Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kentacdis

yav millet "0" aldim, yakidna alacam filan demis...

bu alet hala satiliyormu 0 olarak ve nerede satiliyor yazabilirmisiniz

bende baktım 800tl gibi bir fiyatı var

http://www.exa.com.tr/hp/cep_bilgisayarlari/hp_ipaq-324-1134.html
  • GPRS ile web sayfası açmaya çalıştığımda "error 0x80072f78" mesajı alıyorum ve web sayfasını açmıyor.
    bu konuda internette çok problem var ama onların sorunu sadece usb ile Active Sync programı aracılığı ile PC ye bağlı iken internete girememek şeklinde. benim sorunum ise PC ye bağlı değilken dahi web sayfası açamamak. not : web sayfası açamıyor ama içindeki outlook programıyla POP3 emaillerimi indirebiliyorum .
    benzer sorun yaşayan ve çözümünü bilen varmı ? rw 6815 , WM5 orijinal işletim sistemi yüklü.
  • bu sorunu yaşayabilecek arkadaşlara refarans olması amacıyla yazıyorum. soru vista işletim sisteminde. eğer update yapacaksanız windows xp üzerinden işlem yapın

quote:

Orjinalden alıntı: serk

arkadaşlar merhaba,

hp6815 ime rom update yapmaya çalışıyorum. pc imdeki işletim sistemi vista. active sync yerine windows mobile var bağlantıda problem yaşamıyorum. update i çalıştırınca telefon üzerindeki romun versiyonunu okuyor. update bastığımda telefon kapanıp beyaz bir ekran üzerinde hp yazısı çıkıyor. pc 3-5 saniye sonra code 402 bağlantı hatası veriyor.
    arkadaşlar nerede hata yapıyorum. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
  • arkadaşlar hepinize selamlar. 6815 kullanıcısıyım benide listenize kayıt ederseniz sevinirim.
    sorunlarım : internete bir türlü giremedim, internet ayarı nasıl yapılıyor?
    oyun yükleyemedim bu nasıl yapılıyor?
  • tekrar merhabalar birde forumun ilk sayfasındaki linki kullandığım halde telefonu türkçeleştiremedim, sanırım acemilikten kaynaklanıyor. bunuda tarif eder misiniz? teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orsa3434

arkadaşlar hepinize selamlar. 6815 kullanıcısıyım benide listenize kayıt ederseniz sevinirim.
    sorunlarım : internete bir türlü giremedim, internet ayarı nasıl yapılıyor?
    oyun yükleyemedim bu nasıl yapılıyor?

dostum sen çok geç kalmışsın be :)
  • zararın neresinden dönersen kardır deyip, birbirimize destek olmalıyız değil mi?
  • arkadaşlar cevap veren olur mu bilmiyorum ama ben yinede şansımı denemek istiyorum.

Bluetooth araç kiti aldım N70 ile kullanırken hiç problem yoktu. 6815 aldım ve ona set ettim. fakat karşı taraf sesin çok yankılandığını söylüyor.

Nedenini tam olarak anlayamadım. çünkü normal konuşmada herhangi bir yankı problemi yok fakat bluetooth ile yaptığım görüşmelerde yankı var. yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • Merhaba...
    Bu forumun başlangıcı 17Kasım2006 tarihine kadar gidiyor bende bir iki satır yazmak istedim.Sorulanlar belli aralıklarla tekrarlanıyor.Forumu baştan okuyanlar bunu farkedeceklerdir.
    Yazılım sorunları olanlar ve proğram arayan arkadaşlar forumun ilk 30 sayfasını değerlendirmeliler.Naçizane tavsiyemdir ben öyle yaptım forumun başından itibaren katkıda bulunan katılımcılara çok teşekkürler..Herkese başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaniersoz -- 11 Şubat 2009; 16:28:23 >
  • merhaba arkadaslar
    1 flash nasıl yuklerız
    2 soft reset yada hard reset ıcın gerekenler neler
    bu arada elımde ne drıver ne bı yazılım cd sı hıc bişi yok sadece cıhaz :)
  • baglantı sagladım ulasabbılıyorum sımdıkı sorum ıse flash olayını nasıl cozerım adobenın sıtesınden ılk sayfadakını cektım ama kurulumu nasıl yapabılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk tosuner -- 20 Şubat 2009; 18:38:00 >
  • Şarj cihazını nerden bulabilirim arkadaşlar?
  • Cihazı bir arkadaşımdan aldım. Pil ömrü azalmış. Orijinal pil aradım bulamadım. Bu durumda:

1. Orijinal pil bulabileceğim yer var mı?
    2. Yan sanayii pilleri tavsiye eder misiniz? Randıman alabilir miyim? Tavsiye ederseniz, aklınızda spesifik bir marka var mı?

Şimdiden teşekkürler
  • 2.el satan varmi arkadaslar
  • bende var. satmayı düşünüyorum.
  • selamlar.elımde 6815 var ancak ne hoparlorlerden nede ahizeden ses gelıyor hatta mıkrofondan da ses karşıya gıtmıyor.ancak kulaklıgı taktıgımda kulaklık işlev goruyor.bu sorunu kendı ımkanlarımla çözebılırmıyım.!az once kurcalarken bı ara sesı cıktı telefonun daha sonra tekrar kesıldı,bazende bırı aradıgında ses çıkabılıyor ancak yıne ahizede ses yok.! Yardımlarınızı Beklıyorum.
  • ve bugun bır sey daha farkettım bırı aradıgında dısarı ses verıyor:S.yardımmm
  • cevaplayacak kımse yokmuuuuu?????
  • sayın arkadaşım senin sorununu hard reset çözer. birkac cevap önce bu sayfada yazdığım gibi forumun ilk otuz sayfasında hertürlü bilgi var.İyice öğrenmeden hard reset atmamanı tavsiye ederim.kolay gelsin..
  • cıhazda wm06 vardı 05 yukledım.o zaman hard reset atmıs oldum. bunun başka cozumu yokmu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk14 -- 24 Nisan 2009; 16:48:36 >
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.