Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: maximreality

Herkeze iyi geceler.

6815 kullanıcısı değilim, 3 yıldır kullandığım 3300 telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Yazılım ile ilgilendiğimden dolayı PDA almayı planlıyorum. Eh PC ile içli dışlı olan mail, internet, pdf, ofis çözümleri arayan profesyonel kullanıcılar akıllı telefonlara yönelmeli. 17 sayfayı hızlı bir şekilde okudum. Çok güzel bir paylaşım olmuş. Herkeze çok teşekkür.

Alacağım PDA' in özelliklerinin yanında şahsi olarak mp3 performansının iyi olmasını istiyorum. Misal şimdi bu cengaverde bluetooth'un 1.2 versiyonu var. Ben stereo bir kulaklık alsam, bluetooth ama, müzik için ve konuşmalar için, kullanabilirmiyim? Bu tarz kulaklıklar ( çift kanal, stereo ) sadece Bluetooth 2.0 mı istiyor?

Yada misal:http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/hrise_se2300.jpg

şöyle bir kulaklık alsam bunu kullanabilirmiyim? Hem pc için hem telefon için oldukça ideal sanırım. Amacım metrodayken, dolmuştayken, olmadık yerlerde telefonu üzerimde değilde yanımda taşıdığım çantanın içinde güvende olması. Tabi birde kablosuz kulaklığın keyfini yaşamak. Bu resimdeki ürün stereo jacklı. Acaba PDA' ya takma olasılığımız varmı? Nihayetinde üzerinde daha farklı bir giriş var. Bunu araştıran oldumu acaba?

Diğer bir konu ise div-x performansı. Bir arkadaş 700 mb lık div-x i telefona attığını ve yavaşlama olmadığını söylemiş. İşletim sistemi düzeyindeki bir yavaşlamadan mı söz ediliyor burada yoksa 700 mb lık bir div-x i izlerkenki performanstan mı? Yani şimdi e-mule' den indirdiğim div-x i ( aaa ne kadar terbiyesizim ) convertlemeden bu cihazda oynatabilirmiyim? 5+1 desteği varmı misal? ( şakadır, ciddiye almayın ) P910 kullanma şansım oldu 1-2 hafta. O cihazda div-x performansı kötüydü. Telefonu belirli bir açıyla tutmak zorundaydık. Ekranı video oynatımı kötüydü yani. Bu cihazın div-x performansından böyle bir problem varmı? Takılma olsun, açı sorunu olsun vs. ?

Şimdilik soracağım sorular bu kadar, cevaplarsanız sevinirim.

hocam aşmışsın yaaa

Sen o kulaklıktan bana iki tane gönder ben sana hemen ertesi gün çalışır vaziyette bir tane göndereyim.

Şaka bi yana eli havya tutan birisi bu işi halleder....

DivX olayında 700 MB. lık denemedim, gerek duymadım. Encoder ile 15-20 dk da 170-200 Mb. olarak altyazı gömülü vaziyette hazırlanabiliyor ve hiç kasmadan kasılmadan izleniyor.

• ama bi dk. olmadı yemezzzzz, olmazzzzzz

Neden, çünkü senin kulaklıkta mikrofon yokkkkkk, yaaaa.....
  • bizim cihazlar motorola v3 şarz aletleri(araba vs dahil uyumluymuş)
  • quote:

Herkeze iyi geceler.

6815 kullanıcısı değilim, 3 yıldır kullandığım 3300 telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Yazılım ile ilgilendiğimden dolayı PDA almayı planlıyorum. Eh PC ile içli dışlı olan mail, internet, pdf, ofis çözümleri arayan profesyonel kullanıcılar akıllı telefonlara yönelmeli. 17 sayfayı hızlı bir şekilde okudum. Çok güzel bir paylaşım olmuş. Herkeze çok teşekkür.

Alacağım PDA' in özelliklerinin yanında şahsi olarak mp3 performansının iyi olmasını istiyorum. Misal şimdi bu cengaverde bluetooth'un 1.2 versiyonu var. Ben stereo bir kulaklık alsam, bluetooth ama, müzik için ve konuşmalar için, kullanabilirmiyim? Bu tarz kulaklıklar ( çift kanal, stereo ) sadece Bluetooth 2.0 mı istiyor?

Yada misal:http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/hrise_se2300.jpg

şöyle bir kulaklık alsam bunu kullanabilirmiyim? Hem pc için hem telefon için oldukça ideal sanırım. Amacım metrodayken, dolmuştayken, olmadık yerlerde telefonu üzerimde değilde yanımda taşıdığım çantanın içinde güvende olması. Tabi birde kablosuz kulaklığın keyfini yaşamak. Bu resimdeki ürün stereo jacklı. Acaba PDA' ya takma olasılığımız varmı? Nihayetinde üzerinde daha farklı bir giriş var. Bunu araştıran oldumu acaba?

Diğer bir konu ise div-x performansı. Bir arkadaş 700 mb lık div-x i telefona attığını ve yavaşlama olmadığını söylemiş. İşletim sistemi düzeyindeki bir yavaşlamadan mı söz ediliyor burada yoksa 700 mb lık bir div-x i izlerkenki performanstan mı? Yani şimdi e-mule' den indirdiğim div-x i ( aaa ne kadar terbiyesizim ) convertlemeden bu cihazda oynatabilirmiyim? 5+1 desteği varmı misal? ( şakadır, ciddiye almayın ) P910 kullanma şansım oldu 1-2 hafta. O cihazda div-x performansı kötüydü. Telefonu belirli bir açıyla tutmak zorundaydık. Ekranı video oynatımı kötüydü yani. Bu cihazın div-x performansından böyle bir problem varmı? Takılma olsun, açı sorunu olsun vs. ?

HP IPAQ BLUETOOTH KULAKLIK:
    http://www.sanalmarketim.com/asp/show_stock.asp?product=UC900HEW30

• quote:

Orjinalden alıntı: aker

ama bi dk. olmadı yemezzzzz, olmazzzzzz

;) ehehehe. Tamam ben sana yolluyorum 2 tane bu kulaklıktan, eğer kullanabilirsen biri sende kalsın, kullanamazsan bana 1 kulaklık + senin 6815' i gönderirsin artık? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttutuncu

quote:

Herkeze iyi geceler.

HP IPAQ BLUETOOTH KULAKLIK:
    http://www.sanalmarketim.com/asp/show_stock.asp?product=UC900HEW30

Hmm evet, güzel bir cihaza benziyor, bakmak gerekir. Ama creative' nin o cihazı daha mantıklı olmazmı sence? Çünkü onu pcde, ipodda laptopta daha rahat kullanabiliriz ?

• quote:

quote:

;) ehehehe. Tamam ben sana yolluyorum 2 tane bu kulaklıktan, eğer kullanabilirsen biri sende kalsın, kullanamazsan bana 1 kulaklık + senin 6815' i gönderirsin artık? :)

tamam, nasıl olsa mikrofon kablosuz olacak diye bişey konuşulmadı. Ben sana kulaklığa karşılık bi mikrofon veririm... Hemide onbeeeşşş metre kablolu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aker -- 6 Ocak 2007; 1:35:41 >
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi açı sorunu tüm lcd veya tft ekranlarda mevcut. Bunlar aralarında küçük farklarla ayrılırlar. Bunlarda izleme açıları ve kontrast oranları. Laptop dan tutunda lct tv ye kadar bu durum değişmez. Ancak 6815 de rahatsız edici bir açı sorunu yaşamadım. Kabul edilebilir ölçülerde tabiki var.

Bu arada bizim cihazın 2.5 mm kulaklık çıkışı 3 kanallı malum mikrofon içinde +1 kanal kullanıyor. 2 kanallı 2.5 mm stereo jack ile deneyeceğim bu hafta izlenimlerimi anlatırım. Malum cihazı aracın muzik sistemine bağlamak fena olmaz.

not 3. sayfaya divx oynatım resimleri koymuştım 6828 ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 6 Ocak 2007; 1:36:26 >
  • quote:

quote:

quote:

tamam, nasıl olsa mikrofon kablosuz olacak diye bişey konuşulmadı. Ben sana kulaklığa karşılık bi mikrofon veririm... Hemide onbeeeşşş metre kablolu....

ahahha cin' misin sen?

• aker şu benim arabaya şu jack işini yapalım. Benim hong kong dan gelen mp4 cihazın kulaklık jakından imal edelim araca bağlamak için. senin aparat arabadaysa yarın sabah getireyim. Çalışırsa buraya post ederim.

2 kanal olacakmı görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 6 Ocak 2007; 1:46:04 >
  • Arkadaslar, merhaba

Forum gercekten mukemmel gidiyor, Bu başlık efsane olacak gerçekten.
    Racerant ve tüm katkısı olan arkadaslarin eline saglik.
    Evde benim bebek agliyor, uykusuzum ama bir iki cevap yazayim dedim.

Mymoto :

1. WM2003 de bu ozellik vardı ama WM5 de bende bulamadım.Su an cok memnun oldugum ve kazara hard reset falan atarsam 6815 e ilk yukleyecegim program olan Phone Alarm ı öneriyorum sana.
    7 tane profili var ve detay ayar yapabiliyorsun.Ayrıca bir sürü ekstra bilgi veriyor.
    Malum adrese bende calisan versiyonunu yukluyorum.linki asagida.

http://rxxxdsxxxe.com/files/10140497/Phone_Alarm_1.52Full.rar

2. Emreozel yanitlamis.Telefon ozelligini kapatabiliyorsun Wm5 in standart özelligi.

3.Gorusmeden sonra, call history den numaranın uzerine stylus ile tiklayinca ve save to contacts ı seçince, otomatik olarak yeni bir kişi yaratıp içine numarayı kopyalıyor.Ve standart olarak klavye açık bir kişi düzenleme penceresi açılıyor.Sende de bu şekilde olması gerek.

quote:

Orjinalden alıntı: MyMOTO

Arkadaşlar kolay gelsin ve paylaşımlarınızdan ötürü hepinize AYRI AYRI TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM. Aşağıda yer alan sorunların bir çözümü mevcutmudur, bilen varmı acaba?

1- Smartphone'larda olduğu gibi 6815'te de profiller(toplantı, sessiz, dış mekan vs..) varmıdır, ben bulamadım. Eğer cihazın orjinalinde yok ise bunu gerçekleştirebilecek yazılım varmıdır?

2- Yine Smartpone'larda ki gibi uçuş moduna alan bir uygulama varmıdr. Orjinalde gördüğüm kadarı ile yok, bunu yapabilecek bir yazılım varmıdır?

3- Diyelimki numarası rehbere kayıtlı olmayan biri aradı. Numarayı görüşmeden sonra rehbere kaydetmeye kalktığımda klavye bi türlü çıkmıyor ve uzun uğraşlar sonunda kayıt edebilmek mümkün oluyor. Bunun sebebi nedir ve menüde neden numarayı kaydet gibi bir seçenek çıkıp ardından da klavye aktif olmuyor anlamadım, bilen varmıdır?

Teşekkür ederim.

• arkadaşlar cehaletimi bağışlayın ben spb back up programını yükledim ,hafıza kartından çalışmadığı için kendi içine yükledi ve çalıştı today sayfasında birsürü yeni şekil geldi .hesap makinesi vs fena değil ancak ben bu programı yedkleme amaçlı kurmuştum .Başka bir yerlerden bir ayar mı yapmam gerekiyor.Ayrıca program 'program files ' içinde görünmüyor ama program ekle kaldırda görebiliyorum.tesekkürler iyi gecler
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Arkadaşlar bildiğiniz gibi açı sorunu tüm lcd veya tft ekranlarda mevcut. Bunlar aralarında küçük farklarla ayrılırlar. Bunlarda izleme açıları ve kontrast oranları. Laptop dan tutunda lct tv ye kadar bu durum değişmez. Ancak 6815 de rahatsız edici bir açı sorunu yaşamadım. Kabul edilebilir ölçülerde tabiki var.

Bu arada bizim cihazın 2.5 mm kulaklık çıkışı 3 kanallı malum mikrofon içinde +1 kanal kullanıyor. 2 kanallı 2.5 mm stereo jack ile deneyeceğim bu hafta izlenimlerimi anlatırım. Malum cihazı aracın muzik sistemine bağlamak fena olmaz.

not 3. sayfaya divx oynatım resimleri koymuştım 6828 ile.

Hocam tekrar döndüm 3.sayfaya fakat orada koyduğun resimlerde 1 tane tam ekran resim var. O video oynatırkenki görüntüsü mü? Onun haricinde bir link varsa göremedim. Birde şu stereo kulaklık olayına bakıp yorumlarsan süper olacak.

Teşekkürler

• Evet o resim video oynatırken çekildi ki gayet özensiz çektim. Kulaklık olayına gelince o konu ile ilgili bi çalışma yapıcam. Normal stereo 2.5 jack ile ilgili. Çalışırsa yazarım . Ben normal 2 kanal 2.5 mm stereo jack hiç denemedim bu cihazda.

hmmm pardon sen bluetooth kulaklık istemişsin bi bakayım.

Son edit : Yok doğru anlamışım işin yine 2.5 mm jack a kalıyor. eğer creative kullanacaksan tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 6 Ocak 2007; 1:52:28 >
  • quote:

Evet o resim video oynatırken çekildi ki gayet özensiz çektim. Kulaklık olayına gelince o konu ile ilgili bi çalışma yapıcam. Normal stereo 2.5 jack ile ilgili. Çalışırsa yazarım . Ben normal 2 kanal 2.5 mm stereo jack hiç denemedim bu cihazda.

Emeğine sağlık. Merakla bekliyorum ;)
  • quote:

Son edit : Yok doğru anlamışım işin yine 2.5 mm jack a kalıyor. eğer creative kullanacaksan tabi.

hah bende bunun için bir mesaj yollayacakdım sana :) aslında iki ayrı soru olarak algılayabilirsin. stereo bluetooth kulaklık için illa bluetooth 2.0 olması mı gerekiyor ( bluetooth kulaklık için bir arkadaş yollamış hp nin sayfasından bir link ama, ürün ile detaylı bir bilgi yok orada ) diğer bir soru bildiğimiz 2.5mm 2 kanal kablolu kulaklık ( sanırım sorumun cevabı senin araba deneyin olabilir )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximreality -- 6 Ocak 2007; 2:08:04 >
  • Benim bildiğim Bluetooth kulaklık kullanabilmek için sadece BT 2.0 olası gerekmez. BT 2.0 kullanan tüm kulaklıklar 1.2 ile uyumludur. Sadece pratikte hız farkı vardır diye biliyorum ve bu fark da sesli görüşme sırasında çok büyük veri kaybına neden olmaz sanıyorum.

@ Racerant; bende 2.5 mm standart denemeni sabırsızlıkla bekliyorum :)
  • Selam,

Bunu yapmanın en kolay yolu PC ya da Notebook daki (senkronizasyon yaptıgınız bilgisayardaki) Outlook programı.(Benim Windows mobile işletim sistemli telefonları tercih etmemdeki en onemli etken olan program )
    Contacts (Kisiler) klasörümü 3 yildir yanimda tasir, 3-5 yerede yedegini haftalık olarak, PC deki outlook dan alirim.800 civarı kişim var ve 2 MB buyuklugunde bir .pst dosyası olusuyor.Zip olarak boyutu sadece 300 kb.

Senkronizasyon yaptıgınız bilgisayardaki Outlook programı için aşagıdaki yolu takip edin;

Dosya -- Al ve Ver -- Dosyaya verme -- Kişisel Klasör dosyası (.pst) --- Kişiler klasoru ( yada baska bir klasor) secilir ve kaydetmek istediginiz surucu/klasor ile farklı kaydedip ilgili klasordeki .pst dosyanızı isterseniz zipleyerek heryere upload edebilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: gogox

Tekrar merhaba,
    Birde ben contacts'ımı backup programı kullanmadan kopyalayabilirmiyim diye kurcaladım, file explorer'la windows'un içine vs. girdim ama bir türlü contacts'ın kopyasını nasıl alırım bulamadım. Bilen varsa yolunu söylerse sevinirim. Teşekkürler...

• quote:

aker şu benim arabaya şu jack işini yapalım. Benim hong kong dan gelen mp4 cihazın kulaklık jakından imal edelim araca bağlamak için. senin aparat arabadaysa yarın sabah getireyim. Çalışırsa buraya post ederim.

2 kanal olacakmı görürüz.

selam verdiğim kişiye borçlu çıkıyorum. Benim kaset aparatını yediler. Ama senin eskisi burada ofisde. Havya da yukarıda. Sabah 10-15 dk. halleder çıkmadan deneriz....
  • Bilgi dogru,

Aynı usb1.1 ile usb 2.0 olayı gibi.Aralarındaki hız farkı 40 kat idi. (12mbit-480 Mbit)

Bluetooth v2.0 icin bu denli hissedilir bir fark yok tum cihazlar v1.1 ve v1.2 ile uyumludur.

Bazı firmalar bunu cihazlarında cok onemli bir ozellikmiş gibi pazarlıyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: pr0tech

Benim bildiğim Bluetooth kulaklık kullanabilmek için sadece BT 2.0 olası gerekmez. BT 2.0 kullanan tüm kulaklıklar 1.2 ile uyumludur. Sadece pratikte hız farkı vardır diye biliyorum ve bu fark da sesli görüşme sırasında çok büyük veri kaybına neden olmaz sanıyorum.

@ Racerant; bende 2.5 mm standart denemeni sabırsızlıkla bekliyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.