama bu da çözüm olmadı.

ney yapmam lazım?
  • hands free secenegını kullanamıyorum menude secım kapalı
    6815 de hands free kullanan varmı
  • var
    konusma sırasında yesil telefon tusuna 2 sn. sureklı basarsan handsfree moduna gecer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 1 Haziran 2007; 17:12:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.