Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben parolamı değiştirmiştim uzun süredir telefonumu kullanmıyorum şimdi kullanmak istiyorum ama hatırlamıyorum parolamı..Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar Ariey in hp rw68xx için yaptıgı build 215 romda sim rehberi sorunu var. ne yaptıysam çözemedim ama wm6.5 ler içinde en iyi çalışmayı kendisi yapmış tebrik ediyorum diğer romlarıda inceledim bu kadar kullanışlısı yok... Teşekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

HP 6815 serisi için işinizi görecek kullanışlı wm6.5 romdur.xda dan ariey arkadaşımızın sunduğu romun en son ve stabil versiyonudur.
    yamayla uğraşmadan bluetooth, active Sync, kamera ,java vb. çalışmakta
    Nasıl kurulur?
    dosyaları indirin. 1 gb altı SD kartınızı önce fat 32 olarak biçimlendirin.sonra cabs ve diskimg.nb0 dosyasını atın karta .cihazın üstünde bulunan --- tuşlarının ikisine birden (yes-no tuşları üstündeki tuşlar) basılı tutun ve kalemle reset tuşuna basın bir iki saniye bekleyin hp yazan beyaz ekran gelir yaklaşık 10-15 dakika bu ekranda bekleyin ve sonra cihaz kapanıp açılır açılıştaki yönergeleri izleyin ve wm6.5 hazır . sonra aşağıda linkteki wm6.5 türkçe dil paketini indirin cabs dosyasını kurun ve cihazı resetleyin. ve herşey hazır artık wm6.5 yüklü HP 6815 e sahipsiniz.
    türkçe dil paketini kurulumdan önce sd karta kopyaladığınız cabs dosyasına atıp çıkan tüm herşeye yes diyerekte kurabilirsiniz.

buyrun afiyet olsun

HP 6815 wm 6.5 rom
    http://www.mediafire.com/download.php?nyw5md36mt8

6815 wm 6.5 türkçe dil paketi
    http://www.4shared.com/file/102644548/94c6f82d/wm65_tr.html

türkçe link yenilendi!!!

size bir sorum olacak, kurduk kullandık ama eski roma geri dönmek istedik, ne yapmamız gerekiyor, aynı bu şekilde wm5 romu bulup yüklememiz mi lazımdır. teşekkürler.

• Merhaba,
    6815e SDHC kartlar uyumlumudur, 4 gb SDHC kart çalışır mı? Daha yüksek kapasite deneyen var mı?
    Teşekkürler
  • slm ark benim elime daha once sirkette kullanilmis bi hp6815 gecti fakat buna bu ing tucelestirmem gerekiyo indirdim rar istiyo winrar indirdim calismiyo forumu tamamen okuyamadim ve format atmak istiyorumlutfen yardimci olun simdiden tsk ediyorum
  • Çok uygun fiyata 6815 yedek bataryası var, sınırlı sayıda kaçırmayın.

http://arama.gittigidiyor.com/?aramasatici=msungur
  • arkadaşlar SLM.bende aranıza yeni katıldım.daha cihazı alalı bir hafta olmadı.ikinci el aldım tertemiz cihaz hiçbir sorunu yoktu.yanlız az önce yukarıdaki wm6,5 romu yüklemeye çalıştım ve cihaz şimdi hiç açılmıyor.nasıl bir yol izlemeliyim.keşke denemeseydm diyorum şimdi.ama olmuşla ölmüşe çare yok.yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum lütfen.SAYGILARR
  • öncelikle herkese selamlar..birazında ötesinde hp 68415 i kullanmak için geç kalsakta arkadaştan aldık.. bazı sorularım olcak herkes gibi..şirkette wireless ile bağlanmak için VPN2 gerekiyomuş. ama bu telefonda VPN ve VPN/PSK diye bişey var..VPN2 için herhangi bir çözüm mevcutmudur..XP den Vista mantığında 5.0 dan 6. küsürlere çıkarmak çözüm olur mu???
    teşekkürler.
  • Çok uygun fiyata 6815 yedek bataryası var, sınırlı sayıda kaçırmayın.

http://arama.gittigidiyor.com/?aramasatici=msungur
  • dostum dalga geçiyorsun galiba...ebay'de 8-10 usd ye satılan malları gelip burada kaç paraya satıyorsun? ayıp oluyor valla...
  • Arkadaş ebay'ı bilmem ama piyasada 70-80 TL ye satılıyor. Ebay dan alan varsa alabilir ne deyim... Bunun neresi ayıp ki? İyi akşamlar.
  • Selam;
    rw 6815 ekranı ile htc touch hd ekranını birebir test eden veya "şu daha iyi"diyebilecek kadar makineleri tanıyan ,izlenimlerini paylaşırsa sevinrim.Zira rw 6815 kullanmıyorum 3 yıldır,ağırlıklı olarak film izliyorum.Geçen değiştirmek için (htc touch viva ile) vatan computera gittim fakat viva modeli kontrast olarak rw'nin yanında çok sönük kaldı filmlerde özellikle karanlık bi görüntü sergiledi.asus p35'in ekranıda çok sönük ,yeni modelleri piasada bulup test imkanı bulamadım maalesef
  • Arkadaslar ben ırakta calısıyorum.Ve bayram ıznı için kısa bir sureliğine turkiyeye gelecegim. Sizlerden yardım almak istiyorum.
    Ben Su an Piyasadaki en üstün özellikli kullanılabilir bir telefon almak istiyorum.fiyat önemli degil.Sizce ne almalıyım.
    Ben bildigim kadarıyla SAMSUNG OMNİA HD i8910 a asık oldum.Ama bilmiyorum almalımıyım.HTC de cok iyi bir marka.SİZCE NE ALMAM LAZIM.
    BEKLENTİLERİM--
    1-Cok iyi bir Kapasitif BÜYÜK Dokunmatik ekran
    2-Cok hızlı ve stabil calısan Yazılım ve Teknik destegi ust duzeyde olan İşletim sistemi,
    3-GPS,WİFİ,USB,BLUTHH. FM RADİO,FM TRANSMİTTER,3,5 Jack kulaklık, ve diger standartların hepsi,
    4-Cok COK iyi bir FOTO ve VİDEO ceken KAMERA sı ve Flası,
    5-Cok hızlı bir İnternet tarayıcısı ve FLASH destegi,
    6-Cok iyi bir Medya oynatıcı,video-foto düzenleyici FİLM OYUN UYGULAMA rahatlıgı,OYUN ve UYGULAMA destegi
    7-Butun standart ofis programları ve standart PDA-AKILLI telefon özellikleri,
    8-Hoparlör ve kulaklık sesi cok iyi ve olursa 3d ses sistemi
    9-Tum Hareket-ısık-algılama vb Sensor özellikleri,Otomatik donme
    10-Kinetik kaydırma,Varsa MultiTouch ekran.
    11-Gorsel ve animasyonu bol,guzel bir ana menu.

-Telefonun buyuklugu-kalınlıgı-Klavye olmus olmamıslıgı onemli diil,
    Ve FİYATI ONEMLİİ DEGİL.
    Arkadaslar Lütfen yardım Edin.Türkiyede FELLİK FELLİK telefon aramak istemiyorum.Sizden aldıgım bilgiler ısında direk gidip telefonu almak istiyorum.
    SUAN T.C. Satılıyor yada Yakında satısa cıkacak tellei önerirseniz sevinirim.
    Herkese teşekkürler.

• ben tam olarak 2 yıl 11 aydır HP rw 6815 kullanıyorum en ufak bır sorun yaşamadım.şimdi telefon alıcak olsam bulabilirsem yine 6815 alırım bulamazsam 614c alırım oda cok güzel abimde var oda cok memmun
  • Alali bir seneyi gecti. Once ekran korumasini sonra da kalemini kirdim. Hatta bunu alirken yaninda bir de HP laptop almistim onun da cantasi icinde ve bagliyken elimdem dusurup bir sekilde ekranini kirip (Yaptirmak cok maliyetli oldugu icin kullanmaya devam ettim ve sonunda ekran karti yandi ardindan da islemci) cop etmeyi basardim. Biraz teknoloji ozurlu oldugum icin IPAQ'i telefon ozellikleri disinda sadece ara ara wireless'a baglanarak kullandim. Alali cok uzun sureler gecmemesine ragmen aylardir bir pil problemi yasiyorum. Bir kac saat yetiyor ben de cantamda sarj aleti ile beraber geziyorum. Nadir de olsa arada cok kurcalayinca ana ekran bozuluyor ve pili cikarip tekrar takmak gerekiyor duzelmesi icin:))
  • bugün 2.el aldım bi tane bataryası ölmüş.yeni batarya alsam işe yararmı arkadaşlar yoksa gerimi iade edeyim.pc suite tarzı bi programı varmı.usb kablosunu taktığımda donanım bulundu yüklendi diyor fakat bilgisayarımda görünmüyor telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gariptr -- 19 Kasım 2009; 22:59:44 >
  • arkadarlar acil yardım HP iPAQ rw6815 rom yuklerken kapandı acılmıyor neyapmam gerekli lutfen yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastic_tr -- 26 Kasım 2009; 20:56:38 >
  • Merhaba arkadaşlar.

rw6815 imin dokunmatiği kırık. Ekranda sorun yok gayet güzel gösteriyo ama dokunmatiği kırık olduğu için işlem yapamıyorum. Bunu yaptırmak ne kadara mal olur bana ? Ve bu dokunmatik ekranı nerden bulabilirim? Bildiğiniz güvenli yerler varsa paylaşabilir msiniz ? Yada dokunmatiği dışında arızalı aynı cihazdan bulabileceğim güvenli siteleri söyleyebilir msiniz ? Konya da bulabileceğim yer varsa bilen biri yerini söylerse sevinirm =)

İlginiz için teşekkürler.
    Hayırlı bayramlar.
  • Merhaba;
    2 gün önce pocket msn'den messengera girmeye çalıştığımda cihaz bağlantı sorunu yaşadı kendi kendine ve o günden sonra hiçbir şekilde bağlantı olmadı,hard reset attıysamda sorunu çözmedim.Pocket msn'e her bağlandığımda şu sorunu veriyor:"servis cevap vermediğinden messenger service sisteme girerken başarısız oldu".Bu olaydan nasıl kurtulabilirim,daha önce yaşayan varsa yardımlarını bekliyorum...
  • Merhaba

HP 6815 e hangi video oynatma programını yüklemek lazım?program ismi verebilir misiniz divx film seyretmek için alt yazılı olarak veya türkçe.
    Evdeki wireless modemine baglanmak istiyorum, ayarlarını nasıl yapacagım? teşekkürler

Diğer sorum ise: bu cihazın yedek parçalarini nasıl bulabilirim?
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.