Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar ben bugun aldim 6815 i. urun iyi hosta icinde wm 5 var ben rom yukselteyim diyorum ama nette onlarca farkli rom var! en iyi surum 6.1 mi 6.5 mi birde hangisini yukleyeyim. denediginiz kullandiniz varsa isimlerini yazarsaniz cok sevinirim.

(birde teli 2. el aldigim icin kisiler kisminda isimler var. bunlari nasil toptan silerim. tek tek siliniyo cok ugrastirir
  • çok kötü bir cihaz 2 sene oldu hiç kullanamıyorum, wm6.5 nasıl yüklerim daha iyi çalışır dediler, beni dokunmatik ekranı olan her şeyden uzaklaştırdı, çok sorunlu bir cihaz, teknik destektekilerin bilgisayarla uzaktan yakından bir alakaları yok, kimseye tavsiye etmem, uzak durun bu cihazdan
  • 2 sene önce HP ipaq 6815 aldım ancak çok sorunluydu ve bir kenara bıraktım yeni wm6.5 yükleyenler daha iyi kullanıyormuşlar diye duydum ancak ben yapamadım nasıl yapılacağını bilen var mı? cab uzantılı dosyası olan var mı? bana mail atmanız mümkün mü? bu tel. beni bunalttı
    habibsoaz@yahoo.com
    teşekkürler
  • merhaba..benim hp ipaq 910c cep bilgisayarım var,telefonun fabrika ayarlarını geri yükledim,dokunmatiğinde ayarsızlıklar oluştu mesela ok'a bastıgımda baska bir uygulamayı açıyor + o formattan sonra tuslarımda basmıyor :(
    eger sorunu yasamıs veya bilenler varsa lütfen cvplasın :( smdiden tesekkürler
  • merhaba

HP6815 cihazını 130 TL ye satıyorum.cihazın özellikleri zaten belli,google da yazıyor.

ilgilnenen bana yazabilir.
  • Arkadaşlar elimde HP iPAQ 6815, XDA ATOM var. Fakat şarj cihazı yok. Elinde şarj cihazı olan varsa irtibata geçebilir mi? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
  • HP ipaq RW6815 var bende satıyorum. Uzun zamandır arkadaşın çekmecesinde durmuş. Hattımı taktım şarj ettim çalışıyor. Sadece 150 lira.

• arkadaşlar ben IPAQ'ı bilgisayara bağlıyorum ama gözükmüyor. gözükmesi için hangi program lazım yardımcı olurmusunuz
  • Selamlar, arkadaşlar rw6815 kullanıyorum ama evimdeki wireless'i görmüyor (yanında olduğum halde ) veya gördüğünde bağlantı sağlamıyor ve unavaliable yazıyor, bunun bir çözüm yolu varmı? şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
  • Ben hala kullanıyorum ama pilinde sorun çıktı. Pili bulabilen varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.