Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar HP 6815 cihazımı bir türlü bilgisayara bağlayamıyorum.Activesync 4.5 yüklü bilgisayarımda,ne bluetoothtan görüyor nede usbden?Sizce sorun nedir,3-4 saattir uğraşıyorum hala yapabilmiş değilim..6815 kullanan tecrübeli arkadaşlar ilgilenebilirseniz sevinirim..
    Bluesoleil programında serial porttan bağlanıyorum sorunsuz şekilde ama iş activesync'ye gelince bir türlü bağlanmıyor,eşitleniyor diyor sonra aygıtı düzgün bağlayın falan filan diyor..USB'den zaten hiç olmuyor..
    Edit:Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuakın -- 21 Kasım 2008; 23:13:26 >
  • hehehehe
  • kişiler listesini komple nasıl silebilirim..
    silemiyorum uyuz oldum cok acil lütfen
  • arkadaşlar herkese selam bennde bugün 6815 sahibi oldum inşallah yanlış tercih değildir
  • güle güle kullan:)her ne kadar ben müşteri bulur bulmaz satsam da doğru tercih,doğru kullanımda sorunsuz cihaz.
  • HP rw6815, 3G teknolojisi ile uyumlu mudur?....
  • cihazdan çok memnunum ama kendi kendine gprs bağlanıp duruyor çözemedim
  • arkadaslar merhaba..2 yildir kullandigim 6815 ime en sonunda ekranina sivi dokmeyi basardim,,ekran calisir durumda ancak lekeler olustu..gecmiyor da..ekran nerden bulabiliirm nasil degistirebilirim.ebay den baktim 60 dolara ekranlar var,,sizce kendim degistirebilirmiyim.yani deneyen oldu mu,veya nerde degistirttirebilirim,,yardimci olabilen varsa cok memnun olurum..saygilar
  • keske onceden ekrana koruyucu taksaydin... ebay'de 3-5 dolar... ben koruyucu taktim.... onun yanisira bir de alüminyum koruyucu kullandim..... yere dussede bir sey dokulse de bir sey olmuyor.... tabi kimin basina ne gelecegi beli olmaz ne kadar onlem alinsa da.....
  • dostum haklisin tabii de iste olan oldu,,bana cozum lazim sanirsam..ekranlar var piyasada yalniz 200 ytl istiyorlar,,ebay de 65 dolara buldum.acaba kendim degistirebilir miyim diye dusunuyorum ama tabii tehlikeli bi is..
  • ebay'den alip bulundugun yerde anlayan bir firmaya taktirsan servis ucreti odeyerek? neyse yine de anlayan birlerinin cevabini beklemek daha iyi olacak... iyi bayramlar.
  • bende yeni aldım bu pdadan. benim birkaç tane sorum olacak eski kullanıcılara. ekranı çok hassas çok çabuk kırılıyor ve çiziliyor deniyor doğru mu? ben internetten şeffaf folyolardan aldım ekranın üstüne yapıştırılan, bölece çizilmez sanırım. ama ben kapağını kullanmayı düşünüyorum nasılsa ekranım çizilmez diye ama kırılabilir ekran çok ufak bir darbede kapaksız dediler var mı böle birşey?
  • hocam kullanırsın kırlır kullanmazsın kırılmaz bu tamamen şans tabıkı koruyor ama yere sert bi şekılde düştüğünü düşün ozaman ekranmıı dayanır ona tam olarak sneın kullanmana bağlı ekrana ekran koruyucu taktıysan çizilmez
  • forumda okuduğum kadarıyla 2gblik kartlar çalışıyor deniyor. ama kendi verilerinde max1gblik kart desteklenir diyor kafam karıştı biraz. 4gblik kart deneyen var mı peki aramızda?
  • yav millet "0" aldim, yakidna alacam filan demis...

bu alet hala satiliyormu 0 olarak ve nerede satiliyor yazabilirmisiniz
  • 2 gb hafıza kartı çalışıyor.ben kullanıyorum.kingston marka...
  • nihayet 3gün kadar önce aldım..

fazla kurcalayamadım henüz. ama şimdilik memnunum..
  • ARKADAŞLAR İNTERNET BANKACILIĞINI NEDEN KULLANAMIYROZ. KULLANABİLEN VAR MI MERAT EDİYORUM AYRİ BİR PROGRAM FELAN YUKLEMEK MI LAZIM. HAVALE YAPMAK YA DA HESAP KONTROL ETMEK İSTİYORUM BU TELEFONLA YAPABİLİR MIYIM BİLGİSİ OLAN VAR MI

AYRICA OKEY E DE GİRMİYOR BU TELEFON YA YARDIM ETSİN BİRİ

www.okey.gen.tr

BU ADRESTE TELDEN OYUN OYNAMAK İSTİYORUM. BUNU BAŞARABİLEN VAR MI ARKADAŞLAR.
  • kolay gelsin aranıza yeni katıldım. Hollandadan akrabalarım banada bir hp ipaq rw6815 gönderdi. Acaba sıfırdan nasıl türkçeleştiririm yada herhalde oynadık yeniden nasıl kurulum yapabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • arkadaşlar merhaba,

hp6815 ime rom update yapmaya çalışıyorum. pc imdeki işletim sistemi vista. active sync yerine windows mobile var bağlantıda problem yaşamıyorum. update i çalıştırınca telefon üzerindeki romun versiyonunu okuyor. update bastığımda telefon kapanıp beyaz bir ekran üzerinde hp yazısı çıkıyor. pc 3-5 saniye sonra code 402 bağlantı hatası veriyor.
    arkadaşlar nerede hata yapıyorum. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.