Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• HP 6815 serisi için işinizi görecek kullanışlı wm6.5 romdur.xda dan ariey arkadaşımızın sunduğu romun en son ve stabil versiyonudur.
    yamayla uğraşmadan bluetooth, active Sync, kamera ,java vb. çalışmakta
    Nasıl kurulur?
    dosyaları indirin. 1 gb altı SD kartınızı önce fat 32 olarak biçimlendirin.sonra cabs ve diskimg.nb0 dosyasını atın karta .cihazın üstünde bulunan --- tuşlarının ikisine birden (yes-no tuşları üstündeki tuşlar) basılı tutun ve kalemle reset tuşuna basın bir iki saniye bekleyin hp yazan beyaz ekran gelir yaklaşık 10-15 dakika bu ekranda bekleyin ve sonra cihaz kapanıp açılır açılıştaki yönergeleri izleyin ve wm6.5 hazır . sonra aşağıda linkteki wm6.5 türkçe dil paketini indirin cabs dosyasını kurun ve cihazı resetleyin. ve herşey hazır artık wm6.5 yüklü HP 6815 e sahipsiniz.
    türkçe dil paketini kurulumdan önce sd karta kopyaladığınız cabs dosyasına atıp çıkan tüm herşeye yes diyerekte kurabilirsiniz.

buyrun afiyet olsun

HP 6815 wm 6.5 rom
    http://www.mediafire.com/download.php?nyw5md36mt8

6815 wm 6.5 türkçe dil paketi
    http://www.4shared.com/file/102644548/94c6f82d/wm65_tr.html

türkçe link yenilendi!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 3 Mayıs 2009; 21:17:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vampirelf

HP 6815 serisi için işinizi görecek kullanışlı wm6.5 romdur.xda dan ariey arkadaşımızın sunduğu romun en son ve stabil versiyonudur.
    yamayla uğraşmadan bluetooth, active Sync, kamera ,java vb. çalışmakta

Uzun zamandır XDA ya girmiyorum en son Ariey ne yaptı bilmiyorum ama BT çalıştığından emin misiniz? WM6.5 romlarında hep BT sorunu vardı. Ki Nhocbanme'nin rom build 21501 (WM 6.5 beta 7) olmasına rağmen onunkinde bile vardı, yanlış bilmiyorsam Ariey inki Build 21500'tü halen aynısı mı?

Şahsen halen Nhocbanme WM6.1 2.02.01B romunu kullanıyorum, bayağı memnunum. Hele bi WM6.5 resmen yayınlansın ondan sonra hazırlanan WM6.5 romlarından birine geçmeyi düşünüyorum.
  • Teşekkürler Vampirelf ben wm5 orjinal rom ve spbshell 3.0 kullanıyorum çokta memnunum ama bu romu denemek isterim..Paylaşım için sağol.. yalnız türkçeleştirme için rapid linki çalışmıyor düzeltme imkanı varmı veya başka türlü yardımcı olabilirmisin???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaniersoz -- 30 Nisan 2009; 14:49:55 >
  • arkadaslar kusura bakmayin forum daha on sayfalarinda hp6815 i bilgisayara tanitacagim program vardi ama zamanim yok hepsini okumaya bilen arkadasim varsa yardimci olurmu bana adresi verirseniz sevinirim pc ye tanitacak programin tesekkur ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuga51

arkadaslar kusura bakmayin forum daha on sayfalarinda hp6815 i bilgisayara tanitacagim program vardi ama zamanim yok hepsini okumaya bilen arkadasim varsa yardimci olurmu bana adresi verirseniz sevinirim pc ye tanitacak programin tesekkur ederim

Microsoft activesync www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/help/synchronize/activesync-download.mspx - 48k bu adreste
  • tesekur ederim arkadaşım
  • arkadaslar rom6.5 turkçe paketi aşagidakı adresten inmiyor bildiginiz baska adres varmi
    6815 wm 6.5 türkçe dil paketi
    http://rapid share.com/files/226342737/wm6.5_TUR_v4_0409.cab.html

buradan indiremedim
  • türkçe link yenilendi arkadaşlar ancak tamamiyle türkçe çeviri daha bitmediği için bazı yerler ingilizce olabilir.
    romun ram kullanımı biraz fazla ancak bluetooth çalışıyor menüler falan çok hızlı açılsada ram isteyen programlarda kasabilir. WM5 kullanan arkadaşlar bence artık WM6.1 e geçin derim wm6.5 6815 için fazla olabilir ama wm6.1 süper hızlı açılıyor menülerde hızlı biraz daha iyi görselliği var enazından.

buyrun buda rom R3 WM6.1

http://www.mediafire.com/?2mjhtgjox0x

eğer kamera ters gözterirse bunu kurun düzelir

http://www.4shared.com/file/74167233/c71b67d4/6815_kamera.html

• Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bunun sebebi de 2 gün önce bi rw6815 aldım ikinci el. telefonla ilk defa dışarı çıkıyordum ki cebimden düştü ve ekranı bozuldu. Biraz araştırınca bu ekran sorununun çok yaşandığının farkına vardım. 200 lira gibi bi fiyatla ekran değiştiriliyor. ama teli 100 liraya bi tanıdığımdan almıştım zaten. Ekran sorununu daha uygun fiyata giderebileceğim bir yer var mı? Ya da ekranı sağlam olmak koşuluyla arızalı telefonları olanlar satmak isterse görüşmek isterim. Maksat iki tarafın da işi görülsün:)
    Yardımcı olursanız sevinirim.
  • arkadaşlar bende bir arkadaş ile takastan aldım hp 6815

bende aranıza katılacam,

:)
  • kameranın duzelmesı ıcın verdıgın dosyada 2 tane pro var hangısını kurucaz restore olanımı yoksa diğerinimi.
  • arkadaşlar bu 6815 e tavsıye edecegınız turkce kamera bt vs. tam çalısan bı rom yokmu yada turkceye cevırebılecegımız?

kamera hatası ıcın verdıgın dosyada bırını yukleyınce hp yazısında kalıyor diğerinde ise 2 tane hata verıyor acılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk14 -- 2 Haziran 2009; 13:49:01 >
  • selam

hp 6815 ile internete bağlanamıyorum wifi da bağlantılar avaliable gözüküyor fakat bağlanamıyorum acaba sizce nedendir teşekkürler
  • XDA'den Ariey'in WM6.5 Build 21500 yükleyin. Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum (belki 1 ay olmuştur bile), performans çok iyi, bt, irda, wifi, kamera çalışıyor.

Nhocbanme'nin WM6.5 romlarını kesinlikle denemeyin. XDA'da birçok kişinin 6815'i Nhocbanme 6.5 romu yüzünden uçtu. Eğer Nhocbanme'nin rom'unu yanlışlıkla yüklediyseniz, cihazı kurtarmak için:
    1. Mini SD kartınıza başka bir WM6.5 rom'u rom dosyalarını kopyalayın,
    2. cihazın bataryasını çıkartın (10 dk. kadar)
    3. bataryayı yerleştirin,
    4. - ve - tuşları ile reset tuşuna basın reset tuşundan kalemi geri çekin fakat - - tuşuna cihazda bir değişiklik olana kadar basmaya devam edin (yaklaşık en fazla 1 dk. civarı),
    5. ve 15-20 dk. sonra yeni rom yüklenir ve cihaz kurtulur.

Yani Ariey'in WM6.5 21500 romuna devam.
  • merhaba arkadaşlar ya bunca uğraş verici yazılım sorunundan sonra benim komik gelebilecek bi sorum sorunum var.. daha önceleri fotoğraf çekerken ekranda dokunmatik göstergeler vardı ...ancak neyin ayarı değiştirildi bilmiyorum ama artık yok.. değiştirmek için ne yapmam gerekli yardımcı olabilir misiniz?
  • arkadaslar bi konuda yardimlariniza ihtiyacim var, rom yuklerken yaptigim bi hata sonucu cihazim (HP6828) acilmiyorum,, ne yapmam gerekiyor, yardimlarinizi bekliyorum.. sindiden tesekkurler..
  • Arkadaşlar bu wm 6.1 romları artık stabil ve düzgünmü ? ise hangi versiyolar daha iyi wm 5 den çokda farkı varmı ? stabilite vs donanım ben bu aleten çok çektim halada çekiyorum pili de bitii artık 1 gün zor gidiyor... 6.1 yüklersem fayda olurmu ? ve garanti değişen parçlara devam ediyor bir arıza oldursa garantiye gitmeden önce orjinal imaj yüklenebilimi yüklenirse de IMEI yada serial dan bir kontrol usulü varmış onuda yapabiliyormuyuz..

Mutlaka önceki postlarda vardır da.. hani çalışna kesin genel metodları ve yöntemleri yazarsanız bilen arkadaşlar bir zahmet güzel olur...
  • mrb arkadaşlar ben stroge manager programı kurcalarken yanlışlıkla bi bölüme dismount dedim reset attıktan sonra cihaz ilk açılış hp ekranında kitleniyo sonra hard reset deneidm düzelmedi yeni rom yükledim bootloader modda yükledi son clean reg ekranında yine takıldı sanırım bi boot bölümünü yada başka bi bölümü dismountladım konu hakkında uzaman arkadaşların bir fikri varsa paylaşırlarsa çok memnun olurum suanda cihaz duruyo öylece :( başkada telefonum yok yenisine vericek parada yok çaresiz kaldım öylece :(
  • * 6815 Türkçe Kullanım kılavuzu
    www.falez.com/6815.doc

arkadaşlar bu link çalışmıyor ve benim yeni aldığım telefon için acele olarak kullanım klavuzuna ihtiyacım var. nette her adres bu linke çıkıyor ama sonuç yok. elinde olan arkadaşlardan biri hayrına yükleyebilir mi acaba
  • vampirelf arkadaşım çok sağol ipaqima windows mobile 6.5 i kurdum gayet güzel çalışıyor wm5 den çok daha iyi özellikleri var yükleyen arkadaşlar mutlaka memnun kalır.

Yanlız Yükleyen veya bilen arkadaşlarım varsa onlara bir sorum olacak telefonda herşey yerli yerinde de sim rehberine ulaşamıyorum beni arıyanların isimleri gözüküyor ama ben contacklara baktıgımda kimse yok aryıca arama yaptıgımdada kimse çıkmıyor. ama sim bilgilerine baktıgımda kayıtlar duruyor. yardım edebilecek arkadaş varsa cok memnun olurum...
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.